4648
December szépe szavazás:
Katt a képre ha szavazni akarsz!
(Ps nélkül most ennyire futotta, igény esetén csinálok jobbat)
-
Dean Winchester #2115 sztem holnap nem fognak bohockodni :D csak ma van aki komolyan vette a poént!
de holnapra kilehetne kötni,hogy aki szavazatott az irjon egy hsz-t is hogy kire voksolt!
most egy alkalommal akár vállalom,hogy összeszámolom,hogy kire hány szavazat jutott (ha esetleg megint ien kamu sok eredmény jönne ki... -
#2114 ez igen jó ötlet! s én támogatom is! csak ígyis fals adat jön majd ki, mert sokan fognak szavazni beírás nélkül szerintem. s így tényleg nem jó a szavazás ha sok kamu van benne :-( ez így elveszti azt az igazi örömöt hogy ha a szavazat tényleg úgy alakul ahogy az ember szeretné. -
#2113 nem mindegy? amúgy is ronda :D
-
#2112 lehetett volna róla előnyösebb képet is rakni -
#2111 Lady Gaga -
Dean Winchester #2110 tuti valótlan szóval holnapra javasolnám,hogy tegyük újra be :) esetleg mindenki beirná a saját szavazatát és kdierülne mennyi a kamu !
mert ez így vicc vicc vicc :'( -
#2109 Jaja, sok kis csíra szórakozik... -
#2108 Ez tuti kamu, tegnap fele ennyi szavazat se volt -
#2107 Az a furcsa, hogy amikor Kendra kap szavazatot utána rögtön kap Danay is 1-et vagy 2-őt -
#2106 ez valami nagyon rossz vicc, vagy ma tényleg kitettek magukért az sg-sk. szerintem ez rekordszintű szavazás :-) remélem tiszta. tényleg remélem. -
#2105 Kendra Wilkinson -
#2104 egyetértek Veled! nekem is csak a szám nagy, s se otthon se a cégnél nem dinamikus az ip-m :-) -
Dean Winchester #2103 nem cigó :) hanem egzotikus szépség!
-
Dean Winchester #2102 ja de most komolyan mi értelme van ennek,hogy valaki 2szet adja le avoksát?(főleg annak mi ha ennél többször?) igy értlemét veszti az egész szavazás szerintem! -
#2101 jah cigó csaj -
#2100 garcia a legjobb -
#2099 jah valószínű! -
#2098 sztem siman o a legszebb...kendra ezen a kepen jol nez ki mas kepeken nem ennyire..lady gaga-at meg h lehet ezekkel egy szintbe tenni? -
#2097 Jó lenne, ha leállnátok a dinamikus ip-ről szavazgatással!:) Tudjátok mikor vezetne a cigó csaj tisztességes küzdelemben, pláne 10 szavazattal... -
#2096 nem arról szól a totyik hogy milyen nőnk lesz/volt. -
#2095 még nem csak ha veszélybe kerül Danay helyezése :-P ☻ -
#2094 Te csak nem dumálj még nőd se volt soha!
én csak tudom itt lax 2 háznyira...átmegyek ám XD -
#2093 Ez egy hülye ! Ne foglakozz vele ! -
#2092 de teccik mind a 3... -
#2091 Ne gyere be ha nem tetszik -
#2090 minek szavaztok ugyse lesz ilyen nőtök XD :D:D:D -
#2089 Fogadjunk csalsz... -
#2088 figyeld csak egyre nő a különbség! :-) mi meg mindig hoztuk azt a pár szavazatnyit :-P ☻☺☻☺☻ -
#2087 1. Maffiózó
2. < Euro Truck Simulator >
3. Autómodellek
4. Humoros és aranyos képek, videók
5. A nagy szavazó topik
6. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
7. Mortal online
8. NAP SZÉPE
9. A 80-as évek zenéi
10. Milyen gépet vegyek MOST?
-
#2086 vágom, de akkor is mi nyerünk -
#2085 tudatlan népség, vagyis inkább vak népség de volt :-DDDD
(ám ez csak szurkolás semmi cseszegetés ám! :-D) -
#2084 Mi is vezettünk már ennyivel...hosszú még a nap -
#2083 meg szeretném kérdezni ki is vezeti a versenyt? :-DDDDDD -
Fbn Lx #2082 mindhárom ronda, legfőképp lédi gaga.
de ha már dönteni kell akkor danay -
#2081 volt nagyon régen :-D 37 - 40 ide :-P -
Dean Winchester #2080 döntetlen :D 33-33 :D -
#2079 Egyik sem tetszik. -
#2078 Az önmagában nem sokat ér szerintem. Segít, de hogy csak emiatt... Ennyi erővel bárki lehet milliomos csak meg kell csináltatnia a mellét. -
#2077 Danay Garcia
-
#2076 de nekünk nincsenek dupla D-s melleink sem