13
  • [HUN]FaTaL
    Bagoly mondja...
  • Praetor
    Mindenki magából indul ki, kedves google...
  • vajon kiki
    Kapcsolódó cikkek:

Powered by Google
  • barii
    esküszöm betüre ezt akartam irni
  • vajon kiki
  • Zoliz
    Ezt hívják negatív megerősítésnek, azaz azok lobbiznak a negatív hatások ellen akik a legjobban benne vannak. Hajrá gügl! Világuralom!
  • Zoliz
    Na végre egy értelmes megnyilvánulás a gúgl-től. Az más kérdés, hogy ők aztán minden adatunkhoz hozzáférhetnének ha akarnának, mint az MS.
  • magus
    na mi van, savanyú a szőlő, hogy nem jött be az Orkut? : D
  • FoodLFG
    Gondolom jó színben akarták feltüntetni magukat. Ez is számít valamennyit.
    A nagy gugli, aki aggódik a netezők biztonságáért. o.o

Meg aztán nemrég volt vírusfertőzős hír a cégről, úgyhogy mostanában ki kellett jönni valami pozitívval is.
  • atlagember
    Nekem kicsit fura, hogy pont a google állítja ezt, aki a világ legnagyobb adathalásza és aki a legtöbb személyes infót gyűjtögeti titokban.
  • B0nFire
    Marhára nem bír érdekelni, hogy hány "személyre szabott" spam jelenik meg a MySpace-es vagy iwiw-es fiókomba, ugyanis olvasatlanul szoktam törölni őket. A többivel meg mit kezdenek? Komolyan mondom - lehet, hogy csak nekem kicsi a fantáziám -, de akkor mi van, ha más is megtudja az életkoromat, a nemi identitásomat, a testsúlyomat vagy a csülkeim méretét??? Mi van akkor? A bankszámlám számát amúgy sem adom ki, ahogy a személyes e-mail címemet sem, sem pedig a telefonszámomat. Kavarják a vihart a biliben. Mindez csak azért van, hogy az újonnan megírt spamszűrő programokat is el lehessen adni, már ha van olyan, aki egyáltalán fizet értük.
  • Vorpal
    Gondolom fantasztikusan kihasználható, hogy mit csinálok szabadidőmben - bárkinek elmondom az utcán is ha megkérdi.
  • Nenrandil
    Bagoly mondja???