48
  • GeriTh
    Helo mindenkinek én most töltöttem le a NFS undercovert azt szeretném kérdezni hogy csak karrier modban lehet tuningolni és máshol nem
    még nics memokártyám lehet hogy azért
    elöre is köszi
  • zetor proxima
    Nekem az NFS-ből az underground 2-ő és a carbon teccet a legjobban. A carbon után jöttek ezek a játékok. a Pro street-ben versenypályákvannak és a NFS-nek az a lényege hogy illegális, az undercover-nél pedig a rossz menü ha az annaktekinthető és az nfs shift meg LFS koppintása
  • szurka
    nemtom hogy csináltad, nálam a nem nagy durranás [email protected], 2gb/1066 ram, és 9800gt-s gépemen 1280-ban, minden maxon, meg sem röccen. És kövezzetek meg, de aki szidja, annak vagy nem bírja a gépe, vagy alig játszott vele. Másodszorra nyomom már végig
  • Vereb David
    Nekem is tetszik 100% játékélmény 90% grafika % 50% csempészet nekem bejön most aptam karácsonyra
  • Vereb David
    Nekem megvan ps2-n az undercovert nagyon király játék már 44%-on tartok a karrierben
  • hdo
    Áh, azokhoz kell tehetség, illetve reakciókészség ... ez a játék nem arról szól! Nyolcsávos utakon max 90 fokos kanyarban padlógázzal kanyarokat bevenni a legnagyobb kihívás ebben aaa ... izéé ... "játékban". Nekem is hiányzik ... U1-ben 113 ezreket drifteltem mazda miata-val!
  • Timbu
    Pont az hiányzik belőle, ami a falon kanyarodós fizijája ellenére az U1-et U2-őt évezetessé tette: a drift és a drag.
  • Rage47
    én verseny közben :D
  • somakam
    Sztem az a hibája,hogy inkább a csempészetről szól!Jobb az undergrund 2,de grafikailag az undercover a tuti!
  • raulreal
    Ez a játék....100%
    Első pillanattól az utolsóig imádtam (igen, játszottam Ultimate Carnage-el és Grid-del is)... de az NFS az NFS. A történet király, a Nissan 370Z + a Knight Rider-es Ford Mustang Shelby szintén. Nekem ez a játék 5*. (másodszorra is élmény volt)
  • Mike
    de legalább egyvalakinek tetszett :)
  • Mike
    eu tetszik, ezek szerint ez a játék titka! :)
  • Zoleeca
    lehet hogy nincs értelme összehasonlítani a GRID-del, vagy a Flatout-tal, de az ember kénytelen...ha pl. elémraknak egy lekváros kenyeret meg egy májkrémeset, akkor is két különböző dologról van szó de az alap mégi ugyanaz. És ha választanom kell, akkor azt mondom májkrémest kérek (oké van aki lekvárosat) mert a lekvárosat nem szeretem. Egy a lényeg, az NFS-t nem szeretem (ezt), és igen a Hot Pursuit az odab@szott annak idején, pedig az is NFS (árkád). A régi epizódokhoz hasonlítva is egy nagy 0 ez a game.
  • MaT
    Huu most lehet nagy lehordast fogok kapni, de az en velemenyem a jatekrol, hogy szerintem jol sikerult ez. 1. Nem szimulator, arcade autos jatek, mint ahogy az OSSZES NFS. 2. A grafikaval az eg vilagon semmi gond nincsen, nagyon szepen nez ki. En Xboxon jatszom vele, ugy gondolom, hogy semmi rosszat nem lehet ra mondani. 3. A legnagyobb butasag osszehasonlitani a Grid-del vagy a Flatout-tal, a harom jatek eg es fold, semmi kozuk egymashoz... 4. bocs az ekezetekert, angol a billentyuzetem. :) Szoval en ugy gondolom, hogy nagyon is jol sikerult ez a resze az NFS-nek, az teny, hogy nem egy Porsche U. A masik amit megjegyeznek, hogy gondolni kell azokra az emberekre is akik neha leulnek jatszani egy kicsit kikapcsolodni es nem hiper-szuper szimulatorral szeretnenek jatszani, mint ahogy en is, szerintem nekik, nekunk ez a jatek tokeletes. ;)
  • VoneOut
    Nekem 2008-ban Flatout Ultimate Carnage és a Race Driver: GRID ami vitte a pálmát...NFS egyszerűen ellaposodott, nem tudnak túllépni magukon.
