4648
December szépe szavazás:
Katt a képre ha szavazni akarsz!
(Ps nélkül most ennyire futotta, igény esetén csinálok jobbat)
-
#1955 Egyértelmű hogy Elin Grindemyt -
#1954 Elin -
#1953 EG -
#1952 majd kiderül milyen lesz a felhozatal :-D
ám Elisabetta Canalis is nagyon csinos. főleg ha nem csak ezt a képet nézed Róla. én szétnéztem neten, s találtam igen jó képet. csak most munka van így nem tom még egyszer megkeresni. -
#1951 Elin -
#1950 na, most meg megint jó :D
amúgy, el lehet tüntetni a reklámot csak azért kiraknak, az iframe-re meg nins megoldás.
amúgy meg EG :) -
Dean Winchester #1949 érdekes :D a mai nap a legkönyebb hiszen választani nem is kell! alapból EG- a befutó és a hét nője is ő lesz majd meglátod :) -
#1948 örülök hogy segithettem :D -
#1947 :-DDDDDD
na ma akkor nem kell ennem :-DDDD -
#1946 okké :D
kiszel tünde ????ez a képe jó lesz ? :P -
#1945 09:00-tól lehet mindig szavazni -
#1944 1 lista
Regina Koncz
Balogh Edina
Reese Witherspoon
2. lista
Geronazzo Maria
Kiszel Tünde
Kelemen Anna
a lista mit igértem :-) -
#1943 Elin Grindemyr
most majdnem nem tudtam választani :-) sok képet megnéztem. s bár Neki van nagyobb melle (ez most negatívum) mégis a szeme s az ajka csábítóbb szvsz. -
Dean Winchester #1942 mármint ide nyomatta be a képeet mindekiről erre nem jött be :( ááá -
Dean Winchester #1941 Elin Grindemyr
Elisabetta Canalis
Elize Du Toit
-
Dean Winchester #1940 én igen
Elin Grindemyr
-
#1939 nem tudok szavazni... -
#1938 a reklámot ellehet rola tüntetni simán legalábbis régen könnyü volt -
#1937 Extra valahogy detektálja ha iframe-ből nyílik meg az oldal, gondolom cross-domain nem engedi, illetve ki kéne valamit dolgozni arra is, hogy alulról eltűnjön az a reklámos baromság. -
#1936 én is firefoxot használok, de nekem teljesen oké minden -
#1935 A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) users.atw.hu helyen. <- reggel óta.
Amúgy ezt a szavazást nem lehet felrakni extra.hura? már egy ideje nincs ott semmilyen átalakítás, és mindig elérhető. Vagy ez a hiba már megint csak nálam van? -
Dean Winchester #1934 ezt adja be :S -
#1933 Hilary Duff -
#1932 restart firefox s a gond megoldódott. nem tom mi lehetett nákam :-( szorry a hszek miatt. -
#1931 Szerintem jó lenne. De ha a voltakat késöbb tennéd be, amint elfogytak az újak. -
#1930 persze meglehet de már nagyon sokan voltak csak akkor még nem igen szavaztak igy nem tudom mennyire reális lehet hogy lekéne nullázni azokat akik voltak már
akikmár voltak
mert itt kb 1 nap összszen szavaztak 10-15-en eddig
most meg 50 +
szoval nyilván más lenne a végeredmény
mit szoltok hozzá? -
Dean Winchester #1929 és lehetne egy olyat kérni ,hogy abc sorrendeben legalább egymás alá fellegyenek írva a nevek akik már szerepeltek a szavazásban?Mert akkor tudnánk mi is neveket és képet adni,hogy kik jöjjenek a szavazásba :) -
#1928 Azt itt majd valahova kiteszem -
Dean Winchester #1927 talán,hogy ki lett eddig a heti majd a havi győztes..
-
#1926 milyen össz állás? -
#1925 Hilary Duff -
Dean Winchester #1924 miről beszélsz? aki nevek vannak aok vannak a képen is :D
-
syberia2 #1923 Hol van az össz állás?? -
#1922 Elsa kurva ronda :) -
#1921 Holly Valance
-
#1920 Gemma.
és igen szeretem a nagy mellű nőket. -
#1919 nem értem a problémát, nálam stimmelnek a nevek (próbálj meg egy ctrl+f5) -
#1918 Alessandra Ambrosio, sztem egyértelmű^^ -
#1917 Hilary -
#1916 Elsa Benitez
Diane Lane
Alessandra Ambrosio