fft580#4
Hát ez jó cikk kár hogy ilyen lassan folynak a dolgok, és erről folyamatsan hallani, de valamiért eléggé lassan jönnek meg ezek a dolgok :S bár én ennek a 3d-s hangérzékelésnek nem értem a lényegét.. ha azt mondják h a konferenciaq beszélgetéseknél 3d-ben hallja az rmber a másikat, akkor azt mondom h ez egy ötletes KIS(!) újítás... De mindegy reméljük hogy csupa jódolgot fejlesztenek majd ott ki :)
Zulu12#3
Az a fickó engem nagyon emlkeztet valkire :
Cat#2
Értsd: jelenleg együttműködnek, de a tanácsadó szerint idővel ellenfelek lesznek.
"»A telekommunikációs cégeknek fel kell készülniük, mivel a közeljövőben olyan óriások fogják támadni őket, mint a Google, a Microsoft vagy a Yahoo« - mondta Stefan Eickelmann, a Booz & Company tanácsadó cég vezetője."
"[...] mindig új ötletekkel rukkolnak elő és eközben szorosan együtt dolgoznak a Google, a Microsoft, a Yahoo és más cégek fejlesztőivel. Az együttműködés egyre fontosabb, hiszen a 21. században növekvő hangsúlyt kap az innováció."
Szóval mire a cikk végére értem megbarátkoztak a cégek?
Amúgy érdekes, jó lenne azért egyszer benézni oda, hogy mi folyik ott is, igazán.