45
Sega Megadrive
-
derginter #45 Sziasztok van egy Sega Megadrive 2-m 2 joystick-el 7 játékkal tökéletesen jó állapotban szerintetek mennyiért lehetne elpasszolni? -
PHM #44 Ha MD1-eshez keresel kábelt, akkor a legegyszerűbb egy 3 púlusú DIN csatlakozót szerezni.
Ha jól emlékszem, a középső a test, a két szélső az audió és a videó lesz.
Az MD1-es (amúgy 8 pólusú) csatiján csak mono hangkimenet van.
Ha kell mindkét oldal, azt a fülhallgató csatiból tudod kinyerni.
Az MD2-eshez 9 pólusú miniDIN csatlakozó kellene, azt nálunk beszerezni esélytelen. -
Marcello22 #43 Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében Tiszalök környékén valakit aki megtud javítani egy mega driver 2-őt?
Mert már vagy 14 éve leesett fél méterről a földre. (valami ötlet mi lehet a gond vagy hogy hogyan lehet leellenőrizni az is jó lenne)
Előre köszönöm! -
flash #42 Üdv. Van egy csomó eladó Sega Megadrive/Genesis játékom gyűjteményből. Akit érdekel, írjon privit. üdv. -
gigibeni #41 Sziasztok.Sega megadrive-hez keresek videó /7-pólusú din/kábelt.Ha van valakinek,írjon.
-
#40 Urak!
Van valakinek elfekvőben Megadrive játéka? Csak dobozos kézikönyves verziók érdekelnek, csupasz meg könyv nélküli van nekem is elég:) -
PHM #39 Euroscart dugós AV kábelem és Stargate játékom van, ha érdekel, privizz rám. -
#38 szerk: megadrive 1 hez. -
#37 Valamint keresek tv kábelt megadrive 2-hez és master systemhez (úgynézem ugyanaz jó mindkettőhöz) -
#36 Ha van olyan budapesti játékos aki megválna néhány kazitól, írjon.
Sylvester & Tweety, Aladdin, Lion King, Ecco the Dolphin, Sunset Riders, Warlock, Stargate érdekelne elsősorban. -
#35 Üdv nektek.
Keresnék kazettákat "Sega Megadrie"-hoz.
Főként "Mortal Kombat" érdekelne.
Ha tudtok segíteni ide írjatok "[email protected]"
Köszönöm.
-
dickhead #34 Küldtem neked privát üzenetet. -
PHM #33 Megy privát. -
dickhead #32 Helló!
A Phantasy Star 4-et mennyiért adod? -
PHM #31 Szia!
Ment privát.
A Phantasy star-The end of the millennium (remélem, ez a 4. epizód) pedig fekete, emlékeim szerint PAL-os, de sajnos kínai, vagy japán nyelvű.
"...ugye nem sárga kazetta?" Ha elolvasod az aláírásomban lévő konzolok listáját, ilyet nem kérdezel többet. -
dickhead #30 Helló PHM!
Azért ha rászánod magad és rendezed a gyűjteményed nyugodtan küldhetsz egy listát mert más játékok is érdekelhetnek.
A Phantasy Star 4 pal rendszerű Sega Megadrive-on megy,ugye nem sárga kazetta?
Ez érdekelne mennyiért adod,és a Story of Thor-t?
Válaszodat előre is köszönöm! -
PHM #29 Story of thor-ból van 1 német példányom, a többi biztosan nincs meg.
Illetve a Phantasy Star 4 megvan, kínai kalózkazettán, kínai nyelven.
Nincs naprakész listám, régen foglalkoztam a gyűjteményemmel.
Neki kéne látni rendezni, csak hát a lustaság ugye... -
dickhead #28 Story of thor,Shining Force 1,2,Phantasy Star 1,2,3,4.
Pü-ben nem tudnál küldeni egy listát? -
PHM #27 Konkrétan mi érdekel? Karcsúsítani kell a gyűjteményemet. -
#26 ez nálunk megvolt strandon autómatába mekkorának számított 15 éve -
dickhead #25 Igen, de hogy jön ide a Megaman? -
#24 de amúgy ha megnézzük a Megaman 9 is NES fejlesztés -
#23 én egyszer kölcsönkaptam egy 32X-et, ez ugye amit rá kellett tenni a megadrivera és 32bitest csinált belőle. Iszonyat sokat Doomoztam rajta. Meg Atari Jaguaron. PC-t még nem ismertem akkoriban:) -
#22 Huh,ez a sega cd-s változat kicsit durvább mint a megadrive-os,az azért nem volt ennyire brutális -
#21 Ezzel nyomta valaki??..én spanokkal rengeteget játszottam vele
Eternal Champions -
#20 Nekem Game Gearem volt, az utolsó konzolom jó kis cucc volt :) Havernak volt megadriveja nagyon szerettük jókat lehetett játszani. Sonic the hedgehog rulz :) -
#19 ja én is játszok velük a telómon emuval))) -
n3whous3 #18 De fasza is volt ez a gép :( -
#17 ezaz :)
neogeo emuval toltam legutóbb, azon is rohadtjó volt. -
#16 Sunset Riders
-
#15 A Lethal ilyen célkeresztes volt nem? Amire én gondolok az oldalra scrollozott, egy szőke cowboy, meg egy mexikói csóka volt választható.
Mortal Kombat2 mennyire jóvolt még Megadriveon.. -
dickhead #14 2006-ban is kijött egy Begar Prince nevű rpg,2008 decemberében meg a Legend of wukong elnevezésű ugyancsak rpg játék jelent meg, 2009-ben meg a Pier Solar fog.
Az a király hogy az rpg játékoknál a grafika másodlagos,a történet és a harci rendszer ami dominál,így meglehet hogy a fénykorában rpg-k terén igencsak elhanyagolt Sega Megadrive tényleg talpra áll.
Úgy látszik van igény a megadrive kazikra hogy 1995 után is érdemes rá kiadni programot.
-
dickhead #13 Lethal Enforcers 1,2 volt az a lövöldözős játék.A jungle és urban strike is király volt. -
#12 uhh stargate nagyon tetszett, azthiszem végig is játszottam. Nekem a Warlock jött be még(szintén filmfeldolgozás), a desert, jungle, urban strike, meg volt valami western, lehetett coopba nyomni, játékteremben is létezett.
Banyek lehet kéne vennem egy megadrive-ot:) -
#11 Sonic The Hedgehog FTW :D:D:D
de sokat toltam regen azt a jatekot. meg asszem a Stargate volt meg az is jo volt. (regi szep idok) -
#10 nekem LHX meg van rá, pcn is durva volt :) -
dickhead #9 Köszi,ott én is néztem.Onnan vettem most Sega Megadrive-ot és játékokat,de hátha ráakadok itt valami érdekes játékra ( Story of thor, Shining Force meg ilyenek ).Bár erre igen kevés az esély. -
#8 utánanéztem közben, a vaterán elég sok cím van. -
#7 Vaterán próbákozz, bár ott sincs nagy felhozatal.
Istenem de jó konzol volt ez, dolgoztam anno gazdagréten egy ilyen helyen, ahol 3 Sega Megadrive és 3 Snes volt benyomva 6 tévére. Mennyi jóféle cucc volt ezekre.. -
#6 Volt nekem is csak tönkre ment... :,(