61
Háborús filmek Vietnamról
-
#21 :D
Ütköetben Eltünt 1,2,3 xDDDDDDDDD
-
CaveBoy #20 Hát igen ugye....azóta nem igen mernek ehhez a témához nyúlni hollywoodban, hisz már a kutya se figyel erre mivel jócskán lerágott csont.
Ellenben a Rambo IV kibaszottul tetszett, bár az nem vietnámban játszódik, hanem a mellette fekvő országban.
Na Slynak ebben a filmjében sikerült ismét elnyerni a bizalmam... -
gyuri12 #19 De. -
#18 vhs korszakban ütöttek ezek a filmek -
CaveBoy #17 nem nem...nem ez az...amiről én beszélek, az a missing in action III.
Amikor gyerekeket ment meg Vietnamból, meg az ottani feleségét lelövi a "főgonosz" a szem láttára, utána mem megkínozzák őt, szal elég kemény film... -
CaveBoy #16 ez nem a predator? -
#15 az nem az ütközetben eltünt kettő ?
-
#14 -
CaveBoy #13 De amúgy a Forrest Gump-ot is ide lehet sorolni "valahol" -
CaveBoy #12 Kiegészíteném még a Rambo II-vel (tudom-tudom, szar film, de akkor is...anno kegyetlenül bejött nekem a VHS-ek idejében)
Továbbá Flammiusnak:....Chuck Norrisnak pl. a Missing in Action III valami kegyetlenül jó film volt, minap játszották is az egyik kereskedelmin, meg is néztem újfent.:) -
#11 Az jó film! jóóóóó reggelllt vieeetnáááám -
#10 Jóreggelt Vietnám -
elexemi #9 Kérdezzetek egy Vietnámit -
COOLancs #8 Forest Gump -
#7 egy pár szóban írd le hogy miért tetszett ez így túl általános ... -
#6 Trópusi vihar^^ -
Flammius #5 Chuck Norris is számtalan ilyen témájú filmben szerepel, de azokat messziről kerüld el. -
#4 Apokalipszis most
Jó reggelt Vietnám
Katonák voltunk
A szarvasvadász
A szakasz
most így ezek jutottak eszembe hirtelen -
#3 Szakasz
Acéllövedék
Hamburger Hill
Katonák Voltunk
-
gyuri12 #2 Jó reggelt Vietnám! -
#1 Most néztem meg a Született július negyedikén c. filmet.Nagyon tetszett,rég láttam ennyire jó filmet.Könyvben is el szeretném olvasni,asszem ugyanaz a címe a könyvnek is mint a filmnek.Ti milyen háborús filmet ajánlotok,ami Vietnámról szól?