A PS2 volt 2008 legnépszerûbb konzolja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
Próbáltam a Red alertet nem nagyon sikerült, meg a Warhammer Battle Marchot is de ott sem ment. Mindkettõt játszottam utána pcn.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

zola2000
Nem tudom nekem is elsõre kurva szar volt, de most már jól megy gamepaddal. Egyáltalán próbáltad a c&c3mat xboxon, vagy csak úgy mondod bele a vakvilágba hogy szar?

A

narumon
Hát azért stratégiát kurvaszar ám konzolon játszani. (nekem konkrétan nem is sikerült. Az nem stratégia hanem gyártasz és zúzod rá az ellenfélre mert ennyit lehet az irányitásból kihozni)

"most itt nem az ilyenekre gondolok mint a fallout, fable, elder scrolls, mass effekt, hanem az olyan tényleg nagynevû sorozatokra mint a dragon quest, suikoden, final fantasy, disgaea."

Hát szerintem az elsõ fele nagyobb nevû. Azon már lehetne vitatkozni hogy jobbe, ezt embere válogatja (szerintem igen)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
A doom és valve játokok konzolon is vannak nem pc exkluziv.

narumon
Jah valóban. Passziánszal már tényleg a pc vezet. Bár ennyi erõvel ez akár mobiltelefon is lehet, hánymillióan nyomogatnak valami gamét mobiltelefonon nap mint nap, buszra várva, vagy bármire várva :D

narumon
"Az elõbbi listához: Spore van DS és Wii-re"

Azért ez igy nem teljesen igaz, mert ott nem az van mint Pcre, hanem csak egy ilyen egyszerûsített "ügyességi" játék.

Anubys
Az elõbbi listához: Spore van DS és Wii-re, TrackMania van DS-re... :)
Persze, vannak pc only játékok, de lássuk már be, hogy a normális játékok NAGY RÉSZE konzolra jön ki elõbb, vagy csak hatalmas késéssel adják ki a nemegyszer elb****ott pöce portot (lásd Resident Evil 4, amit 2 évvel a Gamecube-os megjelenés után adtak ki, és sokkal brutálisabb HW-követelmény mellett sokkal gyérebb volt a grafika (kihagyták az árnyékokat, meg ilyesmi).

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

zola2000
Doom3 volt xboxra, az orange box volt xbox360ra és ps3ra, abban half life2 (a half life 2 jött régebben xbox1re is), meg asszem cs source, a sima cs xbox1re volt, a half life 1 meg dreamcastra volt (sokan az xbox elõdjének mondják a dreamcastot) a régi pc exkluzívok meg futnak ps3 linuxon winevel, a mégrégebbiek meg dosboxal. Manapság meg minden pc játék van konzolra is. Ja és most jönnek a stratégiák, én most játszók boxon a c&c3al, van red alert3 is, hamarosan x360exkluzív halo wars jön szal a pc így halott csak a multiplatform játékokból kap portot abból is egyre kevesebbet egyre szarabban, oké a blizzard sajna még kivétel, de idõvel õk is meg fogják látni hogy megéri a játékaikat kiadni konzokokra is. Mondjuk ha csak konzolon játszanék akkor nem játszhatnék normális rpgkkel, és most itt nem az ilyenekre gondolok mint a fallout, fable, elder scrolls, mass effekt, hanem az olyan tényleg nagynevû sorozatokra mint a dragon quest, suikoden, final fantasy, disgaea.

A

[HUN]FaTaL
További PC exklúzivok:

Trackmania United Forever, Crysis, Warhead, World Racing 2 (mondjuk már régi), alarm for cobra 11 sorozat, spore, race wtcc, gtr evo, gtr2, lfs, rfactor, flight simulator sorozat, az összes vonatszim (rail sim, msts), doom 3, half life, cs és még egy rakás valve játék tehát azért akad bõven :)

http://goo.gl/gd6Zi5

zola2000
A spore nintendo dsre és pcre egyszerre jelent meg, és jön majd nagygépekre is, tehát ha a ds nem is számít akkor is csak idõlegesen pc exkluzív.

