Véget ért a Prison Break
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Prison Break: Cherry Hill
Ami egy csajról fog szólni. 😊
ezen jót mosolyogtam. hisz épp az a nagy ötlet, hogy "feltámasztanak" valakit (persze nem olyat, aki meghalt, hanem olyat, akirõl azt hitték a nézõk, hogy meghalt) - milyen gyakran használják ezt a trükköt? nem túl gyakran, ergó mondhatjuk, hogy eredeti is az ötlet.
(egyébként ez tipikusan a legbénább kifogás a hater-ekrõl, hogy "kifogytak az ötletekbõl", mindig olyan sorozathoz írják, amiben van egy csomó ötlet. az más kérdés, hogy rosszul valósítják meg, de hogy a pb-ben ne lenne ötlet...😊 (és jöhet ilyenkor az önvallomás, miszerint vajh melyik az a sorozat, amiben van ötlet? hiszen bármelyikre rá lehet mondani, hogy nincs. de nehogy már ne legyen, amikor 8-16 ember napi 8-12 órában dolgozik az ötleteken. 100 meg 100 ötlet születik, s végül azokból 1 valósul meg. szóval van ötlet bõven)
Ennél a sorozatnál a 2.évadot még megnéztem,de aztán ennyi!
Kicsit fárasztó amikor már kezdenek kifogyni az ötletekbõl az írók és már más ötlet híján feltámasztják a korábbi részekben elhunyt szereplõket...tiszta Dallas!<#falbav>#falbav>
Irgum-burgum :)
Az is igaz hogy abból jó sokat ki lehet hozni. Én mondjuk nem bírtam tovább nézni az 1. évadnál.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Puff, ennyi.
a szökés a magyar címe.
Én is a PB függõk táborába tartozom, nekem egyértelmûen a 3. évad volt a mélypont meg a 4. eleje aztán lábrakapott a cucc.
Ha már kiszállást emlegettünk, a Heroestõl szakadtam el a 2. évadban és úgy gondolom, azt kellett volna már régen lelõni..
Sajnálom, marad a Dexter meg a 24 😊
Commodore Plus4 forever!
Makonyával vitatkozni nem szabad, tényleg nem!
Sajnos az a helyzet, hogy nem. Mivel az ember már mióta azt hallgatja, hogy a Prison Break így meg a Prison Break úgy... Örülök neki, hogy vége lesz, hiszen egy-két hétig még hallgatom, hogy "jaj, de gáz, hogy bezárták" meg "rohadjanak meg" és utána elfelejtik az emberek. 😊
Hogy miért nem hagytam abba? Azért mert gondoltam a 3.széria esetleg csak ki síklás volt és talán visszatérnek a régi kerékvágásba az más kérdés hogy nem ilyen lett. A fikázásról meg annyit hogy véleményem lehet fõleg úgy hogy láttam az összes részt és még rajongónak is mondhattam magam a korábbi szériák esetében. Tehát ugyanazt el tudom mondani amit ti nekem miszerint ha nem tetszik ne nézd (a fentieket nem kell ismételnem) ha meg nem tetszik más véleménye ne olvasd vagy ne reagálj.
Inkább arról van szó hogy azon sorozatok amik vannak annyira jók, hogy megnézzük, kategorizáljuk. Így vannak köztük "szarabbnak" is. Mondjuk pl nézem a Battlestar Galacticát és ha rangsorolnom kell akkor ahhoz képest a Prison Break szar. De ez nem azt jelenti, hogy nem jó a PB.
Illetve van az mikor az ember csalódik egy sorozatban és nem nézi tovább. Én pl nem néztem a Lost 4 évadját, mert besokaltam az egésztõl. Mondjuk sepciel én nem fikázom, de megértem ha valaki igen.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Megnézni viszont tuti nem fogom.
fotográfik kolomp edisön :D
Mint szezonzáró tényleg ütõs volt a második szezon vége, de ha úgy hagyták volna a sorozatot hogy Scofield bennrohadt a dutyiban a cég megússza és keserûn isszák a kávét én nem álltam volna jót magamért. 😊
a 2. évadnak eszméletlen jó befejezése volt. remek sorozatzáró lett volna, ha nem folytatódik. szerencsére folytatódott.
Kár, hogy akkoriban csak kölcsön volt nálam a teljes 5 évad!
[ez meg van eredeti amerikai kiadásban: Babylon 5: The River of Souls <1988>1988>]
[Delenn-ként õt imádtam benne: Mira Furlan]
Letöltögetni meg mostanában nem tudok.
A Threshold-ot már nem tudtam nézni
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Én a Threshold címû sorozatot bánom, hogy abbahagyták a 11. résznél. 😞
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Õ pedig az idegesítõ doktor maca: Dr. Sara Tancredi
Ezt a sorozatot én is szerettem: a szökésük feléig. Onnan már olyan rohadt erõltetett lett, hogy abbahagytam. A dokinõ szerepe volt a legerõltetettebb. A legszebb jelenet pedig: Monica lelövése.
Eleve 2 évadot kellett volna csak indítani.
Ellenben a Firefly-ból 8-10 évadod is simán végig tudnék ülni.
Kár, hogy az is bezárásra került anno.
akinek nem tetszik, az NEM NÉZI, hiszen nem kötelezõ.
de akinek tetszik, annak fáj hogy elvették a heti adagját..
Majd újranéztem az elsõ kettõt egymás után, aztán a TV-ben a 3-at, és most - a 4. évadban - minden egyes részt tûkön ülve várom, hogy kivel mi fog történni...
Rákattantam...