23
The life before her eyes
  • Csibusz
    #23
    I'm Legend tényleg jó film, de gondolom tudod, hogy annak a filmnek két befejezése van:) Youtube-on megtekinthető. Tim Burton-től biztosan láttál:) Ollókezű Edward, Beetlejuice, Álmosvölgy legendája... De én a meséit is nagyon bírom... meg a Sweeney Todd is jó volt.. Aliceot meg majd megnézem, de az összes alkotását láttam és meg vagyok vele elégedve:)
    Majd azért remélem megnézed az Árvaházat:)
  • sambauer
    #22
    Nekem elég volt kétszer, de a soundtrackje azóta az mp3 lejátszómon csücsül :) Darren előző filmje a Pi is elég jó szerintem, bár nagyon elvont és a storyt a mai napig nem értem de a képi világa eléggé egyedi volt. Akciósabb thrillerből legutóbb az I Am Legendhez volt szerencsém, meg is lepődtem hogy Will Smith ilyen filmbe játszott ráadásul nem is rosszul. Nagyon hangulatosan (Bob Marley rulz) bemutatta hogy mit tesz az emberrel a magány egy ilyen katasztrófa után, a vége mondjuk eléggé össze lett csapva. Tim Burtontól még semmit se láttam, na de imdn rákeresek miből maradtam ki..
  • Csibusz
    #21
    De igen, láttam már:) És igen ténylegesen egy nagyon jó film. Főleg azért is mert a zenei aláfestés Clint Mansell műve, ugye aki eléggé elismert a szakmájában:)
    A vége tetszett a legjobban, bár az a film amit életemben 3 x megnéztem és úgy érzem elég volt...
    Szeretem az ilyen filmeket, és igen sokat is láttam már, szóval nyugodtan cserélgethetünk tapasztalatokat:)
    Rendezői szempontból több éve Tim Burton-ért vagyok oda.. Na ő is tehetséges:)
  • sambauer
    #20
    Jogos, ebből a szempontból nem gondoltam rá, bár amennyi perverz van nem hiszem hogy sokáig kellett volna keresgélnie :D De tény hogy normális kapcsolata sose lehetett és hát ja, ebbe is be lehet kattanni...
    Na ha már így belejöttél én is ajánlok akkor: Reqiuem for a Dream. kb. az egyetlen olyan film aminél a credits alatt csak ültem és..omg ez mi volt. Viszont ez tényleg egy kegyetlen lélekgyötrő film, tehát nem késes gyilkosokra kell számítani ha esetleg még nem láttad :)
  • Csibusz
    #19
    Jaaa és tudod még melyik jó film?? Na az tényleg olyan ahol ugyanúgy nem gondolsz arra.. Hívatlan vendég :)
  • Csibusz
    #18
    akkor a következő az árvaház az biztos jobban fog tetszeni, nekem is jobbat tetszett, itt igazából az volt a jó h egy betegséget (ami létező) egészen jól belevitték a filmbe, és a kislány egészen jól játsza a szerepét.
    Én nem tudom, hogy kell spoilert írni ezért:

    SPOILER!!! xD

    Szóval a kis csaj aki ugye nő, talán azért volt ilyen elmegyagyás, mert gondolj csak bele.. felnőtt nő vagy, de nem élheted ki a vágyaidat (szerelem,szexualitás, csók..) gondolom ezt át tudtad érezni, bár én is nő vagyok így egyszerűbb volt számomra. Kívül csak egy kislány egy férfi se tekint rá úgy mint egy nőre... Ezáltal.. Így próbálta megszerezni, azt amit akart. Néha megkapta, néha nem...
  • sambauer
    #17
    Hát megnéztem ezt az Árvát és "nagy csattanóként" igazából mindenre gondoltam csak erre nem, és sok értelmét nem nagyon találtam :D Egy filmben legyen valami mondanivaló, vagy ha az nincs akkor hangulat.. Hát ebben egyik se volt :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem lett elmagyarázva hogy a 33 éves kiscsaj miért olyan amilyen, csak gyilkolt aztán nyaktörés, csá "happy end". Valami lélektani thrillerre vártam aminek mondjuk a végén kiderül hogy az anya elmebeteg és beképzeli a dolgokat..bár lehet túl sokat vártam :D

