622
John Deere:Drive Green
-
#18 kőssz -
#17 Helló
Még csak próbaidős.
A teljes verzió később várható! -
#16 hol tanultátok egyáltalán azt a köszönést,hogy cső,csá,csövi mint az útolsó csöves köszönt volna nekem.Talán megtisztel.Ha a tanárod meg engedi hogy tegezd aszt mondod neki,hogy Csá -
#15 helló ez csak probaidős?
-
#14 de szeretünk kötözködni
"Nem Csá, hanem talán Sziasztok!"
ha most parozidálsz vkit, akkor bocs. mást nem tudok elképzelni -
pepenek #12 amivel lefele megmozditod azt nyomd sokaig es utana kinyisa valahol az m beto kornyeken van de mar nem emlekszem pontosan sok sikert hoza -
#11 Na akkor mondja meg nekem valaki,hogy lehet a köcsög permetező szárait kihajtani -
karajjj #10 attól, hogy először csinálsz ilyet, írhatnál infót, hogy mi az aminek topikot nyitottál! -
#9 És igen először csinálok ilyet úgyhogy kiméljetek az ilyen hsz-ektől:
Infót írsz,ha nyitsz topikot........ -
karajjj #8 te csak témaindító vagy, hiába teszed idézőjelbe, az nem változtat a dolgon nem ugyanazt jelenti... -
#7 1.Én vagyok a "házigazda".
-
karajjj #6 1. nincs is még házigazda, ne legyél már hülye
2. rögtön warez kérdéssel nyitni??????? -
dj norboo #5 Na látom végre ez is megtörtént hogy van ilyen topik is..
Reméljük hogy jó lesz a topik..a házigazdi lassan dolgozhat a F.A.Q.-on..stb.. a játék egyébként hivatalosan Janu 24 körül jön ki de már van aki tolja..és ez jó.. Esetleg első kérdés alkalmát megragadva valaki tud serial-t??
Én tegnap másfél órán át durtam a világ oldalait minden nyelven..eredménytelenül..:S:S
na de majd kép is jöhet minden..majd rájövünk..én mi leszünk a játék 1ső generációja..szerintem a házigazdit meg nem kellene szidni..egyenlőre sztem örüljünk h van ilyen topik..biztos először csinálja ezt és nemtudja miket kell ilyenkor csinálni..nah mindenkinek jó JDDG- ezést..És jó mulatást hozááá -
#4 Close del ban htx -
#3 Gratulálok a topikodra.
Nem Csá, hanem talán Sziasztok!
Infot irsz ha nyitsz topikot a játékról.
Ha rátaláltal már.Kijött egyáltalán?Mikor fog kijönni ha nem jelent még meg. -
#2 azért valami infót írhattál volna
demo -
#1 Csá
Ide lehet linkelni letöltési linket,és minden olyan képet,hozzászólást ami a John deere:GD játékkal kapcsolatos!!!!!