Indiai Vissza a jövőbe remake

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
hát az se eredeti cigány az biztos. A csávó viszont majdnem gyõzike.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
jááj a golimár-már-már az üt 😄D még a minõségre is figyeltek, hogy olyan 80-as évekbeli legyen.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Narxis
Uramisten.<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

- Szól torcipepe, majd egy mozdulattal kikapcsolja a számítógépet, és kettõt fingva befekszik 120 kg-os, zsíros hajú felesége mellé a hitvesi ágyba.

Hogy is van az a bizonyos dolog a szõlõ ízével? <#ravasz1>

Nothing to say

szerintem meg olyan, mintha szívlapáttal pofán vágták volna.

schrank
egy 1 milliárd lakosú országban mozifilmet forgatni megéri -e vagy jó-e azt pont egy nagyvárosnyi büdös paraszt fogja nekik memondani középeurópából akik olyan filmeket forgatnak mint a kisvukk meg a hasutasok meg a többi retek , náluk többen járnak moziban egy nap mint nálunk egy év alaltt <#nezze>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Ja és Aishwarya Rai szerintem nagyon szép 😛

Hát az E.T odavág. Inkább mint valami horror film vagy nem tudom. De nagyon csunya az a bábu😄, a supermant láttam már. Amugy a Krrish nekem tetszett😊 Szerintem szép film. Jók a zenék is.

Pedig indiaiak nem annyira bénák,ha összekapják magukat és mindenképp a nyugatot akarják majmolni,ne menjek messzire saját tapasztalatomból,de Krrish,Dhoom 1-2..mindnél tudni,mely filmek hatására tették,de jók voltak a maguk nemében...
bertino
gecc, hogy lehet ekkora szarokat alkotni

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

The Garrett
india az, nem törökország, nem? 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

WhiteRiC
Ha Uwe Boll Zs kategóriás filmeket készít, akkor a törökök kategóriájára már nem jut betû az abcbõl.

ffxi
Gondolom a pénz nagy részét a linszenc felvásárlására költötték. Így csak ennyi maradt a forgatási költségre 😄

Fákjúal!

én a star wars-nál tovább nem mentem 😄 indiana jones zenével star wars<#wilting>

ne bûntess!! nagyon kész! E.T.-nél megfájdult az arcom<#taps>

\"The voices are back... Excellent.\"

Muhaha... Ha a török színvonalat hozzák már rossz nem lehet... XD
Rambo
Star Wars
Superman
E.T.
fantasztikus 😄 "A filmrõl eddig csak annyit tudni, hogy a történetben fontos szerepet kapnak majd a zenés-táncos betétek is." lesz belõle golimár 😄

LOL xD
a sok macha nem vágja már azt se hogy hova nyúljon, btw 1-2 indiai haver mondta hogy a legtöbb ilyen film még náluk is a siralmas kategóriába sorolandó a nagytöbbség által 😊
szvsz le Bollywood-al csakmint a többi vacak remake gyárral.

ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)