26
Na szerintetek milyen ez a 3 hengeres szépség?
-
#26 az enyém 180at viszi természetesen nem gyári váltóval mert mikor full gyári volt a 140et úgy kellet kikönyörögnöm belőle :D aztán elég nagyot szoktak nézni az autósok hogy "segéd motorkerékpár" 180al húz :D -
#25 áh, az a 2t-k feladata, de nekem az nem kell, inkább a megbízhatóságnál maradtam -
#24 azt hittem ilyen 180 környéke :D -
#23 140 -
#22 tiednek mennyi a vége? :D mármint végsebesség -
#21 ez nem az enyém :D hülye vagy? tiszta skandináv a háttér :D csak illusztráció hogy nekem ilyen a hangja és az enyémen dob is van :P -
#20 dobot azé tedd rá :D -
#19 hopsz a flash elmaradt :D
-
#18 http://www.youtube.com/v/7IqSZA6ZtVw -
-
#16 meg a hangjuk sem tetszik az 50-eseknek meg a 125-ösnek... olyan túl vékony :D vagy nem is tudom magas a hangjuk :D -
#15 én nem szoktam kihívni senkit csak ha kihívnak akkor azért 1 kicsit meghúzom :D amúgy azért hívnak ki mert úgy néz ki a motorom mint 1 fos :D (Honda XL 250R) aztán azt hiszik hogy 50ccm és ilyen régi fos? tuti lenyomom aztán szépen pofára esnek főleg hogy 1 éve teljesen szét lett bontva minden alkatrész szinte új a motor gyárilag 15KW-os ami 20 lóerő de a motorja is 1 kicsit meg lett piszkálva és így 25KW-os ami kb 35 lóerő, meg a rugók is igen csak le lettek keményítve :D szóval 1 kis gyorsasági motor enduro kinézetbe :D
mondjuk ebben az a vicces hogy 250es és 50es jogsival simán vezetem XD amúgy terep témára én sem megyek nagyon mivel olyan slickem van mint neked :D de ha kell terepezni megállja a helyét illetve nem kezd el sírni hogy jaj most milesz :D -
#14 erőtlenek, naná, 4t 125től mit vársz :)
50 és 125 nem bohóckodás, csak komolyan kell venni, és ahhoz hogy "motorra ülhess", bohóckodni kéne legalább mindenkinek minimum 4 évig szerintem. Hidd el én is szívesebben ülnék már a 600ason. én alapból már az ilyen szánalmas gyorsulásokat sem bírom, ha annyira meg akarja mutatni hogy ki a jani, feljöhet a legközelebbi pályára és megmutathatja. Ez természetesen rád nem vonatkozik, hogyha Te nem hívsz ki másokat, meg amúgyis más kategória, én se mennék terepre, de gondolom te se pályára.
amúgy köszi :D -
#13 ez jó motor csak nekem nem tetszik hogy erőtlenek :D nekem az a motor ami legalább 250nél kezdődik... gondolom te is tudod... mert az ilyen 50 és 125 (inkább az 50) csak bohockodás... azt nem lehet motornak nevezni :D 1x-2x ültem ilyen 125ös "izéken" de nekem nem nyerték el a tetszésem :D nekem a 250es endurom 50es papírokkal van :D azt ilyen állatok a kemény 125-eikkel hívnak ki lámpától lámpáig aztán csodálkoznak hogy félgázzal lealázom őket :D
amúgy grat a motorhoz :D -
#12 cbr 125 perpill, aztán egy év múlva csere 600as tesóra.
előtte meg volt egy tzrem
-
#11 neked milyen motorod van? gyorsasági? 50? 125? -
#10 nekem van 1 endurom :D Honda 250 :D városba faszán lehet hajtani a slick gumival :D 100ig úgy húz mint állat főleg hogy hosszú a táv a 2 kerék között viszonylag és keskeny a motor faszán lehet lavírozni vele a dugóba :D 3e fölött meg olyan hangja van hogy beszarsz egész 13e-ig -
krisz940122 #9 növekednek a motoros topicok hengerszámai nemrég nyitottam a kéthengeres aprilia sxv most a 3 hengeres triumph és majd így tovább csak 15 től felfele gondban leszek:D -
#8 hamar elpasszolnád nekem áron alul :D -
#7 én meg ennyit sem tudok hozzá fűzni! ahol nincs sár és dagonya kemény terep az nem az én világom:) magyarán ha ingyen kapnék egy brutál gyorsaságit legyen az bármi! hamar elpasszolnám és vennék egy verseny endurot:D -
#6 nekem calvattim van, de most veszek majd suomy 2részest... -
LeviBoy2009 #5 Szerintetek milyen motoros ruhát érdemes venni, ami a legjobb ár/érték arányú és nem túl drága? Mi a véleményetek a Harro cuccokról? Köszi! Cső! -
#4 nekem mind1, legalább lesz motoros topik is az sgn :D
a véleményem hogy nem nagyon ismerem a gépet, csak neten láttam még menet közben, amúgy csak egy helyben állva. a 600asok között még a plusz pár köbcentivel sem állja meg a helyét, ezért nem egy húdejó motor, max azért veszik mert 3 henger, és az milyen jó. :)
-
#3 szerintem nem ez lesz az utolsó motoros topikja o_O -
#2 eddig még supermoto/enduro volt, most meg már 3hengeres sport? :D -
krisz940122 #1 várom a véleményeket.