John Deere:Drive Green
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és ha valakinek lassú a jármûvek akkor:
F1:Normális idõ
F2:Kicsit gyorsabban telik az idõ
F3:Nagyon gyorsan telik az idõ
Így gyorsabban kapod a plusz JD tallérokat és gyorsabbak lesznek a jármûvek<#vigyor>#vigyor>
F1:Normális idõ
F2:Kicsit gyorsabban telik az idõ
F3:Nagyon gyorsan telik az idõ
Így gyorsabban kapod a plusz JD tallérokat és gyorsabbak lesznek a jármûvek<#vigyor>#vigyor>
LOL!labdázni is lehet benne😄
A feladatoknál "jobs" kb. a 6. vagy a 7.,8. assziszem!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
közel mész a tönkõnek és automatikusan ráakad,csak óvatosan húzd mert leszakadhat!
A banner készitéssel kapcsolatban:Elkészitheted
A banner készitéssel kapcsolatban:Elkészitheted
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
üdv,tölsd le a demot-t és utána tölsd le a #257-nél található cracket,amit Péter93 linkelt,mésold be a demo mappába,és attól lesz "teljes" a játék.
Chelsea Fan.
Valaki azt mondja meg nekem hogy a konbájnnál hogy lehet fel emelni az asztalt
Meg az Air seder kétrészbõl áll, mikor rákattintok ho select akkkor csak az egyik felét rakja ki
Meg az Air seder kétrészbõl áll, mikor rákattintok ho select akkkor csak az egyik felét rakja ki
Hello ! Nincs vkinek tapasztalata azzal h nem tudja kinyitni a permetezõt ??
Üdv..lehet fát is húzni?😮 hool?😄 na mind1,nekem az lenne a bajom hogy játszok kb 30-45 percet lefagy a berendezés és újra kell inditsam a gépet,mert se az alt+f4-el se a CTRL+ALT+del gombbal nem csin semmit:S mi lehet a baj?
Chelsea Fan.
Nem muszáj a tûzre húzni csak a közelébe és kiírja amikor elfogadta,és mehetsz a következõért!
Ami van kép az elején a játéknak, nah ott van a nagy 8 kerekes traktor és rajta 2 db eke.Én csak az elsõ ekét tudom megvenni, meg lehet rá valahogy a permetezõ részt is???
A focit próbáltátok már?sztem kjó.(a ház mögött)
elõszõr is kicsomagolod a cuccot.és ami ott van crack fájl,azt fogod,és bemásolod a program files/john deere-drive green mappába,és ott azt amit bemásoltál elindítod!
Chelsea Fan.
mit kell bemásolni és hova?????
de jó ezzel nekem nekem is segítettél😄 a bemásolás megvolt csak az nem jutott el az agy központomba,hogy azt inditsam el😄 de jó már köszi köszi
Chelsea Fan.
fogod a crack fájlt és bemásolod a feltelepített demó mappába.ezentúl ezt a fájlt indítod a kezdéskor.ennyi.
ok kösz
hahó olvass vissza...pont elötted linkeltem,de ha letöltöd a demo-t akkor tölsd le hozzá a pár hsz-el lejjelb levõ Péter93 által feltöltött cracket és kész.
Chelsea Fan.
honnan lehet leszedni a teljes játékot??????
Chelsea Fan.
#249. HSZ-nél ott van az MSN-címem és ha kell valakinek vegyen fel és segítek neki!
Mindenkinek segítek ha TUDOK!!!! Nem veszek fel MSN-re senkit!
Szevasztok4 Figy nekem már megvan minden szerszám és jármû is csak azt nem tom hogy lehet kûldetéseket átvinni mert még mindig az 1.-nél járok Valaki segítsen!
Mindenkinek segítek ha TUDOK!!!! Nem veszek fel MSN-re senkit!
msn címed lécci pm ben😄
Nem tévedsz 😮
De téged már Euro Truck Simulator fórumba láttalak!Vagy rosszul emlékszem?😄
köszi , majd kipróbálom.
Válasz már levan írva, de ha mevetted akkor ugyanott rákatt a select-re ha már megvetted és kész!
hogy "jelenítetted" meg azokat a cuccokat amit vettél?😮
Szerintem nemjól crackelted:-/
hahó valaki #270
Chelsea Fan.
Köszönöm szépen a segítséged!már skineztem is egy kicsit csak az eredményét nem láttam!
igen peter 93 eloszor buy jon ki es ha visza mesz akor meg select es akor fog megjeleni
"Az alkalmazást nem sikerült elindítani,mert OpenAL32.dll nem található.Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát." mi itt a gond??:S
Chelsea Fan.