Nagy terveken dolgozik a Deutsche Telekom
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ez jó cikk kár hogy ilyen lassan folynak a dolgok, és errõl folyamatsan hallani, de valamiért eléggé lassan jönnek meg ezek a dolgok :S bár én ennek a 3d-s hangérzékelésnek nem értem a lényegét.. ha azt mondják h a konferenciaq beszélgetéseknél 3d-ben hallja az rmber a másikat, akkor azt mondom h ez egy ötletes KIS(!) újítás... De mindegy reméljük hogy csupa jódolgot fejlesztenek majd ott ki 😊
Az a fickó engem nagyon emlkeztet valkire <#ravasz1>#ravasz1>:
Értsd: jelenleg együttmûködnek, de a tanácsadó szerint idõvel ellenfelek lesznek.
"»A telekommunikációs cégeknek fel kell készülniük, mivel a közeljövõben olyan óriások fogják támadni õket, mint a Google, a Microsoft vagy a Yahoo« - mondta Stefan Eickelmann, a Booz & Company tanácsadó cég vezetõje."
"<...> mindig új ötletekkel rukkolnak elõ és eközben szorosan együtt dolgoznak a Google, a Microsoft, a Yahoo és más cégek fejlesztõivel. Az együttmûködés egyre fontosabb, hiszen a 21. században növekvõ hangsúlyt kap az innováció."
Szóval mire a cikk végére értem megbarátkoztak a cégek?
Amúgy érdekes, jó lenne azért egyszer benézni oda, hogy mi folyik ott is, igazán.
"<...> mindig új ötletekkel rukkolnak elõ és eközben szorosan együtt dolgoznak a Google, a Microsoft, a Yahoo és más cégek fejlesztõivel. Az együttmûködés egyre fontosabb, hiszen a 21. században növekvõ hangsúlyt kap az innováció."
Szóval mire a cikk végére értem megbarátkoztak a cégek?
Amúgy érdekes, jó lenne azért egyszer benézni oda, hogy mi folyik ott is, igazán.
Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.