65
-
winnie #65 nem -
Szevasztok!! Nem úgy volt h Márciusban folytatják a Prison Break - et? -
Daza500 #63 Nyugi, jön majd a Spin-off:
Prison Break: Cherry Hill
Ami egy csajról fog szólni. :) -
Ezt utálom az amerikai sorozatokban, csak a ki****ott nézettségről szól az egész. Addig tart egy sorozat amíg nézik, aztán egyszer csak hopp, vége van. Sokszor még érdemleges befejezést sem csinálnak. Én pl. ezért nézek anime-t, a japánok teljesen másképp gondolkodnak ha egy sorozatot legyártanak. Először az író megírja a kész sztorit és ezt elosztják részekre, ekkor megvan , hogy pl. 25 részes lesz az adott sorozat. Ezután megrajzolják,legyártják , kerek történetet kapunk , általában nem húzzák a dolgokat mint a rétestésztát (ami szintén jellemző az amcsi sorozatokra) és jól szórakozik az ember. Feltéve persze ha minőségi sorozatot néz az ember és nem valami gyermekmesét vagy más hulladékot. -
Pontosan! -
winnie #60 "Kicsit fárasztó amikor már kezdenek kifogyni az ötletekből az írók és már más ötlet híján feltámasztják a korábbi részekben elhunyt"
ezen jót mosolyogtam. hisz épp az a nagy ötlet, hogy "feltámasztanak" valakit (persze nem olyat, aki meghalt, hanem olyat, akiről azt hitték a nézők, hogy meghalt) - milyen gyakran használják ezt a trükköt? nem túl gyakran, ergó mondhatjuk, hogy eredeti is az ötlet.
(egyébként ez tipikusan a legbénább kifogás a hater-ekről, hogy "kifogytak az ötletekből", mindig olyan sorozathoz írják, amiben van egy csomó ötlet. az más kérdés, hogy rosszul valósítják meg, de hogy a pb-ben ne lenne ötlet...:) (és jöhet ilyenkor az önvallomás, miszerint vajh melyik az a sorozat, amiben van ötlet? hiszen bármelyikre rá lehet mondani, hogy nincs. de nehogy már ne legyen, amikor 8-16 ember napi 8-12 órában dolgozik az ötleteken. 100 meg 100 ötlet születik, s végül azokból 1 valósul meg. szóval van ötlet bőven) -
Szerencsére a sok fikázónak ott van sántabunkódrogos dr House, mert az überkirály és mindent visz... LOL Azért jó, hogy olyanok pofáznak akik már az első vagy második évadban befejezték a sorozat nézését. -
Szintén az első évadot még végignéztem a Lost-ból én is,de aztán a többihez már nem volt idegzetem!
Ennél a sorozatnál a 2.évadot még megnéztem,de aztán ennyi!
Kicsit fárasztó amikor már kezdenek kifogyni az ötletekből az írók és már más ötlet híján feltámasztják a korábbi részekben elhunyt szereplőket...tiszta Dallas! -
Dettó ez jutott az előbb az eszembe :)
Az is igaz hogy abból jó sokat ki lehet hozni. Én mondjuk nem bírtam tovább nézni az 1. évadnál. -
Igaz, 1 évfolyamot simán "megspórolhattak" volna. Csak ugye sajnos amíg nézik, addig nyújtják... -
"az egész sorozatot behálózó történettel rendelkezőknek még rövidebb az élettartama"
Puff, ennyi. -
winnie #54 "hova szöktek már ezek ennyi időn keresztül??"
a szökés a magyar címe. -
chronos75 #53 Mivel az alapeleme a szökés bakker.. Szal szerintem ezt nem kell ragozni.
Én is a PB függők táborába tartozom, nekem egyértelműen a 3. évad volt a mélypont meg a 4. eleje aztán lábrakapott a cucc.
Ha már kiszállást emlegettünk, a Heroestől szakadtam el a 2. évadban és úgy gondolom, azt kellett volna már régen lelőni..
