7
 • Magnetic
  #7
  Hihetetlen ,hogy mindig ilyen kicsinyes dolgokkal jönnek.
  Komolyan kezd a hócipőm tele lenni az emberekkel. Mindig csak a vagyonszerzés hajkurászása ahelyett, hogy komolyabb dolgokkal foglalkoznának.
  Ebből mégis mi haszna lesz az emberiségnek? Semmi, de pár zseb megint megtelik.
  Kíváncsi vagyok lesz -e olyan vezető pozíciójú ember aki nem ilyen baromságokra költi a pénzt, hanem olyan dolgokra amik hosszútávon hoznak sikert.
  Példaképp az űrutazás fejlesztése, az alternatív energiaforrások, gyógyászati eszközök fejlesztése.
  Persze ezek nem közkedvelt témák, mert nincs pénz belőle. Bár valószínűleg sokat segítene a fejlődésben és a jobb jövő érdekében, de úgy látom ez senkit se érdekel.
 • vajon kiki
  #6
  Ennyit a szellemi jogok védelméről ..
 • sh4d0w808
  #5
  Úgy látom a csehek teljesen benyalnak az USA-nak és az amerikai médiahiénáknak.
 • B0nFire
  #4
  Bocs, utólag megnéztem az adatlapodat, miszerint - ha őszintén töltötted ki -, nagyjából egyidősek vagyunk. De amit leírtam, az attól még áll.
 • B0nFire
  #3
  Türelem, gyermekem, az az idő is eljön, nem is olyan sokára. Lehet, hogy még túl fiatal - ezért türelmetlen vagy. Majd meglátod, hogy 20 fölött már csak úgy repülnek az évek, hogy egyszer csak azt veszed észre, hogy hipp-hopp, már 30 is elmúltál.

  BTW, abban tényleg igazad van, hogy végre már hagyni kéne a felnőtt társadalmat szabadon internetezni, és abbahagyni végre a gyámkodást. Így hogy várják el a társadalomtól, hogy felelősségteljesen viselkedjen? Tessék a felnőtt emberek kezét elengedni, a törvényekkel és jogszabályokkal mindenkinek tisztában kell lenni, és attól kezdve legyen az egyén felelőssége, hogy mire használja a technikát. Ha visszaél vele, viselje a következményeket! Most már tényleg felnőtt egy generáció, aki már úgyszólván beleszületett a pc és az internet világába, és valószínűleg jobban is tud vele élni. Ez a gyámkodás éppen olyan abszurd, mint amikor a legelső automobilokat utcára engedték, és törvény írta elő, hogy minden - az úton haladó automobil előtt egy embernek kell haladnia lámpával a kezében, és figyelmeztetni a járókelőket, hogy "Vigyázat, emberek! Jön az automobil, félre az útból." Tessék elengedni a "gyerekek" kezét végre!
 • NEXUS6
  #2
  Majd amikor, már ők is kivénhedtek és kellően korruptak lesznek, gondolom.
 • Mike
  #1
  Mikor jön el végre az az idő amikor az internetgeneráció jut hatalomra? nagyon unom már a kivénhedt politikusokat akik az internetet akarják mindenáron megregulázni, terrorizmus, gyermekek védelme, szellemi tulajdon védelme, online házkutatások, cenzúra - ismerős jelszavak ezek