A

Uhh no nézz utána bátran,2007 januárban már lehetett kapni..ha szerintad az alig 1 évvel ezelött volt felhívnám a figyelmed,hogy 2009! van...
Dungeon Lords: The Orb and the Oracle-kiegészitõ...fail
The Lord of the Rings Online: Mines of Moria-kiegészitõ...fail
Spore-ok
Space Siege-ok
Sins of a Solar Empire-ok

igy már 5 cím...király...de most komolyan,sokág fogod folytatni? Mert ha beirsz néhány freeware vagy shareware nevet is, akkor valóban kurva hosszú lista lesz..de amúgy..
sehogy, ez csak sejtés ugyanis számos olyan esetrõl hallottam hogy a munkahelyén is nfs-zik, passziánsozik.<#beka2>

Just avoid to falling into the hands of terrorists.

"Még 1 cím? Király az alig 2 éves."

hova szaladsz? A War front még csak alig mult el 1 éves

Dungeon Lords: The Orb and the Oracle
The Lord of the Rings Online: Mines of Moria
Spore
Space Siege
Sins of a Solar Empire

"hülye-e vagy?"
gondolom most megint önmagadból indulsz ki:)

narumon
Ez hogy jött ki? <#wow1>

Jobban mellé se foghattál volna kispajtás..nincs asztali konzolom (bár volt 1 PS2-m,illetve van PSP-m...)
4 éves játékkal villogsz?Hol voltál az elmúlt 4 évben? Mit néztél? Cseh 2-t?
Még 1 cím? Király az alig 2 éves..csak így tovább...de ha pl még visszább mész az idõben,mondjuk olyan 10-20 évet,rengeteg PC only nevet találsz....hülye-e vagy?
<#mf1>
zola2000
Téged meg ki pénzel, az ati, esetleg nvidia?

A

"hulye vagy?"
bocs, de összetévesztettél magaddal.
tipikus konzol buzi hozzászólás volt. Téged melyik nagyvállat pénzel hogy hireszteld a hülyeségeidet?Microsoft?Nincetndo?Esetleg Sony?

mondok mégegyet:
War Front: Turning Point

schrank
pontosítsunk : ha konzolra jobb akkor az sokkal jobb ha pc-re hazudják hogy jobb lásd gt4 akkor sokkal szarabb <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

zola2000
A countes strike source asszem benne van az orange boxban, ami volt ps3/x360ra is. Most jön az hogy a multiplatform játékok jobbak pcn ami néha igaz néha nem. (pl a gta4, a fifa09 esetében nem igaz, de ahol igaz ott is kb nagyítóval kell keresni a különbségeket, viszont késõbb mennek a játékok és alig)

A

Alig 4 eves cim......hulye-e vagy?<#mf1>
nem igaz van sok PC exkluzív cím pl: Counter-Strike: Source

zola2000
Nem valószínû, nemrég olvastam róla, a világ nagyobbik részén már durván visszaszorult, de valamiért dél koreában, és kelet európában durván tartja magát. Régebben még németország is ilyen szempontból kelet európához tartozott, de már ott is visszaszorult. Dél koreában vesznek a gépekhez játékot de kelet európában nem, és ezért lett a pc élhetetlen platform (csak a multiplatform címeket írják át rá, azokat is egyre kevésbé kivéve blizzard)

A

játék platform kategoriában meg a PC vezet :D

Nincs mit.:D

NEXUS6
Kösz gyuri12,vagy valami hasonló!

<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Azért ilyenkor a "mélyen tisztelt szerkesztõ urak" írhatnának egy "Kösz gyuri12",vagy valami hasonlót,nem?;)

zola2000
Hát még a ps3mal szemben meglepõ, gondolom sokan halo-zhatnak még online, a dreamcast közösség is még a gép fejlett online képességei miatt létezik még mindíg.

A

zola2000
Gondolom ha az egyéb kategóriában nincs benne a ds és a psp, akkor abban a 16%ban nagyrészt a PS1, a DreamCast, és a Nintendo64 lehet, de kihasználtságban azért meglepõ az xbox1 elõnye a gamecubeal szemben, pedig amerikában kb ugyanannyi gamecube fogyott mint xbox világszerte 28 millió xbox, és 23 millió gamecube.

A

Nem vagyok meglepve. Remek kis gép, még mindig.

a ps2-t már itthon is egyre többen engedhetik meg maguknak, nemhogy az úsában. a sárgakazis konzolok is szép számban vannak még szerintem