Van képünk hozzá: The Descent - Part 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
már alapból azért lesz szar a 2. rész, mert az elsõ sejtelmessége oda...már tudjuk, mi van a barlangban...nekem kifejezetten tetszett a film, akár még a szörnyeket is kihagyhatták volna belõle, annyira atmoszférikus volt a helyszín.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Érdekes, én moziban néztem és csak a képzeletében jutott ki a csaj, majd felébredt a barlangban...
És nem rendezõi változat volt...
Túlélõk?

Úgy rémlik hogy még a Happyendes befejezésben is elégé nyilvánvalóan meghal mindenki csak a fõhõsnõ nem...

Amúgy ha találunk egy eszméletlen sokkos nõt akkor azonnal visszük magunkkal a barlanga... Logikus...
grebber
A másik barlang film is jó volt!

Next PC upgrade: 2022

Nethyrrea
ízlések pofonok. van aki szereti a klausztrofób horrort. van aki nem.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Egyik legjobb horror, amit láttam.
Az elsõ rész is rakás fos volt. Én a felénél már úntam az egészet, szépen bele is tekertem a végéig 😊

The Garrett
ettõl függetlenül a folytatás-t én sem üdvözlöm. :/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
teis a rendezõi változatot láttad. Abban nincs túlélõ. A mozis verzióban tényleg kijut a csaj...

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Állj!
Az elsõ részben Sraha nem szabadult ki,képzelõdött mert bebaxta a fejét,amúgy totál megzakkanva ottmaradt a barlangban...
Meg mieza kékszemü basz a 4. képen? Ez a folytatás egy rakás fos lesz az elsõ részhez képest,már így képek és alapsztori alapján is.....kár érte....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

ezek a szörnyek még mindig kicsit hasonlítanak gollamra
Ez az Aliens kezdõsztorija 😄 Csak ott mintha nem barlang, hanem ûrhajó lett vóna 😄
Kicsit sarkosítva egyben volt neki 'hepi' meg 'nemhepi' befejezése is.
bizony.
Én egy kevésbé hepi befejezésre emlékszem... az lett volna az alternatív / európai?