    Szal a lényeg hogy ez tipikusan az a "hatásvadász" film volt amit írtam, de a kislány nagyon helyes volt, mindig meglepődök az ilyen fiatal színészeken hogy milyen hitelesen előtudják adni magukat:)
  • Csibusz
    #16
    Na akkor mondom az árva, az pl olyan h a végén nagyot nézel:) Az árvaház is ilyen csak abban egy kis horror beütés is van:)
    Azt hittem már, hogy túlértékeltnek tekintetted:P
    De így már okés:)
  • sambauer
    #15
    Azért vicc mert a 8.0-át nálam simán megérte a film tehát alul lett értékelve, de amúgy írtam is hogy "jó film volt" :D Thriller, Dráma pedig jöhet talán még horror is, én csak a hatás vadász hirtelen ijesztegetős marhaságokat nem bírom :)
  • Csibusz
    #14
    mármint miért vicc? igazából ehhez a filmhez, kell képzelőerő, és az hogy el tudjál gondolkodni rajta... szerintem igenis megérte a 6.5 a saját kategóriájában nagyon is jó film.
    De ajánlom neked ha pl szereted a Thrillereket és a gyengébben horror beütéses dolgokat, és ha szereted a csattanókat.
    Az árvaházat, és az árvát:) Az egyik spanyol a másik amerikai de isteni jó mindkettő
  • sambauer
    #13
    Bár szerintem azóta rájöttél de itt a 7. hozzászólásban szerintem elég érthetően elmagyarázza miről is van szó. Jó film volt, imdb-n az a 6.5-ös értékelés vicc minden tekintetben..
  • ba32107
    #12
    Hát én őszintén semmit sem értettem az egészből (mármint a végéből). Aki akarja, elmagyarázhatná.
  • MR ME
    #11
    jah hát énse erre vártam...
  • Csibusz
    #10
    Persze érthető, csak éppen nem pont ezt vártam, szóval tényleg csattanó volt a javából szerintem:) Meg úgy értettem, de inkább nem is akartam megérteni, mert olyan szinten beleéltem magam, hogy sajnáltam a történteket xD
  • MR ME
    #9
    én nemrég néztem meg...érdekes film volt a vége nekem is zavaros de azért sztem érthető
  • ba32107
    #8
    Érdekesnek tűnik, meg fogom nézni
  • Frosty01
    #7
    még nem láttam, de meg fogom nézni, ha rálelek :P
    egyébként relatív kevesen szavaztak, szóval nem mondanám reprezentatívnak sem :DD
    meg a témája se tünik populárisnak, nem mindenkinek jöhet be az ilyesmi -.-"
  • Csibusz
    #6
    Vagy még nem is láttad? Sajnos nem értek nagyon ehez, szóval Bannert nem tudod kitől kérhetnék, hogy csináljon? Amúgy szerintem több pontot is megérdemelt volna:)
  • Csibusz
    #5
    és amúgy neked tetszett? :)
  • Frosty01
    #4
    érdekesnek tűnik :)
  • Frosty01
    #3
    IMDb 6.5/10 3,381 votes

    A dramatic thriller about Diana, a suburban wife and mother who begins to question her seemingly perfect life--and perhaps her sanity--on the 15th anniversary of a tragic high school shooting that took the life of her best friend. In flashbacks, Diana is a vibrant high schooler who, with her shy best friend Maureen, plot typical teenage strategies--cutting class, fantasizing about boys--and vow to leave their sleepy suburb at the first opportunity. The older Diana, however, is haunted by the increasingly strained relationship she had with Maureen as day of the school shooting approached. These memories disrupt the idyllic life she's now leading with her professor husband Paul and their young daughter Emma. As older Diana's life begins to unravel and younger Diana gets closer and closer to the fatal day, a deeper mystery slowly unravels. Written by Marisa_Gabriella
  • Csibusz
    #2


  • Csibusz
    #1
    Ez az első Topicom... Nem biztos, hogy fogtok ide írni, mert nem egy olyan híres film ahogy elnézem. Valahogy nekem mégis elnyerte a tetszésemet.
    Valahogy a film vége mégis zavaros. Nem kezdem leírni, mert aki nem látta, annak így elrontom az élményt.
    Na mindegy ha valaki mégis látta, akkor vélemény is jöhet meg minden