  • Stinger 576
    A Midnight Club: Los Angeles és a Burnout Paradise között tartott szünetben tettem egy próbát ezzel a játékkal, a régi nagy epizódok emlékére. Az Xbox 360 kontrollert letéve leültem uncsitesó PC-je elé, és felinstalláltam a játékot (nem rossz konfig, de nem is kiemelkedően jóŰ) - az első 10 percben azt hittem, ez valami vicc... aztán rájöttem, hogy nem: sikítva téptem ki a DVD-t a a gépből, és kérdőre vontam unokaöcsémet, hogy volt képes ezért pénzt adni. Ez az egész EA NFS kavalkád már évek óta nevetséges, komolyan... három éve már a Burnout is EA brand, most majd eljön a PC árkád autóverseny kánaán. Végre.
  • hdo
    grr kurvára rá van állva a vezetéknélküli bill az o betűre ...
  • hdo
    Én elsőre töröltem mert nem tudtam nyelvet váltani, a system locale szerint mindenféle választási lehetőség nélkül defaultba magyarul települt. Aztán 2 napra rá mikor újra volt türelmem, leszedtem egy registry cracket ami leszoktatja erről a szokásáról, felraktam angolul, mentem 3 kört, és kerestem azon a nyamvadt borítón a 3+ -os ESRB ratinget, annyira gagyi szar egyszerű .... aztán szépen gondosan letosztítottam a lemezkét, a tokot ... és valamelyik rokonom naaagyon örült karácsonyra xD ... amíg fel nem telepítette és neki nem állt játszani vele ...
  • VoneOut
    NFS?3 sör után már elég szórakoztató zsinórba nyerni a versenyeket. :)
  • Reg5
    Olyan sokáig? Én az első verseny után töröltem.
  • hdo
    Jó, ne érdekeljen ... szopjál csak azzal a méregdrága kártyáddal, azzal a másik millió -val egyetemben, az én alaplapom csak hoszonegynéhány ezer forint volt /Gigabyte GA-MA78G-DS3H/, és ott ficeg a D-Sub mellett a DVI meg a HDMI kimenet alaplapon! Amúgy nem akarok ATI vs. nVidia vitát, de szerintem a chipset se mindegy!
  • Godefroy
    Már vártam valami hasonló hozzászólást, miszerint alaplapi kártyájával nem akad neki
    és ez engem hol érdekel?
    magyar és külföldi forumokon is kiemelik, hogy akad a játék, te vagy a kivérel a több millió közül...
  • Mike
    szvsz szinte ugyanaz mint a Carbon, azzal a különbséggel, hogy még erősebb gép kell neki
  • hdo
    1440x900-on alaplapi Radeon HD3200-assal nem akadozik 2 giga rammal. Max grafikai beállításon, anizotróp szűrés nélkül.
  • emp
    nálam 15 percig... Borzalom a grafikája,a fények marha zavaróak... maradok az Undergroundoknál...
  • Hedgehunter #23
    Ez a legrosszabb eddig.... 2 napig birta nalam....
  • Rage47
    Inkább rakd fel a jó öreg NFS Hot Pursuitot, ha NFS-re vágysz:)
  • Godefroy
    Ez a játék úgy szar ahogy van.
    Kb 10 éve nem játszottam autós játékkel, gondoltam karácsony környékén felrakom hadj menjen.
    Elöszőr is AKAD! Ezt minden forumon elismerik (C2D 3.15 Ghz, 2 GB RAM, GTX 260OC) Mi kell ennek a játéknak??? Haver 9800 GTX+ kártyáján néha megáll 1-2 s re. Netes forumokon olvastam gyakori jelenség (1600x1200 ben)
    Egyszóval...
