The World of Gatheryn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó, hát ez pocsék... Steampunk fanatikusok is kerüljék! :S
Elindult az open beta. Amúgy ingyenes lesz a játék 😊 De majd kiderül, hogy mennyire lesz jó 😛 Lehet, hogy csak a steampunk elem fogja éltetni, és csak a steampunk rajongók kedvelik majd...
Frosty01
ez egy rakás szar lesz :S

-fav 😞

practitioner of the forbidden arts of death

Nekem is, de az nem azt jelenti, hogy bejutottál 😛 Még várni kell sajnos... De azt írták, hogy a régi támogatókat elõbb bejuttatják a betaba. Mi meg már régi támogatóknak számítunk 😛 Mert már vagy 5 hónapja regisztráltunk "-.-
Frosty01
nekem már meg is jött egy email a betáról ^^

Az oldal kissé átalakult, és több screenshot is van már. Azok alapján elég csúf a játék, de ez legyen a legnagyobb baj! A beta tesztelés folyamatban van, ha regisztrálsz, bármikor küldhetnek egy mailt, hogy bejutottál.
Frosty01
nah, nézegettem az oldalt, elég tetszetõs, biztos hogy kipróbálom ha F2P lesz. sõt sztem bétába is megpróbálok bekerülni 😄D

Most mûködik "-.-
Bulykin
nekem se<#vigyor1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Frosty01
hát ez még mindig nem müxik <#idiota>

<#idiota>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Pedig nemrég még jó volt az oldal 😛 Lehet, hogy fejlesztenek rajta vmit...
Frosty01
nekem az oldalt se hozza be xD hálózati idõtullépés, gondolom milyen fasza lag lesz majd játékban 😄

na de azért késõbb még visszanézek

Én szeretem a steampunkot, csak az MMO-kat kevésbé 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

csiga?? <#wow2>
schrank
nem baj csiga én kitartok melletted ...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Hát, a steampunk nem egy népszerû stílus Magyarországon... Szóval nem csodálkozom a topic népszerûtlenségén 😛 Meg az MMO playerek többsége leragadt a WOW-nál 😄
schrank
ne csüggedj lehet hogy fog valakit érdekelni ... <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Egy új mmo játék készül (nemtom, hogy F2P lesz e, vagy fizetõs), steampunk stílusban. A honlapon eszméletlenül hangulatos zene megy, a képek gyönyörûek, az ötlet pedig remek. Lesznek benne minijátékok, nagy felfedezések, és persze a romantikus viktoriánus steampunk világ. Mivel a mûfaj nagy kedvelõje vagyok, ezért én speciel már rohadtul várom 😄 2009 elsõ negyedévében adják ki, a betara meg most is lehet már jelentkezni.