7
  • tvik
    Ja, nem olvastam ay előzményt, de a lézeres egér simán elmegy szinte bármin, pl. a fotel karfáján.
  • tvik
    zola: Hanyattegér, touchpad, G control (~wii controller), ...
  • zola2000
    Na azt is megnézném, hogy a kanapéban hogyan kezeled az egeret(a billentyűzetkezelést még megértem)...
  • Gerygrey
    Nekem meg egy 10 méteres HDMI kábellel rá van kötve a tévére a gép, és ha ahhoz van kedvem, megfogom a wireless billentyűt+egeret, és átülök a kanapéba Far Cry 2-zni.
  • zola2000
    Én meg wiivel szoktam youtube videókat nézegetni tvn.
  • kvp
    A sony bravia televiziok eddig is sony linux-ot futtatak, csak a sony-nak nem erte meg ezt elerhetove tenni. A microsoft-nak volt mar egy tv-s pc rendszere. Jelenleg ott tartunk, hogy meg mindig egyszerubb es olcsobb egy pc-t rakotni a tv-re vagy tv kartyat tenni egy pc-be, mint a nagykepernyos kijelzot gyarilag kombinalni a pc-vel. (bar jopar gyarto epit mar ilyet, pl. az apple vagy a dell)

ps: Aki olcson akarja meguszni, az vesz egy buta nagyfelbontasu (pl. 1200p-s) pc-s kijelzot, es valamilyen hangrendszert. Alatesz egy halk pc-t tv kartyaval es vesz hozza egy radios vagy infras billentyuzetet meg egy taviranyitot. (igy tud rajta bongeszni, jatszani, tv-t nezni, tovabba jo merevlemezes dvd felvevonek es lejatszonak is es ejjel nappal mehetnek rajta a letoltesek)
  • concrete
    hümm, mi tartott ennyi ideig ?