  • Szefmester
    ez a játék valóban egy hulladék.. mikor lesz már végre egy NFS rész MI-vel forgalmi MI-vel, taktikus vezetőkkel, kecsap nélkül.. annyira szánalmas hogy még míndíg belerakják ezt a fícsört ... megtörtént eset: sprint 97%nál tartok előnyöm 5,6 másodperc.. 3 kanyar a célig abból egy vészesebb (általában kanyarokban jövök fel) ami nitró volt azt ellőttem akkor, és tádáá, hibátlan vezetés mellett a 2. beelőz és rámver 0,3 másodpercet.. fura nem? és sajnos rendszeres hogy ez megtörténik.. az hogy a civil hirtelen úgy dönt átmegy a szembejövő sávba ahol egy ámokfutó 130mph-val közlekedik sem lepett meg a 6. eset után.. a rendőrök terminátorok, és furcsa módon édesmindegy hogy egy vw golf-al vagy egy full tuning dodge viperrel hasítok, mindenképpen utol tudnak érni...
    a gépigénye és az optimalizáció tragikus, a gépemen (Q6600, 4GBRAM, ATI3870) is előfordult olyan hogy 2-3 másodpercig csak pislogtam..
    főmenü.. options stb. de csak egy press enter van.. LOL..
    kisvideók, inkább csak idegesítőek mint hangulatfokozóak..
    tuning és játékmenet: egy kavics szintjén mozog a bonyolultsága..
  • Balumann
    Én nagyon szerettem az Underground 1-et, 2-t, és a Most Wanted-et is (a Carbon is elment még), ha ezeket kombinálnák megfelelően, bővítenék dolgokkal (jó törés, jobb forgalom, stb.), és azért kicsivel realisztikusabbá tennék nagyon jó játék lehetne. Jónak látom, hogy a Most Wanted-ből indultak ki, de ahogy megsinálták ezt a részt az szörnyű.
    Én is csak azt tudom mondani; számomra szörnyű irányítás (gamepaddal, kormánnyal, és billentyűzettel is próbáltam!), írtó ronda és nálam pl. bugos is a kép egy kicsit, próbáltam mindent állítani de semmi, de emellett még akadozni is képes volt, teljesen mind1 hogy milyen grafikára állítottam (így utólag: lehet, hogy a CPU control megoldotta volna a problémát, de vicces hogy ilyenekkel kell szarakodni hogy játszani lehessen vmivel...), belső nézet ebben sincs még, és gyakorlatilag tényleg szinte semmi újdonságot nem hozott.

Városi versenyes játékok sajna nem nagyon vannak, amik vannak azoknál a NfS messze jobb (kivéve ez a rész), bár a Midnight Club 2 -t is nagyon szerettem még régen (inkább csak multiban).
  • Rage47
    ugyanígy voltam vele én is :D már a menüben fura volt...:)
  • Zoleeca
    Két percet bírtam vele játszani...ezt még egy NFS sem tudta elérni nálam korábban. Ez egy nagy 0.
  • Etinger
    Az nem megy nekik, esetleg túl nagy feladatot igényelne, hogy nappalból éjszaka legyen? vagy ez nem tudom, ennyire nagy újítást még nem mernek bevezetni? :):)
  • szurka
    én az eddigi összes résszel játszottam, semmi értelme visszasírni az első néhány részt, hisz akkor azok még menők voltak, mert akkoriban egy autóversenyes játék kb csak a körversenyekről szólt, de a mai elvárt tartalomhoz képest szinte semmit nem nyújtanának, szerintem a legjobb rész az Underground 2 és a Most Wanted voltak, ez sem olyan rossz, bár kissé zavart, mikor nemtommármelyik kocsimnál tolatásnál a fehér lámpa frankón a kaszniból a semmiből világított Végigjátszottam azért, nem bántam meg, de a cikkel egyetértek, ez így már nem frankó, és igencsak ráférne a sorozatra a tatarozás helyett egy teljesen új ötlet. Inkább 2 év múlva jelenjen meg, de az zsír legyen
  • kozik
    hát van nekem egy jóbarátom, aki alapból antitálentum mindenféle autós játékhoz, de az uc-t két kör után félredobta, hogy ebben még neki sincs kihívás. felkenődött, lefejelte, kicsúszott, kipörgött, eltévedt, majd nyert. ki a célközönség? pistike a pelusban?
