20
-
High end PC #20 Hát jah, remélem tovább csiszolják még, és nem a 2007 óta gyártott Caparo T1 lesz a modellkínálat egyetlen típusa. Ennek a sportautónak már gyárilag jobb lóerő/súly aránya van, mint a gyári ezres van mégnagyobb gyorsasági sportmotorkerékpároknak, igaz azokat kétévente csiszolják, jó lenne a közeljövőben látni egy továbbfejlesztett Caparo T1-et is. :) -
#19 Ismerem, még megjelenés előtt linkeltem az ismerdfela képről az autót totyikba..
Akkor is tetszett, most is..nagyon komoly taliga...És az az ~550 ló még csak a kezdet: D van abba még tartalék: DDD -
High end PC #18 Hol lehet bannert kérni a fórumnak? -
#17 ezért hívják caparonak -.-
te tudatlan. -
#16 Nem,hiszen ha kicaparna,akkor nem tudna felgyorsulni 100-ra 3 alatt. -
#15 biztos jól capar. -
#14 Jah oké,értem.Oldalirányban 3g-s terhelésnél még betapad. -
#13 ugyaniet néztem fehérbeŰ:d
nemrossz a kicsike:D -
High end PC #12 Ez nem biztos, viszon én voltam a gyorsabb. -
n3whous3 #11 ránézésre a futómű még ok lenne :D -
#10 akkor is én írtam le érthetőbben -
n3whous3 #9 sztem bűnronda -
#8 olyan jó a futóműve (nem a magyar utakra) és olyan erős a motorja(nem a magyar üzemanyag árakhoz) hogy olyan gyorsan képes kanyarodni (nem a magyar közlekedési szabályokhoz) hogy a súlyod 3-szorosával húz a centrifugális erő a külső ív felé téged a kocsi meg megy az íven -
High end PC #7 Mikor kanyarodsz, a testedre ható erő hatásvonala a körív, vagyis a kör középpontján megy keresztül, vagyis oldalirányban a testsúlyod háromszorosát érzed 3G-és gyorsulásnál. Például egy Ferrari Enzo, Pagani Zonda F, Lamborghini Murciélago LP640 kb 1.0-1.1 G-nél többet nem képes produkálni, mert elveszti a tapadását, és megpördül. -
#6 Fehér mercivel mész a segílyért,béjemvével butapicsákat összeszendi,lekszusz meg...na,az autó már:D
Amúgy nekem ez a gép nem jön be,inkább a ktm-nek a RoC-on mutatott kocsija kéne,bár én már egy porsche-t is értelmetlennek tartok(attól függetlenül elfogadnám:P).De azt meg kell hagyni,hogy elég faszányos a súly/lóerő aránya.
Az oldairányú gyorsulás meg nem tudom micsoda,oldalazik,vagy mi? -
#5 ja 80 millából már veszek egy lekszuszt béemvét egy mercédeszt és a társadalom minden rétegében meg tudok jelenni a protokoll szabályainak megfelelően
-
#4 És mennyit kérnek érte? Nézelődtem a neten, forintban 80 millió körül van az ára. Megér ez ennyit? Azért ebből már rendes autót veszek. :D -
High end PC #3 Pedig kétszemélyes, és Angliában az autópálya rendőrség is kapott egy ilyet, valamint a youtubeon is vannak videók, mikor a közúton hajtják, mellesleg teljesen legálisan, hiszen street legal. -
#2 és ez mire jó ? egy személyes de az is úgy hogy ha áll a cerka akkor már nem tudom lecsukni az ablakort még forgalmit se kap lehet menőzni a számadatokkal azt ennyi -
High end PC #1 Caparo T1
2007 óta gyártják, szárazon 550 kg-ot nyom és 575 lóerő mozgatja. 0-100 km/h: kevesebb mint 2.5 sec (gumiabroncs függő). Akár 3G-és oldalirányú gyorsulásra is képes. Ismeritek?