Visszatért az RTL népszerű show-ja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

+ ebbõl következik ha bukik az ember, és hibázik, sokszorosa annak, mintha nem fogy a dinnye 😄 viszont botorság lenne általánosítani 😊
"t.Más meg kõkemény munkával forintokat keres."

demagógba nem érdemes átmenni. látatlanban mondom, egyiket sem próbáltam, de a legtöbb kemény fizikai munka fizikumot igényel, míg 1-2-3 millió ember szórakoztatása ennél sokkal nehezebb. hányan akartak "sztárok" lenni itthon és hány esett pofára. az entertainment (pfuj) is munka. kemény. csak nem fizikai. ezt felejtik el sokan. a jó munkás embernek megmondja, hogy mit tegyen a munkafelügyelõ, az pedig egymásra teszi a téglákat vagy szedi a dinnyét. de egy tévés személyiségnek, bármennyire is divat lenézni õket, sokkal nehezebb a dolga - ráadásul, míg dinnye mindig lesz, a tévéseket hamar megunják és lecserélik (nem mintha sajnálni kéne õket)

ettõl persze mindegy, hogy melyik a keményebb meló, nem a meló keménysége, hanem a haszon nagysága a fontosabb tényezõ a meló bérének meghatározásában.
Sok szutyok show....
Én is mennék kajálni...Csak az piszkálja a csõrömet h ezeknek az embereknek még fizetnek is azért h jól érzik magukat.Más meg kõkemény munkával forintokat keres.És küzd h egyik napról a másikra meg tudjon élni.Én még fõsulin tanulok és így nyaranta vállalok fizikai munkát.És tényleg õszintén ösztönzött arra h igenis tanuljak és vigyem valamire.És ne ilyen munkákból kelljen megélnem.Kiküldeném ezeket a "nagy sztárokat" nem a dzsungelbe hanem a dinnyeföldre 45 fokban pár száz forintos órabérért.Akkor megnézném h hogy éreznék magukat.Na de mind1.A társadalom igazságtalan volt és az is marad.Aki lop csal hazudik az viheti valamire manapság.Azokat az ismert embereket akik tényleg letettek valamit az asztalra azokat becsülöm,de sajnos ebbõl egyre kevesebb van.Na nem tépem tovább a szám
Ha netán vki lemaradt errõl a baromságról, akkor Viktorunk szponzorált hirdetésként 3sorban felhívja a nép figyelmét rá! <#banplz>

pár százezer számlára, semmi extra, de csak az csinál magából hülyét, aki akar. aki nem akar, az fõz és egy jóízût beszélget. (valahogy én nem látok abban semmi rosszat, ha xy igent mond arra, hogy 5 napon át 5ször kajálhat 4 ismertebbnek mondható emberrel némi fizetésért.)
Biztos az én hibám h a TV2 "sztárjai" közül csak egyetlen név ismerõs.Ihos Józsefé.Egyébként nem tudom h miért csinálnak magukból hülyét értelmes emberek is akik bekerülnek egy ilyen adásba.Kíváncsi vagyok mi pénz járhat ezért.