11
-
winnie #11 ha elolvasod még egyszer, akkor láthatod, hogy azt írta. -
lama king19 #10 toy story ELSŐ RÉSZE??? nem a 3.???? -
cyberdj #9 Biztosan, szerintem év végére már lesz ott is. -
Ulquiorra #8 Ez jó. remélem Miskolcra vagy Debrecenbe is csinálnak -
cyberdj #7 Jah, egyébként Szegeden két helyen is lesz 1-2 héten belül, illetve ekkorra érkezik Győrbe is ez a rendszer. Szerintem év végére pedig még legalább 2-3 vidéki város lesz, meg Pesten is beindul + egy két mozi... -
cyberdj #6 Ennél sokkal több 3Ds film lesz! Pl. nem kérdéses, hogy a Toy Story jön 3D-ben. A Rágcsávók (G-Force), valamint az új Pixar, a Fel (Up) is így érkezik. Év végén Zemeckis új filmje, a Karácsonyi ének szintén 3Ds, valamint a tini rétegnek biztos lesz Jonas Brothers 3D koncert film és nem elképzelhetetlen, hogy a tavalyi Hannah Montana koncert is bejön. -
bitbandita #5 Nálunk Szegeden már van. Viszont ez a felhozatal elkeserítő. -
Ulquiorra #4 Vagy az se lenne rossz ha valami pontosabbat is mondanának a vidéki 3D mozikról nem csak pletykákat. Jó lenne ha nem csak a pestiek nézhetnének végre ilyen filmeket -
Mister #3 Nekem meg egyáltalán nem fájt a fejem a Beowulf 3D alatt, sőt, én marhára szeretném, ha sok 3D-s film lenne.
Az Imaxba pedig jó lenne, ha behoznák a normális filmeket, nem csak ezeket az ezeréveseket nyomatnák. -
#2 szerintem rohadt idegesítőek ezek a 3D-s filmek, és szét megy tőle az ember szeme meg fáj tőle a feje.
Engem ugyanúgy szórakoztatnak a sima filmek is. Az a baj hogy pl ez a Volt ez engem érdekelne, de 3D-ben nem igazán, viszont az ilyen alapból 3D-re készült filmekből normális filmekké készített filmeken látszanak a 3D-s elemek, és az meg zavaró egy kicsit. -
Suffering #1 My Bloody Valtenine 3D-t kihagytátok a cikkből