Itt a csütörtöki szexkomédia-premier első tíz perce

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Az Amerikai pite elsõ két részére gondoltam.
Én nem vagyok rá vevõ, az én értelmezésemben ez azt jelenti, hogy kapható rá, tetszik neki. Nekem nem, így a többi résznek esélyt sem adtam, hiába adják le õket félévente.
"Megnéztem az elsõ kettõt a tévében,"

mi volt az elsõ kettõ szexkomédia?😊

etinger :baromira nincs benne igazság, de nem is azon akadtam fent, hogy szar vagy nem szar. nem tetszik, nem tetszik. ízlések és pofonok. de az fura kérdés volt, hogy "miért vevõk", ha õ is vevõ, tehát, ha valaki, akkor õ tudja😊
Tudom h benne volt a trailerbe is, de spoiler ez a kép nekem 😞
Na nem mintha meglepõ lenne 😄
Ebben van igazság azért... de Winnie szeret ezzel jönni 😄 pedig gonosz dolog, mert...

- HA nem nézed meg milyen jogon kritizálsz?
- HA nem tetszik, akkor minek nézted meg?

XD
Törölt felhasználó
Illetve még annyit fûznék hozzá, hogy az ikszipszilon-movie paródiafilmekbõl is csak keveset láttam, mégis meg tudom állapítani, hogy borzalmasan igénytelenek.
Törölt felhasználó
Megnéztem az elsõ kettõt a tévében, de egyiket sem tudtam végignézni. A többi gondolom még szarabb.
Köszönöm a megerősítést. Remélem ez meggyőzi Aldit.
Jó, hát én is késõbb szoktam rá, hogy elolvassam a cikkíró nevét is, mielõtt elolvasnám a cikket, és az már idõben felkészít arra, hogy találkozhatok pár apró pontatlansággal, sarkítással (HÜYESÉGGEL)... :-)p

a készülék az ön hibájában van:
http://www.imdb.com/title/tt0163651/releaseinfo
tényleg a 90-es évek vígjátéka, ja. még a végének is necces.

Azért, mert abból készült vagy 5 rész. Talán végig kellett volna olvasnod, most nem kellene itt gépelnem. A Cool túra volt olyan jó, mint a pite.
miért vevõk? éppen te kérdezed? tõlünk? nekünk kéne tõled, hiszen neked egyik sem tetszett mégis megnézted õket. 😮
Hát azért az Amerikai pite 1-2 elég jó volt szerintem, még mai napig is megnézném ha úgy adódik.

Ízlések és pofonok 😊 Puff..
Törölt felhasználó
Mi a francért vevõk az emberek az ilyen szarokra? Egyik ilyen "szexkomédia" sem volt vicces, inkább szánalmas.
Ez valami logikai válság?

"Az Amerikai Pite miért is a '90-es évek vigjátéka? '99-ben készült"

Tovább nem is mertem olvasni.
Az Amerikai Pite miért is a '90-es évek vigjátéka? '99-ben készült, a folytatások, már 2000 után? Mirõl van szó, csókolom? Bakker, ha filmes cikkiró lennék, legalább a dátumokkal tisztában lennék, ha már mással nem is.