622
John Deere:Drive Green
-
hogy lehet kinyitani a John deere permetezőt??????? Mert sehogy se tudom -
zozi10 #377 Hogy lehet küldetéseket teljesíteni vagy küldtéseket kérni -
ott ahol vetted a cuccot,ott van hogy selectet,és akkor megjelenik a játékban.egyszerre csak egy traktor,és egy munkaeszköz lehet a játékban. -
75* bocs -
hogy leehet szétnyitni azt a szárzúzó féleséget,meik gombbal? (78 JD tallér az "ára") -
Köszi a segítséget! -
lakatos1992 #372 de már vetem cucot és nem zudom hui va teszi
-
a törlés gomb -
matuja #370 Valaki mondja már meg léccc meik a back space?köszi -
Ami ott van a farmod körül!
És mikor mész a traktorod felé két oldalt ott vannak ilyen táblák és ott tudsz venni cuccokat! -
lakatos1992 #368 de meik az én főldeim
és csak egy zetorom van meg egy berenám
-
A saját földeiden dolgozni
-
lakatos1992 #366 helo valaki tudna segiteni ha átvitem már az egész pályát akor utána mit tudok csinálni vagy mit kel csinálni -
vegyél fel msn re átküldöm ott
-
Csinálod a feladatokat-->Lesz tallérod(pénz)-->Ebből tudsz vásárolni cuccokat-->Mehetsz a saját földeidre. -
zozi10 #363 tsa hogy lehet vmit csinálni meg nagyobb játkra menni hogy ne a kicsivel menjek hanem nagy géppel?
Segítségetzeket elöre is köszönöm -
erin #362 na ennyire hülye azért nem vagyok hogy nem tudok egy linkre rákattintani és ez az eredmény amit leírtam -
Szevasztok üdvözlök mindenkit.Csak egy kis eligazítást szeretnék kérni.Szóval megy a crack-elt változat.A játék menetet hogy végig kell vinni a küldetéseket és csak utánna vehetek és mehetek azzal amivel szeretnék?Csak ennyit szeretnék megtudni. -
honnan töltötted?
poróbáld meg amit én tettem fel! -
erin #359 DriveGreen1-WT_1.exe.dap ez 3 Mb és lejön mellé egy 14Kb-os exe file és a letöltés után mindig újra adja a letöltést mi a hiba? -
itt a crack: John Deere Drive Green1-WT.exe én tettem fel,tehát jónak kell lennie!! -
erin #357 4a5f5e51c9328cd0f503c031364b1772 kiterjesztés semmi 13kb a méret és ez jön le már sokadszor -
erin #356 lehet hogy ennyire hülye vagyok de ami meg van adva link már vagy 10szer letöltöttem de egyszerűen semmi vagy nem jön le rendesen -
tölsd le a demot,és tölsd le hozzá a cracket amit fodorgyurma belinkelt,másold be a crack fájlt a demo mappába,és onnan kell mindig elinditan a John Deere Drive Green1 WT exe-t. -
üdv,ezzel amivel neked,nekem is meggyült a bajom.kezdj új mentést...nekem sikerült. -
Az mért van hogy gondol egyet a játék és nem tudok kilépni.
Újra kell indítani a gépet. -
De semejikkel sem indul el.:(
-
Tudtok adni egy teljes játék linket köszönöm. -
erin #350 sziasztok
valaki segítsen légyszi mert ami megvan adva crek link letöltöttem kicsomagolom és van ott 4 file de azoknak semmi kiterjesztése és ha bemásolom nem csinál semmit a másik link meg a lilefronton ha jól láttam fizetős -
ha munkát akarok vállalni minidig uazok a melók vannak?? -
ha munkát vállalok, akkor rá tuom van akasztva a 8 kerekűre a permetező is, de ha én veszem és a saját gazdaságomba úgy nem tudom, de nem vágom miért -
Jobb mint a tiéd! -
Ja igen azt kell el indítani. -
Ugye a DriveGreen1-WT.exe-t inditottad el? -
Hát sajnos így fogalmam sincs... -
CSak egy általános hibaüzenet.
A mittudomén mi hibát észlelt ezért leállt.
Kérjük tájékoztassa a Microsoft-ot a hibáról!
BLABLABla -
pista89 #342 Paint 4ever 

-
lehet csinálok egy videót majd :D..csak egy a baj...hogy regelve vagyok youtube-ra de nem tok feltölteni,meg rendesen videót se csinálni,csak felvenni oszt kész :S:D -
írd ide hogy mit ír ki,és akkor hátha okosabbak leszünk! -
matuja #339 csá
valki segítene nem tom atuskókat húzgosni!