Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még nics memokártyám lehet hogy azért
elöre is köszi
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
Elsõ pillanattól az utolsóig imádtam (igen, játszottam Ultimate Carnage-el és Grid-del is)... de az NFS az NFS. A történet király, a Nissan 370Z + a Knight Rider-es Ford Mustang Shelby szintén. Nekem ez a játék 5*. (másodszorra is élmény volt)
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Makonyával vitatkozni nem szabad, tényleg nem!
Powned by Phazon...
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Makonyával vitatkozni nem szabad, tényleg nem!
és ez engem hol érdekel?
magyar és külföldi forumokon is kiemelik, hogy akad a játék, te vagy a kivérel a több millió közül...
Baromi ronda ez az új dizájn!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Kb 10 éve nem játszottam autós játékkel, gondoltam karácsony környékén felrakom hadj menjen.
Elöszõr is AKAD! Ezt minden forumon elismerik (C2D 3.15 Ghz, 2 GB RAM, GTX 260OC) Mi kell ennek a játéknak??? Haver 9800 GTX+ kártyáján néha megáll 1-2 s re. Netes forumokon olvastam gyakori jelenség (1600x1200 ben)
Egyszóval...
Baromi ronda ez az új dizájn!
a gépigénye és az optimalizáció tragikus, a gépemen (Q6600, 4GBRAM, ATI3870) is elõfordult olyan hogy 2-3 másodpercig csak pislogtam..
fõmenü.. options stb. de csak egy press enter van.. LOL..
kisvideók, inkább csak idegesítõek mint hangulatfokozóak..
tuning és játékmenet: egy kavics szintjén mozog a bonyolultsága..
Én is csak azt tudom mondani; számomra szörnyû irányítás (gamepaddal, kormánnyal, és billentyûzettel is próbáltam!), írtó ronda és nálam pl. bugos is a kép egy kicsit, próbáltam mindent állítani de semmi, de emellett még akadozni is képes volt, teljesen mind1 hogy milyen grafikára állítottam (így utólag: lehet, hogy a CPU control megoldotta volna a problémát, de vicces hogy ilyenekkel kell szarakodni hogy játszani lehessen vmivel...), belsõ nézet ebben sincs még, és gyakorlatilag tényleg szinte semmi újdonságot nem hozott.
Városi versenyes játékok sajna nem nagyon vannak, amik vannak azoknál a NfS messze jobb (kivéve ez a rész), bár a Midnight Club 2 -t is nagyon szerettem még régen (inkább csak multiban).
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
ráadásul herótom van a catch up-tól, amiben az nfs nagymester. nem így kell balanszírozni, hanem legyen értelme annak, ha tuningolom a járgányt.
ja, és a lényeg. project torque 4ever.
Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.
A terület óriási, az autók szépek, a nézetek az eddigi legjobbak amit láttam.
Talán a fizika lehetne még jobb. ( én nem tudtam megpördülne benne, pedig élõben sajnos már sikerült:S )
Igaz kevesebb "élet" van benne, de még mindig messze jobb, mint az NFSU.
NFSU tényleg nem sikerült. Az alapötlet teccett. A megvalósítás már kevésbé.
Irdatlan gépkövetelmény... AZ én configommal épphogy elment... Rengeteg csalás a gépi ellenfelek részérõl... Nekem ez betett...
Flatout-okkal is rengeteget játszottam, mai napig szeretem õket. De nincs értelme összehasonlítani nfs el mert eléggé különbözõek. Meg felesleges hasonlítgatni. Nem más játékról akartam megosztani a véleményem hanem errõl. ennyi erõvel hasonlítgathatnánk a mafiát a gta val. De az is olyan mint a Wc-t a székkel. Hasonlítanak, mindkettõre leülsz, azért van hogy ne gugolnod kelljen, de céljaik egészen mások.
A
Hát ez van de az a test drive. Ez meg az NFS. Szándékosan nem hasonlítottam össze egyetlen más játékkal sem. A régebbi NFS eket vettem alapul mert azok is nfs-ek.
Aki 40 percig akar kocsikázni az test drive-ozzon.
Aki roncsá akar törni minden autót, pörgõs zenére örjöngeni és lezúzni a terepet az flatout-ozzon. Aki realisztikus dolgokra vágyik annak ott a live for speed. az nfs egy árkád autóversenyzõs játék. csupán leírtam hogy miben jobb az elõdeihe képest, és hogy miféle maga a játék. Célom az volt, hogy bemutassam a tapasztalataim alapján. Se több se kevesebb. A test drive 1-2 vel játszottam még anno, kb egy idõben a nfs 1 el. Nagyon jó kis játékok, elvoltam velük mint a befõtt de teljesen más élmény mint az nfs 1.
Amúgy ja ízrések és protonok.
Az elsõ óta a legjobb rész? Porsche Unleashed vagy a korábbi részek esetleg? Nézd meg a Gridet vagy flatoutot ég és föld a különbség a játékok között.
F
Én 80 %-ot adnák rá, én ezt tartom reálisnak.
www.gportal.hu/bioshock
láttad már a test drive-ban mekkora a pályaterület ?
örülhetsz, ha 40 perc alatt padlógázzal körbejárod.
még az autók is szebbek abban, mint ebben a fosban.
ez nem divatfikázás, hasonlítsd össze a két játékot nyugodtan.
"Ami a legjob hogy végre akad élet." <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
valakinek ez tetszik, valakinek az 😛
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Összevetve: Hangulatos, jól sikerült játék és lazán megéri a pénzét. Sokkal jobb mint az eddigi NFS ek (az 1 et leszámítva). Vannak ugyan hibái de ezek inkább technikai problémák és nem gyakoriak, maga a játék jól van megcsinálva. Egyetlen komolyabb negatívum hogy huzamosabb játék után kicsit megunhatja az ember de egy kicsi szünet után folytatható. Sokal jobb mint az Underground carbon meg többi.
Személy szerint 90% ot adnék neki.
Huhh remélem emészthetõ amit írtam ha valai veszi a fáradtságot és elolvassa 😄
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
F