    ráadásul herótom van a catch up-tól, amiben az nfs nagymester. nem így kell balanszírozni, hanem legyen értelme annak, ha tuningolom a járgányt.
    ja, és a lényeg. project torque 4ever.
  • Dany007
    Egyetértek. Nálam is még a TDU viszi a legjobb autós játék címet.
    A terület óriási, az autók szépek, a nézetek az eddigi legjobbak amit láttam.
    Talán a fizika lehetne még jobb. ( én nem tudtam megpördülne benne, pedig élőben sajnos már sikerült:S )
    Igaz kevesebb "élet" van benne, de még mindig messze jobb, mint az NFSU.

NFSU tényleg nem sikerült. Az alapötlet teccett. A megvalósítás már kevésbé.
    Irdatlan gépkövetelmény... AZ én configommal épphogy elment... Rengeteg csalás a gépi ellenfelek részéről... Nekem ez betett...
  • menetrend
    Jó volna ha az EA adná a fizumat, már rég valami trópusi paradicsomban dekkolnék nem pedig itt a fagyban. Játszottam a Porsche Unleashed-el sőt az jóformán az összes NFS el. Legtöbjükkel huzamosabb ideig(értsd: több hónap, év)
    Flatout-okkal is rengeteget játszottam, mai napig szeretem őket. De nincs értelme összehasonlítani nfs el mert eléggé különbözőek. Meg felesleges hasonlítgatni. Nem más játékról akartam megosztani a véleményem hanem erről. ennyi erővel hasonlítgathatnánk a mafiát a gta val. De az is olyan mint a Wc-t a székkel. Hasonlítanak, mindkettőre leülsz, azért van hogy ne gugolnod kelljen, de céljaik egészen mások.
  • zola2000
    Én még nem láttam a játékot(asszem nem is fogom, mert nem is érdekel), maradok a Forza2nél, a burnout paradisenél (tavasszal lesz pcre is), a PGRnél, na és persze az MKWnél :) A Need For speedek fejlesztését asszem átveszi az a csapat aki a burnoutot is heggeszti (criterion games), tehát az majd érdekelni fog. A leutóbbi NFS amit játszottam az a most wanted volt.
  • menetrend
    Mi röhögni való van ezen?

Hát ez van de az a test drive. Ez meg az NFS. Szándékosan nem hasonlítottam össze egyetlen más játékkal sem. A régebbi NFS eket vettem alapul mert azok is nfs-ek.

Aki 40 percig akar kocsikázni az test drive-ozzon.
    Aki roncsá akar törni minden autót, pörgős zenére örjöngeni és lezúzni a terepet az flatout-ozzon. Aki realisztikus dolgokra vágyik annak ott a live for speed. az nfs egy árkád autóversenyzős játék. csupán leírtam hogy miben jobb az elődeihe képest, és hogy miféle maga a játék. Célom az volt, hogy bemutassam a tapasztalataim alapján. Se több se kevesebb. A test drive 1-2 vel játszottam még anno, kb egy időben a nfs 1 el. Nagyon jó kis játékok, elvoltam velük mint a befőtt de teljesen más élmény mint az nfs 1.

Amúgy ja ízrések és protonok.
  • MEdievil
    Csak mert az EA adja a fizudat ennyire nem kellene látványosan nyalni
    Az első óta a legjobb rész? Porsche Unleashed vagy a korábbi részek esetleg? Nézd meg a Gridet vagy flatoutot ég és föld a különbség a játékok között.