Nyakunkon a Lost 5. évad premierje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#17: De itt pont azzal volt a bajom, hogy be se kell jönni a cikkhez, hogy az arcodba tolják a képet, hanem már a fõoldalon ez virít.
(de úgy látszik, csak én vagyok túlságosan háklis a váratlan spoilerekre)
De igazából tényleg mindegy, azt már megbeszéltük, hogy valószínûleg kevesen nem látták még, nem sok vizet zavar, de aki pont most tart a 3.szezon végén, az koppan egy nagyot. Emlékszem, nem egy részt izgultam végig a 4-es szezon alatt, hogy kiderüljön végre, ki lehet a koporsóban. (ill. nem keveset számolgattam, sakkoztam, ki jöhet szóba)
(de úgy látszik, csak én vagyok túlságosan háklis a váratlan spoilerekre)
De igazából tényleg mindegy, azt már megbeszéltük, hogy valószínûleg kevesen nem látták még, nem sok vizet zavar, de aki pont most tart a 3.szezon végén, az koppan egy nagyot. Emlékszem, nem egy részt izgultam végig a 4-es szezon alatt, hogy kiderüljön végre, ki lehet a koporsóban. (ill. nem keveset számolgattam, sakkoztam, ki jöhet szóba)
jaja, már lement kint is, és itthon is mindkét csatornn a 4. évad, úgyhogy aki nem látta még, az igy járt, bár való igaz, még dvd-n nem jelent meg aki esetleg csak azon lesi, de az meg minek jön be--.--
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szerintem sem nagyon szpójleres a kép.
A Lostban tényleg nem azon van a legnagyobb hangsúly, hogy mi történik, hanem hogy hogyan. Hogy hogyan jutnak egyik szituációból a másikba a szereplõk (pl ennek speciális esete a visszaemlékezések). Ezeket mindig érdekesen oldják meg, szóval sok mindenre tényleg nem lehet következtetni a képrõl.
Ha nem láttam volna az utolsó évadot, akkor ez a kép inkább ösztönözne, hogy megnézzem.
A Lostban tényleg nem azon van a legnagyobb hangsúly, hogy mi történik, hanem hogy hogyan. Hogy hogyan jutnak egyik szituációból a másikba a szereplõk (pl ennek speciális esete a visszaemlékezések). Ezeket mindig érdekesen oldják meg, szóval sok mindenre tényleg nem lehet következtetni a képrõl.
Ha nem láttam volna az utolsó évadot, akkor ez a kép inkább ösztönözne, hogy megnézzem.
https://twitter.com/foodlfg
SPOILER: Egy koporsóban "alszik". <#wink>#wink>
Lehet, h. csak leütötték...<#vigyor2>#vigyor2>
Mos mi olyan nagy durranás ebben a képben? Az, hogy Locke öltönyben szokott aludni? <#banplz>#banplz>
Hú, 24-nél lehet, hogy még durvábbat írtam volna, ha egy ilyen szintû dolgot lelõnek. 😊 Most kijött ugye 4 rész, ma este nézem meg. Másfél évet vártam, ölni tudnék...
Amúgy csak azért volt bajom az egésszel, mert egy tök semleges képet is be lehetett volna tenni a fõoldalra a cím mellé (a hírben már tök oké), de pl. 1 egész (csonka)szezont kellett várni, hogy kiderüljön, ki is ez a "viaszbábú".
(Persze az sem vitás, hogy az 5.szezon nyitánya erre a momentumra fog épülni, tehát szerves része a hírnek.)
Amúgy csak azért volt bajom az egésszel, mert egy tök semleges képet is be lehetett volna tenni a fõoldalra a cím mellé (a hírben már tök oké), de pl. 1 egész (csonka)szezont kellett várni, hogy kiderüljön, ki is ez a "viaszbábú".
(Persze az sem vitás, hogy az 5.szezon nyitánya erre a momentumra fog épülni, tehát szerves része a hírnek.)
Ha mondjuk a 24 újabb szezonjával kapcsolatban mutatnának egy kulcsfiguráról ilyen képet, bizony tökön is szúrnám magam.
De azért valljuk be.. a Lost-ban egy ilyen kép semmit sem jelent😉
De azért valljuk be.. a Lost-ban egy ilyen kép semmit sem jelent😉
ááá, ez egy viaszbábu...<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
(egyébként miért ne?<#nemtudom>#nemtudom> ez az a sorozat aminél semmiben nem lehetsz biztos, amit látsz)
(egyébként miért ne?<#nemtudom>#nemtudom> ez az a sorozat aminél semmiben nem lehetsz biztos, amit látsz)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
oké, meghajtom fejem a népakarat elõtt 😊
Itthon is, kint is lement ez a rész, nem hiszem, hogy különösebben titkolózni kéne.
Láttam, ezért speciel nekem nem gond. Elvi okokból kötekeszem, mert más viszont rosszul járhat.
De pont ezt mondom. Rá se kellett nyomni, a fõcím mellett ott a kép (kicsiben).
De pont ezt mondom. Rá se kellett nyomni, a fõcím mellett ott a kép (kicsiben).
hát ja ha nem láttad a negyedik évadot akkor ez a kép jó nagy spoiler 😄 (már ha arra gondolsz)
de ha tényleg nem láttad akkor nem értem miért olvasol olyan cikket amiben már az ötödikrõl van szó...
de ha tényleg nem láttad akkor nem értem miért olvasol olyan cikket amiben már az ötödikrõl van szó...
én két sorozat fust és zümmögéskergetés után meguntam az egészet. Kiderült már valami? Gondolom nem sok, ha még mindig nyomják...
Imádom, hogy már akkor sikerül egy spoilerbe belecsúszni, amikor még csak el sem olvasom a cikket 😊)
Juj tényleg, mindjárt itt van 21-e...a fenébe, most megint izgulhatok...<#vigyor2>#vigyor2>