Sajnálom, marad a Dexter meg a 24 :)
-
Nem akarok senki lelkivilágába beletaposni, de egy baromság volt...hova szöktek már ezek ennyi időn keresztül??? Inkább fele ilyen hosszú lett volna, talán értelmesebb is lett volna. -
es5eNCe #51 Mondjuk a BSG íróinak abból a szempontból könnyebb dolguk volt hogy a régi sorozatukat dolgozták fel újra így viszonylag ötletelni sem kellett annyit. A dolog amiért én jobban tisztelem őket mint PB íróit hogy véget vetnek neki mert úgy gondolják hogy nincs több ötletük hiába akarnak a tisztelt pénzemberek még többet kihozni belőle. Gondolom ebből a megfontolásból csinálják a Caprica spin off-ot is. Mindenesetre lényeg a lényeg a bőrlehúzás egy sorozatnak sem tesz jót számomra a PB példázza hogy lehet elpuskázni a dolgokat. -
winnie #50 a legtöbb sorozat (a bsg is) évadról-évadra él, és bár a készítőnek megvan a fejében a fő csapásvonal, csak egy évadot szoktak az 1. rész írása előtt a fő iránnyal feltérképezni. utána már, hogy mi történik az epizódokban már az írókon és az ötleteken áll. a pb-nél is megvolt ez, sőt, még mi is tudtuk a premier előtt, hogy az 1. évad végén megszöknek, a 2. évad pedig menekülésről fog szólni. a többit, pedig ahogy kell, kitalálták, amikor kiderült, hogy lesz folytatás. (a bsg-t sem találták ki részletesen, hiszen a SCIFI bármikor beinthetett volna.) -
Dj Saby #49 A 3. évad valóban kicsit vontatottabb volt, de nézhető volt... De ez a 4. évad, sztem istenkirály! Olyan fordulatok voltak benne, h nem fogtam fel. Bár a 16. részben már különösebb dolog nem volt, inkább történeti jelentősége van. Remélem, h a maradék 6 részbe még összehoznak 1-2 izgalmat, és egy nagyon jó befejezést. Én bízom bennük! És kiváncsi lennék a 2 bónusz részre is, elvileg az csak DVD extra lesz. -
sanyynn #48 "NEM MINDEGY HOGY VAN VAGY NINCS?"
Sajnos az a helyzet, hogy nem. Mivel az ember már mióta azt hallgatja, hogy a Prison Break így meg a Prison Break úgy... Örülök neki, hogy vége lesz, hiszen egy-két hétig még hallgatom, hogy "jaj, de gáz, hogy bezárták" meg "rohadjanak meg" és utána elfelejtik az emberek. :) -
es5eNCe #47 A BSG istenkirály sorozat ott legalább az első szériánál is tudták mit fognak tenni a következőkben illetve mikről fog szólni. Ebben az esetben szerintem megvolt az egész első széria meg nagyjából a második fele és onnantól csak kapkodás volt. -
es5eNCe #46 a türelem szót kihagytam:D -
es5eNCe #45 Igazából idő milliomos csak azóta vagyok mióta hazajöttem a téli szabimra:) Lényeg hogy azért nézem mert a második után kíváncsi voltam hova tovább bármennyire is nem tetszett amit magával a sorozattal tettek. Az első kettőt gond nélkül újra meg is nézem pl mert van benne eredetiség. De egyébként félre értetted te is meg más is mert sosem írtam hogy utálom azt írtam hogy elbaszták az egészet. Abban igaza van az előttem írónak hogy tudni kell abbahagyni és bármennyire vicces is pont az utolsó résznél fogyott el és a maradék hatot már nem fogom megnézni.
Hogy miért nem hagytam abba? Azért mert gondoltam a 3.széria esetleg csak ki síklás volt és talán visszatérnek a régi kerékvágásba az más kérdés hogy nem ilyen lett. A fikázásról meg annyit hogy véleményem lehet főleg úgy hogy láttam az összes részt és még rajongónak is mondhattam magam a korábbi szériák esetében. Tehát ugyanazt el tudom mondani amit ti nekem miszerint ha nem tetszik ne nézd (a fentieket nem kell ismételnem) ha meg nem tetszik más véleménye ne olvasd vagy ne reagálj. -
winnie #44 hááát, nem tudom. remélem igazad van, de egyre gyakrabban olvasni/hallani ilyet, hogy az ember nem tudja letenni a sorozatot, ha már nem tetszik neki. tudni kell abbahagyni (ld. te és a lost). itt azért elég sok az olyan komment, hogy "de jó", ami erre enged következtetni, és ez valahol elszomorító. -
Hoz_Hun #43 Ezt szerintem nem úgy kell érteni, hogy az illető tényleg szarnak tartja a sorozatot. Nagyon debilnek kell lenni ahhoz, hogy valaki olyannal töltse el a szórakozó idejét, amit utál.
Inkább arról van szó hogy azon sorozatok amik vannak annyira jók, hogy megnézzük, kategorizáljuk. Így vannak köztük "szarabbnak" is. Mondjuk pl nézem a Battlestar Galacticát és ha rangsorolnom kell akkor ahhoz képest a Prison Break szar. De ez nem azt jelenti, hogy nem jó a PB.
Illetve van az mikor az ember csalódik egy sorozatban és nem nézi tovább. Én pl nem néztem a Lost 4 évadját, mert besokaltam az egésztől. Mondjuk sepciel én nem fikázom, de megértem ha valaki igen. -
rumkola #42 Valaki lespoilerezhetné hogy mi van eddig, legalábbis a 3.-4. évadot már nem néztem, de kíváncsi vagyok hogyan alakult, ki pusztult el, mi lesz a vée...
