Jövőre látjuk utoljára Supermant?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondolom késõbb született pár szám az elõzményekkel kapcsolatban 😊
az eredeti superman-történetben semmit nem lehet beleilleszteni, annyira kis gagyi volt😊

aki akarja itt elolvashatja az AC elsõ számát

annyi történet van, ez egy a sok közül. ergó beilleszthetõ a saját világában (meg ugyebár volt smallville-képregény), de ha a szappanoperán múlna, akkor bizony a smallville alulmaradna a supermanekben tapasztalható hanzásmennyiséggel szemben.
Winnie, kukac úgy értette, hogy még erõltetve sem lehet beilleszteni a Smallville szappanoperáját az eredeti Superman-történetbe, még akkor sem, ha az átugrott a gyerekkoron. Szóval a történeti integritás alig több a nullánál.
Hát csak jön a Superman: Man of Steel ... igaz elvileg 2011-ben csak 😊
Élõ jelenség, amire célzol, de itthon (és Amerikában is) jóval többen nézik a Smallville-t, mint ahányan moziba jegyet vettek Supemanre, így valahol sántít a logikád.
"Jövõre látjuk utoljára Supermant?"
Inkább jövõre látjuk utoljára a Smallville-t?

Gondolom a minél többen kattintsanak egy cikkre dolog miatt születnek ilyen címek, mindenesetre engem idegesít ez 😞 Persze ez tudom hogy senkit nem érdekel 😄😄
"nemértem, állandóan azzal jönnek hogy ez superman gyerekkoráról szól, hát köze nincs hozzá,"

már hogyne lenne. a sorozatban superman a fõszereplõ, az, akibõl lesz superman - és az õ gyerekkoráról szól a sorozat.

(remélem az nem újdonság, hogy supermannek is van pár eredettörténete képergényben, filmben, rajzfilmben.)
metropolis spinoff? na végre, valami új. eddig aquamn spinoff volt, amibõl pilot is készült, idén felmerült a martian manhunter, de metropolis spinoff, ha volt is valaha szó róla, nincs tervbe véve.
Narxis
Köszönjük emese.<#wilting>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

azért én remélem lesz abból a Metropolis címû spinoffból is valami, ha kell akár más színészekkel
jaja, elvégre a faterja él, a jégbarlang mûködik, etc...

nemértem, állandóan azzal jönnek hogy ez superman gyerekkoráról szól, hát köze nincs hozzá, az eredti superman történetben ilyen dolgokról egyáltalán nem volt szó ahogy emlékszem
max a nevek ugyanazok meg a fõ tulajdonságok
ez egy fontos információ volt mindannyiunk számára. köszönjük.

schrank
én jövõre sem fogom nézni de úgy is lehet fogalmazni hogy jövõre is le...rom a gyerekes képregénycimboráival együtt <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Könnyû pénz egy több éve bejáratott szerep,ugyanakkor borzasztó skatulya...ha nem most,fiatalon lépnek ki belõle,elakad a karrier és késõbb a kutya se kíváncsi az emberre....sajnálom,mikor véget ér valami,amin felnõ az ember szinte,de érthetõ,hogy tovább lépnének a színészek...