622
John Deere:Drive Green
  • kispalko
    hogy lehet kinyitani a John deere permetezőt??????? Mert sehogy se tudom
  • zozi10
    Hogy lehet küldetéseket teljesíteni vagy küldtéseket kérni
  • ls2008 Dani
    ott ahol vetted a cuccot,ott van hogy selectet,és akkor megjelenik a játékban.egyszerre csak egy traktor,és egy munkaeszköz lehet a játékban.
  • ls2008 Dani
    75* bocs
  • ls2008 Dani
    hogy leehet szétnyitni azt a szárzúzó féleséget,meik gombbal? (78 JD tallér az "ára")
  • atesz25
    Köszi a segítséget!
  • lakatos1992
    de már vetem cucot és nem zudom hui va teszi
  • MTZ1025
    a törlés gomb
  • matuja
    Valaki mondja már meg léccc meik a back space?köszi
  • Fodorgyurma
    Ami ott van a farmod körül!
    És mikor mész a traktorod felé két oldalt ott vannak ilyen táblák és ott tudsz venni cuccokat!
  • lakatos1992
    de meik az én főldeim
    és csak egy zetorom van meg egy berenám
  • KAMIONOS KOGYO
    A saját földeiden dolgozni
  • lakatos1992
    helo valaki tudna segiteni ha átvitem már az egész pályát akor utána mit tudok csinálni vagy mit kel csinálni
  • KAMIONOS KOGYO
    vegyél fel msn re átküldöm ott
  • KAMIONOS KOGYO
    Csinálod a feladatokat-->Lesz tallérod(pénz)-->Ebből tudsz vásárolni cuccokat-->Mehetsz a saját földeidre.
  • zozi10
    tsa hogy lehet vmit csinálni meg nagyobb játkra menni hogy ne a kicsivel menjek hanem nagy géppel?
    Segítségetzeket elöre is köszönöm
  • erin
    na ennyire hülye azért nem vagyok hogy nem tudok egy linkre rákattintani és ez az eredmény amit leírtam
  • atesz25
    Szevasztok üdvözlök mindenkit.Csak egy kis eligazítást szeretnék kérni.Szóval megy a crack-elt változat.A játék menetet hogy végig kell vinni a küldetéseket és csak utánna vehetek és mehetek azzal amivel szeretnék?Csak ennyit szeretnék megtudni.
  • KAMIONOS KOGYO
    honnan töltötted?
    poróbáld meg amit én tettem fel!
  • erin
    DriveGreen1-WT_1.exe.dap ez 3 Mb és lejön mellé egy 14Kb-os exe file és a letöltés után mindig újra adja a letöltést mi a hiba?
  • KAMIONOS KOGYO
    itt a crack: John Deere Drive Green1-WT.exe én tettem fel,tehát jónak kell lennie!!
  • erin
    4a5f5e51c9328cd0f503c031364b1772 kiterjesztés semmi 13kb a méret és ez jön le már sokadszor
  • erin
    lehet hogy ennyire hülye vagyok de ami meg van adva link már vagy 10szer letöltöttem de egyszerűen semmi vagy nem jön le rendesen
  • ls2008 Dani
    tölsd le a demot,és tölsd le hozzá a cracket amit fodorgyurma belinkelt,másold be a crack fájlt a demo mappába,és onnan kell mindig elinditan a John Deere Drive Green1 WT exe-t.
  • ls2008 Dani
    üdv,ezzel amivel neked,nekem is meggyült a bajom.kezdj új mentést...nekem sikerült.
  • joci950811
    Az mért van hogy gondol egyet a játék és nem tudok kilépni.
    Újra kell indítani a gépet.
  • szijartomark
    De semejikkel sem indul el.:(
  • kispalko
    Tudtok adni egy teljes játék linket köszönöm.
  • erin
    sziasztok
    valaki segítsen légyszi mert ami megvan adva crek link letöltöttem kicsomagolom és van ott 4 file de azoknak semmi kiterjesztése és ha bemásolom nem csinál semmit a másik link meg a lilefronton ha jól láttam fizetős
  • Newyorker
    ha munkát akarok vállalni minidig uazok a melók vannak??
  • Newyorker
    ha munkát vállalok, akkor rá tuom van akasztva a 8 kerekűre a permetező is, de ha én veszem és a saját gazdaságomba úgy nem tudom, de nem vágom miért
  • Fodorgyurma
    Jobb mint a tiéd!
  • ls2008 Dani
    Ja igen azt kell el indítani.
  • KAMIONOS KOGYO
    Ugye a DriveGreen1-WT.exe-t inditottad el?
  • ls2008 Dani
    Hát sajnos így fogalmam sincs...
  • szijartomark
    CSak egy általános hibaüzenet.
    A mittudomén mi hibát észlelt ezért leállt.
    Kérjük tájékoztassa a Microsoft-ot a hibáról!
    BLABLABla
  • pista89
    Paint 4ever
  • ls2008 Dani
    lehet csinálok egy videót majd :D..csak egy a baj...hogy regelve vagyok youtube-ra de nem tok feltölteni,meg rendesen videót se csinálni,csak felvenni oszt kész :S:D
  • ls2008 Dani
    írd ide hogy mit ír ki,és akkor hátha okosabbak leszünk!
  • matuja
    csá
    valki segítene nem tom atuskókat húzgosni!