8
-
Athor #8 Hát igen. Van, aki azért nézi meg a LOTR-t, mert ezen nőtt fel, és egyszerűen látni akarta, mit lehet belőle kihozni.
És vannak olyanok, akik azért, mert egyszer csak divat lett ismerni a Gyűrűk Urát.
És mindig lesznek olyanok, akik képtelenek tiszteletben tartani eme alapművet, ami szerintem a fantasy filmezésnek is egy mérföldköve. Nem beszélve arról, hogy a fantasy, mint olyan, ahogy mi ismerjük, a LOTR-el kezdődött.
És mindig lesznek olyanok, akiknek valamit mindig fikázni kell. -
Wittgen #7 Látom Te is lógtál a suliból, mikor a szövegértést tanultátok. A cikk 3. sorában megemlíti a filmet az író srác. -
qwas #6 Ez is egy vélemény. Szerencsére nem vagyunk egyformák. -
daveyjones #5 Jah de igen:) -
winnie #4 ööö, nem értem. miért ne kéne bemutatni? nem azt akartad mondani, hogy nem kéne megnézned?:O -
daveyjones #3 Hát ha olyan rossz lesz mint a King Kong, vagy annyira unalmas mint a Gyűrűk Ura utolsó két része akkor be se kellene mutatnia, mondom ezt úgy hogy a Gyűrű Szövetsége bővített változatát kb már vagy 100-szor láttam, mert szerintem a legjobb könyv adaptáció, de a többi részből már eltűnt a varázs, és már meg sem közelítette a könyv minőségét. Ezt a filmjét meg biztosan megnézem csak nem a moziban. -
gigian #2 Azért volt még filmje, a King Kong -ott azért illett volna megemlíteni, szerintem jó volt, ez volt 2005-ben, és 2008-ban volt egy rövidfilmje is : Crossing the Line !! -
#1 Türelmetlenül várjuk a mester új filmjét.:D