4648
December szépe szavazás:
Katt a képre ha szavazni akarsz!
(Ps nélkül most ennyire futotta, igény esetén csinálok jobbat)
-
#2035 kivételesen Amy -
#2034 -
#2033 nem lehet :-D -
#2032 Csak azt ne mondjátok, hogy ez az arc csúnya -
#2031 -
Dean Winchester #2030 jajaja a kismell is lehet szép!
de neki sok szeplő van a testén enm is kevés :D
fejről meg hát na ...
kinek mi tetszik erre mondják kinek a pap és kinek a papné :D
-
#2029 Ööö ez miért lett ilyen kicsi?:S
-
#2028 Amy Lee
-
#2027 hmmmmm örök harag!!! ☻☺☻☺☻ -
#2026 nm én is rászavaztam :D -
#2025 okok! még szerencsére hogy nem minden embernek ugyan az az ízlése! mit csinálna annyi randa Nő a földön? :-DDDd (nem Amy-re gondolok most) :-D -
#2024 Scarlett :) -
#2023 Ezt csak azért hoztam fel, hogy megértsd, én nem fogok a másik kettöre semmiképp se szavazni, Amy mellett nincs esélyük nálam. Amúgy se tetszenek... -
#2022 igazad is van! nekem nem tetszenek a nagy mellek. de nekem nem tetszik Amy Lee arca. ennyi az egész :-) -
#2021 na végre egy földön járó -
#2020 okok! ebben igazat adok Neked! de én most a szépségre szavazok s nem arra mit tudok Róluk -
Fbn Lx #2019 nem a gecinagy mell tesz egy nőt széppé.
egy kicsi szeplő egyáltalán nem baj.
fehér a bőre, hát istenem, nem afrikában élünk és nem koreában.
ezzel szemben a másik két nőnek gecire nemszép az arca, de olyan szinten, hogy ez dobja őket hátra nagyon. -
#2018 Nincs itt semmilyen harcról szó, csak egyszerüen én többet tudok Amyröl mint ti, régóta nagy rajongója vagyok, tudom milyen ember, és igenis szép. Számomra egyértelmü, hogy kire szavazok. -
#2017 Leborulok Előtted :-D -
Dean Winchester #2016 váó :D csak amy fanokat hallom,hogy ilyen szép meg oan és csak a 3.helyen kullog xD
am sztem nem szép! tul sok rajta a szeplő meg túl fehér a bőre meg kicsi a melle :S scarlet a nyerő! ha nem nyer akkor valaki bundázik xd -
#2015 ha harc hát legyen háború :-P -
#2014 ááááá már 12szer szavaztál? :D -
#2013 Ezt kikérem magamnak -
#2012 jah de nehogy a Szörny legyen a második :-) -
#2011 ameddig Scarlett vezet, nem lehet gond :D -
#2010 na ne máááá! még a végén második lesz Amy Lee! :-( -
#2009 Amy Lee, szeretjük
aktuálisév-ték!
-
#2008 scarlett nak szép a szája :P -
#2007 ha ruhában lenne akkor is rászavaznékxD -
#2006 ez egy most egy szemét szavazás. Amy vagy Scarlet nehéz döntés de inkább az előbbire szavaztam. -
#2005 valahol megértem :-) -
#2004 Kelly -
#2003 sajnos csak egyet :-( szavazz megint :-) -
#2002 Scarlettre voksoltam
az enyém hányat ér? :DDDD -
#2001 végre egy ember kinek van ízlése, ám Kelly Vitrincsaj, azaz ott kéne tartani mikor nem használod, hogy ne is porosodjék! :-DDDD
(na ez jó bunkón hallatszott :-( de csak vicc ☻) -
#2000 Scarlett tok hasonlit valakire akit regen kedveltem.
A masik kettorol meg azt sem tudom kicsoda.
1. -
#1999 jaja igen szemrevaló teremtés, de bírnám ám Kelly-t is :-) -
Fbn Lx #1998 jojo értem... :]
nagyon bírod a Scarlettet, ha ennyire nyomon követed a dolgokat :D -
#1997 jóvan na csak húzlak! :-) mivel követem az eseményeket, s nem mindenki jelenti be ha szavaz, s Nálad mikor szavaztál s én megnéztem 2 vel nőtt a szám azaz valaki már szavazott előtted :-DDDD s azt is hozzad számoltam! tod vicceltem mégha gyengére is sikerült :-D -
Fbn Lx #1996 hogy érted azt, hogy kettővel? :D Ha úgy hogy két gépről szavaztam, akkor nem... csak egyszer szavaztam.