John Deere:Drive Green
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na ja <#szomoru1>#szomoru1> de lehet ám huzni nagyot is csak ügyesen kell csinálni <#ravasz1>#ravasz1>
HÁt igen az ér a legtöbet benne<#wink>#wink>.Csak kár hogy csak kicsi potot lehet vele húzni.
heló hol kel letölteni?
<#wink>#wink><#wink>#wink>
Nagyon ügyse vagy<#wink>#wink>Nekem B kategoriára van jogsimXDXD
Ahol vetted a dolgokat ott tudod kiválasztani hogy mi jelenjen meg!
Mert egyszerre csak egy gép és egy munkagép lehet kint!
Mert egyszerre csak egy gép és egy munkagép lehet kint!
Nyugi..tudom..de én tárcsát nem láttam..ami a tárcsához függ az a tárcsás fûkasza..xÐ
itt én csak mulcs kultivátort látok még😄
itt én csak mulcs kultivátort látok még😄
Csinéltam már 11 melót,és vettem gépeket,de nem tudom hol vannak?????
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Lehet benne venni de elõtte el kell vállalnod munkákat hogy kapj JD tallérokat és utána tudsz venni dolgokat!
milyen tárcsa??
2 óra alatt végigtoltam a melókat,utána már elég unalmas,sztem jobb lenne ha olyan stílusú lenne mint a Landwirtschafts sim..mert azért ennek szebb a grafója,na de bízzunk a hozzáértõkhöz akik reméljük csinálnak mod-okat😊
hogy lehet szét nyitni a tárcsát vagy mi az
A játékból nem lehet vhogyan kiiktatni azt az idõkorlátot?
Egy képet lökhetnél mellé!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Kép vagy valami?
De most ez csak demo vagy mi?
Megtudnátok mondani, hogy van-e teljes játéka.Ha igen akkor hol.Köszi
itt amugy csak egy traktor meg ha veszek egy kombájnt veszek akor is csak egy gép van a farmom meg amugy semmi aratás után nem tok üriteni meg semmit?
amikor a farmon vagyok és megveszem azt nagy kétrészes vetõgépet akkor csak az eleje jelenik meg nem tudjátok hogy azt más helyre rakja és ha igen akkor hova?
Tudom hogy nagyon korai a kérdés,de szerintetek lesznek ehhez is modok,trakik,vontatmányok stb..?
kösz
Úristen!!<#wink>#wink>
Hát az Enter fölötti <-- gomb
Hát az Enter fölötti <-- gomb
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
meik gomb a backsapce köszi a választ!
olvass vissza!én a visszaolvasottak alapján kettõsponttal kinyitod kérdõjellel becsukod.
Chelsea Fan.
Hogy lehet küldetéseket teljesíteni vagy küldtéseket kérni
ott ahol vetted a cuccot,ott van hogy selectet,és akkor megjelenik a játékban.egyszerre csak egy traktor,és egy munkaeszköz lehet a játékban.
Chelsea Fan.
hogy leehet szétnyitni azt a szárzúzó féleséget,meik gombbal? (78 JD tallér az "ára")
Chelsea Fan.
de már vetem cucot és nem zudom hui va teszi
Valaki mondja már meg léccc meik a back space?köszi