46
Tenisz játékok (pc)
-
JonasSandor #46 Most letesztelték a gamekapocson. Steamen jó értékelése van, de a tesztje csak 50 es xdxdxd
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2024.09.17. 06:29:45 -
JonasSandor #45 Nekem az van meg csak amit adtak ingyen epicen, ez a tájbrake a legújabb. Fingom sincs milyen, itt nincs olyan hogy könnyű vagy nehéz. Itt vagy tudsz mozogni a labdára vagy nem. -
manson222 #44 Igazság az, hogy Édesanyámmal szeretnénk játszani, de ő soha nem játszott még PC játékokkal. Tehát olyan teniszprogramot keresek viszonylag könnyű irányítani és nem ronda a grafikája. Mondjuk elég drágák, demot nem nagyon találtam steam-en egyikhez se. Lehet, hogy találomra választok egyet, max. jön a refund. Te melyikkel játszol? -
JonasSandor #43 Nagyon nincsen. Most jött ki egy újabb nem tudom nézted e. -
manson222 #42 Melyik a legjobb teniszjáték? -
JonasSandor #41 Csak azért mert a hétvégén brutál meccs volt, és volt e játékba is több mint 5 órás meccs valakinek vért izzadt a győzelemért. -
#40 Értem. Én nem tudom te milyen szeren vagy 0/24-be, de szerintem állj le vele... (az előző postjaidból (is) ítélve ilyeneket tiszta tudattal nem lehet összehozni...) -
JonasSandor #39 Tennis world tour 2 volt steamen. Ezt toltátok. -
#38 LOL :D:D -
#37 Köszönjük. -
JonasSandor #36 Ingyenes játék volt egy teniszes cucc régebben. -
TherÖcsy #35 helló.Ha ennyire teniszes játékkal akartok játszani probáljátok ki a Virtual tenis 3D-t :D -
F1re #34 leszedtem updatelt 2.13 nem tom activalni a codeom:D -
#33 Nem azért:D. Mostanában nem figyelek oda:C. -
#32 A túl sok tanulástól nem tudsz koncentrálni ugye? -
#31 jó van így már semmi bajxD -
#30 :DDDDDD -
n3whous3 #29 Kíváncsi vagyok hogy tudtad ennyire elnézni, mert itt inkább a csúsztatás esete áll fenn :)) -
#28 LOÁL. Én azt hittem hogy a #7-es kommentre válaszoltál. Most nézem hogy nem:D. Hanem a #4-es hsz.-re. Bocs, nem olvastam el mire válaszoltál, én lámáskodtam:/. Bocsi. -
n3whous3 #27 persze, hogy nem
úgy hívják, hogy Pong, a világ első számítógépes játéka
és nem is ping pong de nem is tenisz
-
#26 néztem már tenisz mecsett de enm így nézett ki:D:D(#25)
am nem csípem a teniszt de kb. vágom mit kell benne -
#25 mama2 te gecibutavagy...
ha ez télleg 100% tenisz akkor te tudsz valamit:D:D -
#24 na, ez az amivel jácottam asszem. vagy a kettő? nemtom. de ellehet szórakozni. -
#23 Az tényleg nagyon jó, én egy időben rohadt sokat jáccottam vele:). -
#22 virtua tenis 3 pc-n is megjelent, tudom ajánlani mert szerintem és ismeröseim szerint is nagyon jó -
#21 Mér lennék buta, hát ez nem ping pong bassza meg:D -
n3whous3 #20 ÚRISTEN MÁ -
#19 mennyire gecibuta vagy aztakurvaélet. -
#18 :O -
#17 Nem ping-pong-.-. Néztél már tenisz meccset? -
#16 jajjmámosténvokarosszfiú? :'( :D aú :D
hja, gondoltam, h vmi nem stimmel ott :). -
n3whous3 #15 Ő csak játszani akar -.-
Amúgy az a Burj Al Arabos tenisz dolog az csak reklám volt, helikopter leszálló lenne :) -
#14 loller :D.. nézd meg a világ ranglistát :DD.
amúgy meg véleménye mindenkinek lehet Ágiról, sztem meg pro :P. de akkor ne foglalkozzunk ezzel a témával, h Ági pro, v sem :D.
1ébként volt tenisz1géjm, amit kipróbáltam, de nevére má nem emlékszem :S. -
#13 Sztem seholse pro de az nem ez a topik lehet gépen jobban menne neki.... -
#12 Boccs de az ingyenesség mit takar ?
Embe ember ellen ? -
#11 Menj ki a gyepre gyakorolni, ha teniszezni akarsz, mer azt gépen nem fogod tudni megtanulni :D. Ági se gépen lett pro :D.
:DD -
#10 beszteszt!!! -
#9 ping-pong-asztali tenisz :D -
#8 ez nem ping pong? -
#7 a legjobb szimulátor a Dream Match Tennis, ráadásul online ingyenes, csak az online demót kell kiválasztani