10
-
blaze #10 "egy olcsóbb kategóriájú torrenthez alkalmas routeren én is elgondolkozom :) "
Ha sokat torrentezel, akkor inkább ne tedd. Én is gondolkodtam ilyenen, de kiábrándultam, amikor utána néztem a dolgoknak. Általában egy ilyen szerkezet, nagy nehézségek árán jó, ha egyidejűleg 10 torrentel elbír, ebbe a seedelt torrentek is beletartoznak. Jó lenne, ha e téren fejlesztgetnének a jövőt illetően. -
torcipepe #9 ha lehet rá billentyűzetet kötni, akkor tényleg használható beállításokra is. ellenkező esetben semmit sem ér a kijelző.
fél éve vettem külső vinyó házat 80GB-os 2,5"-os vinyóval egy tizesért és ha kb 10-15 körül lehet venni BT képes rootert akkor 85e-10e-15e=60e Ft-ba kerül a csicsás keret és a nyomi kijelző. az viszont tényleg előnyös, hogy FTP szerverként képes üzemelni. hányszor van nekem is olyan, hogy kéne otthonról egy fájl és nincs senki, aki átküldhetné. -
waterman #8 kéne még bele egy intel atom, és jó lenne helyi mini szervernek. -
Adamul #7 ez a kis kijelző vicc... Komolyan azt várják, hogy a tv mellett az ember ezen nézzen filmet? De a többi funkciója, meg a konfigoláshoz ez is jól jönne, és valszeg egy olcsóbb kategóriájú torrenthez alkalmas routeren én is elgondolkozom :) -
Cat #6 Ezekben nincs merevlemez, azaz még számold hozzá egy külső USB tok + laptop vinyó árát is. -
bakagaijin #5 2006 május és BT kliens nélküli változata 2005 november. -
bakagaijin #4 És printer, webcam akármi. Az asus gyári szoftver vagy az openWRT legalábbis ezeket támogatja. Az openwrt egy full linux, tehát mindenki azt tesz rá amit akar, illetve amit az illető vas még elbír. Az asus-okban szerencsére elfogadható cpu-t és memóriát pakoltak.
Bradley, mit értesz tisztességes áron, az asus WL-500gp (ami gyárilag tartalmaz torrent, ftp és http letöltő klienst is) kb három évvel ezelőtt is 15-20eFt volt bruttó. És a low-endekkel ellentétben nem kell hetente rebootolni :). -
Végre egy ötletes dolog. Remélem pár más cég is rákattan a dologra és 1-2 éven belül tisztességes áron is kapható lesz hasonló.
-
johnsilver #2 "A DIR-685 hátlapján található két USB port a D-Link saját fejlesztésű SharePort technológiáját alkalmazva elérhetővé teszi a legkülönbözőbb USB eszközöket - nyomtatókat, szkennereket, külső merevlemezeket - a hálózathoz csatlakozó felhasználók számára."
E szerint elérhető a rá kötött vinyó.
Az Asus WL-500Gp router meg a WL-700-as tud hasonlót -
HENCIG #1 Na volt már kísérlet erre az Asusnál aszem...lehet tévedek..
Igaz az nem tudott ennyit. Ami már abban is tetszett, hogy webtárhelyként tudott üzemelni. Persze komoly gyermekbetegségei voltak. Én nem is kíséreltem beállítani....ahogy láttam szakembereknek is meggyűlt vele a baja. Továbbá ott csak 5 felhasználó férhetett hozzá az adatokhoz..
Nekem ez a ketyere nagyon tetszik. Főleg akkor tetszene, ha mondjuk cserélhető laptop vinyó lenne benne...vagy az USB porotn keresztül csatlakoztatott tárolót is elérhetővé lehetne tenni.
Nomeg fele ennyi árért.
Mindenesetre gratulálok a gyártónak..úgy tűnik (laikusnak), hogy új fejezet nyílik!!!!