505
-
#65 Gondolj már bele mit mondtál :DD Autómentes belváros??? Azt mégis hogy? Budapesten ma belvárosnak számít a komplett lágymányosi híd-árpád híd átmérőjű körön belül kb. minden...hogy lehetne megoldani szerinted? Képtelenség...úgy nem lenne butaság amit mondasz, hogy mondjuk a kiskörúton BELÜL erősen KORLÁTOZZÁK a behajtást autóval. -
#64 hallod én elhozom tőled és vigyázok rá, amíg ilyen hideg van
aztán elfelejtem visszaadni -
#63 Ülj fel a Konádra :) -
#62 :D ilyen hidegbe?:D -
#61 Elo pelda: "Emberi hozzaallas, ez mindennek az alapja;) Emiatt nem fog nalunk soha semmi valtozni;)" -
#60 ez a jó hozzá állás
rokkantkártyások és DT rendszámos autók is mentesülnek
ennyi :) -
#59 Ja, mert a 4-es metró jó lesz kb. 200-300 ezer embernek. De abból a pénzből amit arra elköltenek, az egész városnak jobb lehetne. (2.5 MILLIÓ embernek)
Tényleg hülyeségeket beszélek... -
#58 és szegény Kona? :DDDDD -
#57 agyátültetés, mert másképp gondolok valamit, mint Te? :O -
r4pt0r #56 De a 4es metró hülyeségeidet mondod, azért mert nem tudod minek kell akkor inkább maradj csendben. -
#55 Az a baj, hogy nem büntetik ha valaki mégis beül a kocsiba amikor nem lenne szabad, így senki nem fogja betartani -
#54 Én leszarom!
Menni fogok azt kapják be! Max megbüntetnek.. Kurva annyukat korlátozzák azt! -
#53 Én ma nem mehetek...te meg lusta vagy Laller, simán jöhetnél hévvel is suliba XDDD
Amúgy boldog születésnapot :DDD -
#52 +agyátültetés neked.... -
#51 mééé? én ma mehetek, holnap nem :D -
#50 szél erőművekhez szar helyen vagyunk + geci drágák és nagyon keveset termelnek .. napelemek se termelnek túl sokat.. atomerőmű ftw :) -
#49 Mondom, zuglói vagyok :)) (ergo jó ha évente 1x arra keveredek :DDD) -
#48 Emberi hozzaallas, ez mindennek az alapja;) Emiatt nem fog nalunk soha semmi valtozni;) -
#47 Azt, hogy a budapest agglomerációiban élő embereknek nem kell bejönni a városba kocsival, ha itt dolgoznak, eljönnek pest határáig, ott az erre kialakított parkolóban akár BKV bérlettel ingyen, akár minimál költségek mellett lerakhatják az autókat és a parkoló mellől induló IGÉNYES, megfelelő járatsűrűségű tömegközlekedéssel jönnek tovább. Majd a munkaidő lejártával ugyanez visszafelé. Véleményem szerint ez jelentősen csökkentené a város forgalmát, és légszennyezettségét...de nem, nekünk a 4-es metró... -
#46 + autómentes belváros -
#45 figy egy fórum arra való, hogy a különböző véleményen levő emberek érveljenek saját igazuk mellett. mindaddig, amíg ez kultúrált körülmények közt zajlik, addig ez nem kötekedés, hanem - mint a témakör neve is mutatja - eszmecsere.
-
#44 ha nem is gáz/hidrogén busz de bazz a 20 éves ikarus az euro -999 es besorolásával sokat dob sztem a szennyezettségen.Igazad van. -
#43 Mikor mentel utoljara a Keleti - Moricz - Kelenfold utvonalon busszal?! Egy kiba hosszu sort alkot a 7/173-as buszok tomege, azt szinte teljesen ki lehet valtani a 4-es metroval... -
#42 Pontosan, igazából ezért nem lesz semmi értelme a dolognak. Büntetni kéne, ha megszegik (persze azért ésszerű keretek között :)))
És nem mindenhol gyorsabb amúgy BKV-val a közlekedés, itt zuglóban hiába jó a vonalsűrűség, pl. suliba hamarabb beérnék kocsival, mint metróval pedig csak 2 megállónyira lakom. De hiába páros rendszámú az autóm, nem fogok vele holnap menni. Meg amúgysem járok vele, hacsak nem muszáj. Nem azért veszem a diákbérlet...:DD Szóval az emberek hozzáállásán kellene változtatni, az meg nálunk mint tudjuk szinte lehetetlen vállalkozás :DD -
#41 használható P+R rendszer az mit takar? -
#40 pontosan ez lenne a megoldás.
-
#39 1. rész: én ezt megértem, csak a véleményem mondtam el.
2. rész: itt nem személyekről van szó, hanem a nagy általánosságról :) -
#38 Sárga plakettes járművek nem hajthatnak be a belvárosba a hungária körút vonalán belülre.... -
#37 Rossz tema rossz helyen, itt csak kotekedes es a szelsosegek felhozasa lesz a meno:)
Ha annyira kotelezo lenne, buntetnek. Nem kell rinyalni;)
Elsosorban azokra vonatkozna, azoknak kellene betartani, akik - meg ha kis kenyelmetlensegek arran is - amugy is megtehetnek, hogy nem autoval kozlekednek. De sajnos pont ok azok, akik elvbol sem fognak "gyalog" menni:( Ez az autosok fele...
Pl. aupucitol megkapta az autot, hozza a rokkantkartyat, a "szomszedban" lakik: autoval 40-60 perc, BKV-val (villamos, 12. kerulet, tiszta kornyek) 15-20 perc.
Es ez semmi, az irodaepuletekben ezrevel vannak ilyen picsak es pocsok, elvbol nem fognak lesulyedni a "munkasosztaly" szintjere... -
#36 Én rég telepíteném a szélerőműveket, napelem farmokat, új atomerőműveket. 4-es metró helyett régi buszokat kiszanálni a picsába, helyettük gázüzemű városi buszokat, vagy hidrogénes buszokat mint izlandon. valódi, használható P+R rendszer kellene, akkor UTÁNA el lehet gondolkozni azon, hogy korlátozzuk a város forgalmát...de nem, nekünk a 4-es metró...isten barmai... -
#35 Taxira vonatkozik szerintem. -
#34 Miért, mi lesz októbertől? -
#33 valószínűnek tartom, hogy taxikra buszokra mentőkre tűzoltókra rendőrökre stb. nem vonatkozik -
#32 Nem, BKVra, Volánra meg gondolom tűzoltóra, rendőrre, mentőre nem vonatkozik. -
#31 vegyél egy Suzuki Altot
azzal hazamehetsz :) -
r4pt0r #30 Igen persze, még kérdezz pár okos dolgot. :D -
#29 #22: Mert több ember lakik pesten. Több ember->több balfasz, ez törvényszerű sajnos, meg a kisebbség, csövesek aránya is sokkal nagyobb.
#23: Én ilyet nem mondtam, de ha nem haragszol, aorta-szűkűlettel nem tekerek le minden nap 2x35km-t, bicikliút hiányában. -
#28 Biciklizni jóóó:) csak -20 fokban nem:D -
#27 A BKV buszaira is vonatkozik a páros páratlan szabály? -
#26 Te is közéjük tartozol