489
Totó topik
-
geo91 #89 Hát megnéztem a heti totó ajánlatot, de szerintem nem fogok játszani. Majd jövőhéten. Nagyon sok 3esélyes meccs van... -
#88 van olyan amelyik még nemhalt ki?...
Melyik az?:O -
Dean Winchester #87 akkor gyere a tippmix topicba és segíts meg engem pár jó tippel és fosszuk ki a zrt-t :P -
karajjj #86 papírforma :D -
#85 de nekünk itt az a feladatunk ,h összerakjuk a topik totóját
én am. csak itt totózok max sgn..tippmix az én terepem:) -
Dean Winchester #84 ha ezzel nyersz akkor nagyon keveset fizet :D
én azért is szoktam betenni váratlan eseményt mert ha nyerek akkor biza sokat fizetne...
multkor is milyen jól megéreztem a pool botlását :D csak sajnos ez kevés volt.... -
#83 01 Bolton - Manchester Utd. Premier Liga --> 2
02 Chelsea - Stoke Premier Liga --> 1
03 Hull City - Arsenal Premier Liga --> 2
04 Sunderland - Aston Villa Premier Liga --> 2
05 Siena - Reggina Olasz A --> 1
06 Milan - Fiorentina Olasz A --> 1
07 Atalanta - Internazionale Olasz A --> 2
08 Cagliari - Udinese Olasz A --> x
09 Catania - Bologna Olasz A --> 2
10 Chievo - Napoli Olasz A --> 2
11 Lecce - Genoa Olasz A --> x
12 Sampdoria - Palermo Olasz A --> x
13 Torino - Roma Olasz A --> 2
+1 Lazio - Juventus Olasz A --> 2 -
Dean Winchester #82 én ezt teszem meg elvileg... csak nemtudom mennyibe kerül igy :D
most meg nincs kedvem elővenni a totós könyvet hogy kiszámoljam...
01 Bolton - Manchester Utd. ------ 2
02 Chelsea - Stoke ------ 1
03 Hull City - Arsenal ------ x
04 Sunderland - Aston Villa ------ 1x
05 Siena - Reggina ------ 2
06 Milan - Fiorentina ------ 1
07 Atalanta - Internazionale ------ 1x
08 Cagliari - Udinese ------ 1
09 Catania - Bologna ------ 2
10 Chievo - Napoli ------x
11 Lecce - Genoa ------1x2
12 Sampdoria - Palermo ------ 1
13 Torino - Roma ------ 2
+1 Lazio - Juventus ------ 2 -
#81 oksa -
karajjj #80 reggel beugrok totó műsorért, aztán suliba kitöltjük, ha el nem felejtem :D -
#79 01 2
02 1
03 x
04 2
05 1
06 x
07 2
08 1
09 1
10 x
11 1
12 1
13 2
+1 2 -
karajjj #78 heti program
01 Bolton - Manchester Utd. Premier Liga
02 Chelsea - Stoke Premier Liga
03 Hull City - Arsenal Premier Liga
04 Sunderland - Aston Villa Premier Liga
05 Siena - Reggina Olasz A
06 Milan - Fiorentina Olasz A
07 Atalanta - Internazionale Olasz A
08 Cagliari - Udinese Olasz A
09 Catania - Bologna Olasz A
10 Chievo - Napoli Olasz A
11 Lecce - Genoa Olasz A
12 Sampdoria - Palermo Olasz A
13 Torino - Roma Olasz A
+1 Lazio - Juventus Olasz A -
geo91 #77 Köszi. -
karajjj #76 nyugodtan... :D elég profi munkád van :DDD -
geo91 #75 Hagyd csak rám. Lestoppolom a táblázatot :D ha nem bánod, ezt is én csináltam. :) -
karajjj #74
holnap készítek elemzést, hogy mennyire jött be a topik tippje :D
most sajnos tanulnom kell... -
karajjj #73 következő héten már teljes hetünk lesz megcsinálni, szóval több tippből lesz valószínűleg összeállítva, nemsokára hozom a 13 meccses táblázatot -
#72 nah jah, de még a fiorentina is kikapott, a héten tuti nem leszs +1, szal köv héten megéri majd játszani
szal sztem a topik totóját még péntek előtt csináljuk meg, hogy még pénteken fel lehessen adni -
geo91 #71 Van aki, akinek eddig makulátlanak a tippjei? Nekem a legjobb oszlopomban is van 2 ami nem talált... Szégyen amit a pool meg az inter művelt... -
karajjj #70 na akkor jelenlegi eredmények, hogy egy kis ON is legyen :D
-
Dean Winchester #69 így van
normál szelvénynél 200Ft a legkisebb tét , a legnagyobb tét pedig 100.000 Ft
kombinált szelvénynél 100 Ft a legkisebb tét , a legnagyobb tét pedig szintén 100.000 Ft.
felvehető legnagyobb nyeremény: 400.000 FT -
#68 köszönöm.
on. -
#67 akakrom mondani 200-100 000 :d -
#66 200-1000 között akármennyi lehet -
#65 hát igen...de azért van egy határ...200 Ft/szelvény, max. 100 000 Ft/szelvény -
#64 bocs az offért de remélem itt vannak hozzáértők..tippmixen 200ft az alap de efölött bármennyi lehet az összeg? -
toto2700 #63 -
geo91 #62 Hát ja... -
karajjj #61 inter is elvitte... -
#60 stoke - L'pool 0-0, +1 már nem lessz. -
#59 Aston Villa és Arsenal nyert, márcsak egy MU-Chelsea és egy Roma-Milan döntetlen kell és nyerek:D igaz nem totón... -
karajjj #58 Newcastle-West Ham: Martinsra újabb műtét vár, rá ebben az idényben már nem nagyon számíthatnak a “szarkák”, de Barton és Smith sem játszhat. A WHU-ból Upson hiányozhat, aki lebetegedett.
hát nemtom, amit beírtam, az egy kis excel átlag az ide beírt tippekből, nemsokára meglátjuk, hogy megveri-e :D -
karajjj #57 hát én akkor vettem észre a logikát benne, mikor már beraktam ide a képet :D
na majd jövőhéten úgy lesz... -
#56 hát sztem a Newcastle megveri a West Hamot -
geo91 #55 Nem, de megváltoztathattad volna a háttérszíneket a tipposzlopokban. :) Így kicsit logikátlan. Eddig úgy volt, hogy 1 a legvilágosabb, x kicsit sötétebb és 2 a legsötétebb. Mondjuk különösebb jelentősége nincs, de én adok a kinézetre mindig, ha táblázatot csinálok. :) -
karajjj #54 simában 100-200 forint kb. attól függ, hogy mennyi oszlopot játszok meg, de 4-nél nem szoktam többet -
karajjj #53 na akkor itt az összesítés az eddigi tippekből, remélem geo nem haragszik meg, hogy felhasználtam a táblázatát a kinézethez :D
-
Dean Winchester #52 egy totószelvényre menniyt költesz?:D vagyis inkább simában vagy kétesélyben tolod? -
karajjj #51 na uraim, tippmix dolog kezd elfajulni, azt lehet intézni a topikjában! -
#50 aha köszi