11
-
Mashu #11 Az első részben az a riporter csaj iszonyat idegesítő volt. -
scagnetti #10 Na hát ebből az egész story-t meg lehetett tudni :)
Amúgy meg nagyon várom. Az első nálam bekerült a kultstátuszba, mert sikerült végigizgulnom, amit nem sok horrorfilmről mondhatok el. Ellenben Romero Holtak Naplojával itt nem próbálnak semmiféle hülye társadalomkritikát belemagyarázni az ember fejébe. Egyszerűen csak szórakoztat! -
Lipi1980 #9 Ha legalább annyira érdekelne, mint engem, akkor utánajártál volna, és látnád, hogy Budapesten a Toldi Mozi vetíti, ami a Bajcsy-Zsilinszky út 36-38. szám alatt található, ami:
- A Nyugati tértől kb. 600 méter
- A Szabadság tétről kb. 500 méter
- Az M3-as Arany János u.-i megállójától kb. 300 méter
Ha ez neked a végtelenség, akkor én Kecskemétiként mit mondjak, mert ugye vagy a Toldi Pesten, vagy Pécs, oszt jónapot... -
Lipi1980 #8 Nekem az első rész is nagyon tetszett, és ezt is meg fogom nézni... -
moRtiZ #7 Szerintem az elso borzaszto rossz volt, ezt sem realis hogy megnezem :) -
Alc #6 Talán onnan hogy még októberben kerestem rá zsenikém.
Bár a videómegosztók tele vannak botcsinálta [Rec] 2. rajongói előzetesekkel, úgy tűnik, hogy végre egy igazi kedvcsináló is kikerült a netre.
Ha ez októberi cikk lenne akkor azt mondanám oké. De így az ember már egy hosszabb előzetesre számított.
Te meg csak kattintgass. -
Jubei #5 nah akkor a rec 2-ot is torrentrol toltom le az elso resz nem is volt olyan rossz.
-
kalapos01 #4 Akartam is mondani, hogy bunkóság ilyet felrakni, nehogy az, aki lemaradt róla láthassa. Hogy képzelik? (Honnan tudod, hogy szeptemberi. Nem mondod, hogy rákattintottál és megosztottad a felfedezésed a kattintani nem képesekkel.)
Részemről köszi a videót. Azt sem tudtam, hogy lesz 2. rész, azt meg pláne nem, hogy idén. Már csak ezért is megérte. -
kukacS3K #3 annyira jó hogy végre egy jó horrofilm persze magyarországon csak egy helyen adják nehogy megnézzék sokan, szerintem még énsem megyek el rá pedig érdekel, de annyira nem hogy elmetrózzak a végtelenségbe -
Alc #2 Még jó hogy szeptember óta fent van ez már. -
#1 Azért nem gondoltam volna, hogy ilyen hosszú lesz