15
-
#15 már alapból azért lesz szar a 2. rész, mert az első sejtelmessége oda...már tudjuk, mi van a barlangban...nekem kifejezetten tetszett a film, akár még a szörnyeket is kihagyhatták volna belőle, annyira atmoszférikus volt a helyszín. -
kanduhr #14 Érdekes, én moziban néztem és csak a képzeletében jutott ki a csaj, majd felébredt a barlangban...
És nem rendezői változat volt... -
Prof William #13 Túlélők?
Úgy rémlik hogy még a Happyendes befejezésben is elégé nyilvánvalóan meghal mindenki csak a főhősnő nem...
Amúgy ha találunk egy eszméletlen sokkos nőt akkor azonnal visszük magunkkal a barlanga... Logikus... -
#12 A másik barlang film is jó volt! -
#11 ízlések pofonok. van aki szereti a klausztrofób horrort. van aki nem. -
Wittgen #10 Egyik legjobb horror, amit láttam. -
Reg5 #9 Az első rész is rakás fos volt. Én a felénél már úntam az egészet, szépen bele is tekertem a végéig :) -
#8 ettől függetlenül a folytatás-t én sem üdvözlöm. :/ -
#7 teis a rendezői változatot láttad. Abban nincs túlélő. A mozis verzióban tényleg kijut a csaj... -
Skyline #6 Állj!
Az első részben Sraha nem szabadult ki,képzelődött mert bebaxta a fejét,amúgy totál megzakkanva ottmaradt a barlangban...
Meg mieza kékszemü basz a 4. képen? Ez a folytatás egy rakás fos lesz az első részhez képest,már így képek és alapsztori alapján is.....kár érte....
-
kukacS3K #5 ezek a szörnyek még mindig kicsit hasonlítanak gollamra -
wolruf #4 Ez az Aliens kezdősztorija :D Csak ott mintha nem barlang, hanem űrhajó lett vóna :D -
tyuklepes #3 Kicsit sarkosítva egyben volt neki 'hepi' meg 'nemhepi' befejezése is. -
winnie #2 bizony. -
Gilgamesh #1 Én egy kevésbé hepi befejezésre emlékszem... az lett volna az alternatív / európai?