622
John Deere:Drive Green
  • itamragy
    kőssz
  • KAMIONOS KOGYO
    Helló
    Még csak próbaidős.
    A teljes verzió később várható!
  • nandorb
    hol tanultátok egyáltalán azt a köszönést,hogy cső,csá,csövi mint az útolsó csöves köszönt volna nekem.Talán megtisztel.Ha a tanárod meg engedi hogy tegezd aszt mondod neki,hogy Csá
  • itamragy
    helló ez csak probaidős?
  • sapkafej
    de szeretünk kötözködni

"Nem Csá, hanem talán Sziasztok!"

ha most parozidálsz vkit, akkor bocs. mást nem tudok elképzelni
  • pepenek
    amivel lefele megmozditod azt nyomd sokaig es utana kinyisa valahol az m beto kornyeken van de mar nem emlekszem pontosan sok sikert hoza
  • greg benz
    Na akkor mondja meg nekem valaki,hogy lehet a köcsög permetező szárait kihajtani
  • karajjj
    attól, hogy először csinálsz ilyet, írhatnál infót, hogy mi az aminek topikot nyitottál!
  • KAMIONOS KOGYO
    És igen először csinálok ilyet úgyhogy kiméljetek az ilyen hsz-ektől:
    Infót írsz,ha nyitsz topikot........
  • karajjj
    te csak témaindító vagy, hiába teszed idézőjelbe, az nem változtat a dolgon nem ugyanazt jelenti...
  • KAMIONOS KOGYO
    1.Én vagyok a "házigazda".
  • karajjj
    1. nincs is még házigazda, ne legyél már hülye
    2. rögtön warez kérdéssel nyitni???????
  • dj norboo
    Na látom végre ez is megtörtént hogy van ilyen topik is..
    Reméljük hogy jó lesz a topik..a házigazdi lassan dolgozhat a F.A.Q.-on..stb.. a játék egyébként hivatalosan Janu 24 körül jön ki de már van aki tolja..és ez jó.. Esetleg első kérdés alkalmát megragadva valaki tud serial-t??
    Én tegnap másfél órán át durtam a világ oldalait minden nyelven..eredménytelenül..:S:S
    na de majd kép is jöhet minden..majd rájövünk..én mi leszünk a játék 1ső generációja..szerintem a házigazdit meg nem kellene szidni..egyenlőre sztem örüljünk h van ilyen topik..biztos először csinálja ezt és nemtudja miket kell ilyenkor csinálni..nah mindenkinek jó JDDG- ezést..És jó mulatást hozááá
  • Shifter
    Close del ban htx
  • nandorb
    Gratulálok a topikodra.

Nem Csá, hanem talán Sziasztok!
    Infot irsz ha nyitsz topikot a játékról.
    Ha rátaláltal már.Kijött egyáltalán?Mikor fog kijönni ha nem jelent még meg.
  • kemszi2
    azért valami infót írhattál volna
    demo
  • KAMIONOS KOGYO
    Csá
    Ide lehet linkelni letöltési linket,és minden olyan képet,hozzászólást ami a John deere:GD játékkal kapcsolatos!!!!!