Megnézni viszont tuti nem fogom. -
winnie #41 Sosem értettem egyébként ezt az időmilliomosságot. Ennyire nincs más dolga pár embernek, hogy olyan sorozatot nézzen, amit rossznak tart? (Megannyi jobb és még jobb sorozat van...) Szóval valahogy az ilyen panaszkodások kissé falsnak hatnak, aki nem zombi, az nem nézi azt, ami nem tetszik neki. -
Valahogy így. -
es5eNCe #39 Ott a pont. Az első széria jó volt. A másodikat már a 16. rész körül le kellett volna zárni amikor megzsarolták az elnök asszonyt. Mivel nem tették onnantól fogva már érezni lehetett hogy csak az időt húzzák és annyi baromsággal pakolták tele a cselekményt hogy én ugyan nézem kezdetétől fogva de már csak röhögök rajta. Olyan szinten kiszámítható hogy az valami katasztrófa. Ha befejezik időben egy jó sorozatként emlékeznék rá de így:S -
brueni #38 nemtom, én úgy értelmeztem, hogy a 4. évad 16 része után még lesz 6 ami lezárja.
-
az első évad zseniális volt. nekem kb a második közepén lett vége -
Bmx01 #36 Itt volt már az ideje a lezárásnak, habár én már 1 évaddal hamarabb lezártam volna de így is jó lessz-lett. Habár nem tudom hogy fog így záródni 6 rész alatt hogy tömörítik az eseményeket, remélem nem csapják össze a vége miatt. -
carville #35 Akkor úgy fogalmazok, hogy olyan véget adni amiben happy end van és a gonosz cég lebukott meg mindenki tisztázódott és vége a sorozatnak.
Mint szezonzáró tényleg ütős volt a második szezon vége, de ha úgy hagyták volna a sorozatot hogy Scofield bennrohadt a dutyiban a cég megússza és keserűn isszák a kávét én nem álltam volna jót magamért. :) -
1Obi1 #34 Talán mert az egy milliószor értelmesebb sorozat.. Talán. -
Első évad nagyon tetszett, egészen az utolsó részig. Az valahogy kilógott, az utolsó előttivel kellett volna szerintem befejezni. A második évadból az első 3-4 részt néztem csak meg, de harmatgyengének találtam, úgyhogy kiszálltam. El se tudom képzelni, mi a csudát csináltak még plusz 2 (és fél) évadig... -
plus44 #32 baszki megállt bennem az ütő amikor olvastam a cikk címét és elejét. azthittem hogy még azt a maradék 6 részt se adják le hanem mostantól soha többé nemlesz 1 rész sem. ezt meg már régóta tudom hogy csak 6 rész van ebből az évadból és valószínűleg nemlesz több évad , max még oylan pletykákat hallottam hogy 1-2 részt csinálnak még amivel lezárják a történetet, de ha hitelesek ezek az információk amik alapján a cikk íródott akkor a 4. évaddal lezárul. -
szerencsére, jah. viszont a 3. évad sztem harmatgyenge volt, egyszerűen nem néztem olyan szívesen, mint addig. az első 2 évadban voltak néha túlcsavarások, de az úgy volt jó, ahogy volt. a 4. évaddal mondjuk valamennyit javult a helyzet és így még egészen jó befejezést is kihozhatnak belőle, de leginkább a 3. évad miatt én azt mondom, hogy a 2. évad után tudták volna a legjobb helyen befejenzi. -
AZTA #30 bezzeg a rezeg a bokor -> 10rész lostnak nincs vége.. -
Xabinho87 #29 Csatlakozom! Kedvenc sorozatom és erre vége. Attól hogy nem volt a legnézettebbek között, egyáltalán nem voltak siralmas mutatói. Ezeket a karaktereket nehéz lesz elfelejteni. Örülnék neki, ha legalább készülne belőle egy filmes változat amivel ellehet búcsúzni a sorozattól. Azokat nem is minősítem, akik örülnek a végének! NEM MINDEGY HOGY VAN VAGY NINCS? Ha valami nem érdekel ne nézd, de attól még sok millió embert érdekelt. Nagyon nagy fekete pont a Foxnak. -
az egyetlen sorozat amit nézek :'( -
winnie #27 "Második évadnak kellett volna egy rendes befejezést adni,"
a 2. évadnak eszméletlen jó befejezése volt. remek sorozatzáró lett volna, ha nem folytatódik. szerencsére folytatódott. -
Foxhound1980 #26 sirni tudnék. rohadjanak meg.