Újabb nagy visszatérő a Vészhelyzetben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira nem érdekes, mivel flashback.
Bobby volt az a karakter... és Pamela csak "rémálmodta" az egészet, idõközben Bobby elutazott egy állatvásárra...
Dr. Green ráadásul - emlékeim szerint - a sorozatban meghalt, tumorban. Érdekes lesz/volt a visszatérése.
Dr. Green ráadásul - emlékeim szerint - a sorozatban meghalt, tumorban. Érdekes lesz/volt a visszatérése.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
anthony edwards visszetért egy búcsúepizódra?... 😄 na mi van a vészhelyzettel? olyan mint a dallas volt egykoron? ahol a nézõi nyomásnak engedve a meghalasztott karakter egyszercsak feltámad és megy minden tovább, mintha mi sem történt volna (épp csak kreálnak egy "jó" magyarázatot az ügyhöz)?
senkinemertemmit.blog.hu
Pár hete rendesen elküdtél a picsába, mert egy bulvár dolog írtam... nos, téged ebben a bulvár témában valóban lehetetlen überelni...
komoly? uff...
lasalle kvázi visszatért, hiszen egyrészt a green dokis részt, mint lasalle felvezette egy tisztelgéssel az akkor elhunyt michael crichton elõtt, másrészt meg az egyik februári epizódot fogja rendezni.
(lehet, hogy õt sem hatotta meg a 100e dollár fölötti gázsiajánlat, amit anthony edwards azonnal eladományozott egy afrikai gyerekekkel foglalkozó alapítványnak.)
lasalle kvázi visszatért, hiszen egyrészt a green dokis részt, mint lasalle felvezette egy tisztelgéssel az akkor elhunyt michael crichton elõtt, másrészt meg az egyik februári epizódot fogja rendezni.
(lehet, hogy õt sem hatotta meg a 100e dollár fölötti gázsiajánlat, amit anthony edwards azonnal eladományozott egy afrikai gyerekekkel foglalkozó alapítványnak.)
http://comment.blog.hu/2008/11/10/clooney_a_veszhelyzetben_fekete_feher_igen_nem
Olvassátok el Boku kommentjét. Úgy látszik õ is nézte a híradót az rtl-en. Lehet hogy tévedtem és szilveszterkor történt az ami meg sem történt😄, de a lényegen nem változtat. Amúgy itt azt írták, hogy Eriq La Salle is visszatér.
Olvassátok el Boku kommentjét. Úgy látszik õ is nézte a híradót az rtl-en. Lehet hogy tévedtem és szilveszterkor történt az ami meg sem történt😄, de a lényegen nem változtat. Amúgy itt azt írták, hogy Eriq La Salle is visszatér.
Mi lesz Dr. Bentonnal (Eriq La Salle)? Õ nem tér vissza?
Amúgy nem tudom, hogy emlékeztek-e arra, hogy az rtl klubon a híradóban bemondták, hogy meghalt a színész(pont akkor, amikor kivették a sorozatból). Érdekes szerintem, hogy azóta készített 8-10 filmet meg még úgy emlékszem, hogy pár részre visszatért a Vészhelyzetbe is😄
Még azt is elmondták, hogy hogyan történt a baleset. Szerintük Hallowenkor ráijesztett két rendõrre álarcban, akik nagy félelmükben véletlenül lelõtték😄.
És ez komoly, nem tréfálok. Tényleg leadták ezt az rtl klubon.
Amúgy nem tudom, hogy emlékeztek-e arra, hogy az rtl klubon a híradóban bemondták, hogy meghalt a színész(pont akkor, amikor kivették a sorozatból). Érdekes szerintem, hogy azóta készített 8-10 filmet meg még úgy emlékszem, hogy pár részre visszatért a Vészhelyzetbe is😄
Még azt is elmondták, hogy hogyan történt a baleset. Szerintük Hallowenkor ráijesztett két rendõrre álarcban, akik nagy félelmükben véletlenül lelõtték😄.
És ez komoly, nem tréfálok. Tényleg leadták ezt az rtl klubon.
--->"Anraham Benrubi (Jerry)" Helyesbítenék: Abraham Benrubi