4648
banner.jpg

December szépe szavazás:
December szépe jelöltek

Katt a képre ha szavazni akarsz!

(Ps nélkül most ennyire futotta, igény esetén csinálok jobbat)
  • tigerbácsi
    ok köszy
  • Picar77
    146-nál löttem ki a szavázst
    a 83 szerintem reális ^^
  • ba32107
    Kendra Wilkinson
  • tigerbácsi
    mennyien szavaztak múltkor? meg tod mondani Picar? most is 80 fölött vagyunk :-) ám igaza van Abilitynek!
  • kastil
    Ne legyetek már kancsók, hot brunette ftw!!!4
  • toto2700
    Kendra Wilkinson, bár buta, mint a tök.
  • Dean Winchester
    az oké h top10be volt de azért olyan nincs ,hogy 3 perc alatt vagy 20 szavi érkezik :) és ha egyik nő egyből követi a másik :D
    illetve azelőtt sose volt ekkora a szavazási létszám ! mint látjuk ma sem az!
    és ha tegnap oan sokan szavaztak volna akkor gondolom befavolták volna a topikot és szavaztak volna ma is de nem igy történt.Szóval logikus volt,hogy tegnap sok fail szavi érkezett és egy vagy 2 emberke egymással játszott :)
  • CopyKing92
    szeretik a vastag zsidó szemöldököt xP meg persze a fanszőrt xP
  • Ability
    Ha van is fals szavazat, azért nagyságrendileg korrekt az eredmény. Nyilván lesznek akik munkahelyről és otthonról is szavaznak, de azért az erőviszonyok felmérése alkalmas a kapott eredmény.
  • N3TuddKi
    nekem abszolut nem. pont ezért írtam amit írtam.
  • N3TuddKi
    egyszerűen aa tegnapi szavazást én döntetlenre vettem volna és hétvégén 8 csajra lehetett volna szavazni nem hétre ennyi.
  • Ability
    Gondoljátok hogy emberek nem elég lusták ahhoz, hogy itt szenvedjenek a többszörös szavazattal? A Polldaddy sem volt jobban védett, aki beírja az is valszeg több helyről/gépről szavaz. Azé' körülményes ám átverni a rendszert, gondoljátok az emberek vannak annyira nagy addiktok, hogy majd proxykat keresnek, mi? Amúgy meg tegnap top10-ben voltatok, nyilván többen szavaztak. Illetve Picarnak van egy elég részletes naplózása a beérkezett szavazatokról, ki lehet szűrni a csalókat, csak az a helyzet, hogy szerintem nincsenek. Nem vágom nektek miért olyan fontos ez.
  • tigerbácsi
    erről van szó.
  • N3TuddKi
    most attól, hogy nem írja be valaki, hogy 3x tudott szavzni gondoljátok, hogy nem tette meg?
  • tigerbácsi
    szerintem ma is vannak ilyenek ki kéne bannolni őket :-DDDD
  • Dean Winchester
    ha követted volna a topic mozgását akkor rájöhettél volna,hogy tegnap órisási bunda ment a szavazásban:)
    sokan kétszer háromszor sőt ennél többször szavaztak ... (baromkodtak)
  • kastil
    Danay Garcia

De miért ez megint?
  • Dean Winchester
    kinek a pap kinek a papné. sztem meg van jó zenéje gaga-nak
    egyébként magyar nők nem fognak szerepelni a listában?
    Gaál Noémi-Onyutha Judit-Pataki Zita (csakhogy egy verseny legyen már az időjósok között is :D
  • Fbn Lx
    rátapintottál a lényegre
  • tigerbácsi
    ok! nekem mind1 :-)

csak ki kéna próbálni egyszer ha ismét a legnébszerűbb 10 be van akkor mennyi :-) mondjuk ha bogyeszes lesz akkor teleszemetelem :-D
  • CopyKing92
    ez a lady gaga kibaszott ronda XD és még a zenéi is szarak :D
  • Picar77
    ezt akkor hinném el ha ma is szavaznának annyian :\
    amúhy ha ilyen 60-70 környékén lesz a vége akkor sztem vehetjük mind hitelesnek mert általában annyi szokott lenni...
  • Fbn Lx
    danay
  • tigerbácsi
    :-DDDDD jaja ez igaz! láttam jópár fantasztikus képet Kendra-ról is :-) igazából mind a 2 vitrincsaj! tod hogy ne is porosodjon :-)
  • Dean Winchester
    a-a aki danayra szavazott az ne mondja :D

tiger.: nekem is mind1 mert a kettő közül valóban mind1 hogy ki nyer :D
  • Dragooon #2170
    ja hogy mondani is kell kire szavaztam?

danay
  • I3andy
    Kendra Wilkinson
  • HappyHunter
    Danay Garcia - természetesen. :D Hajrá!!
  • tigerbácsi
    :-DDDDD mert Picar szavazatát már számoltam lentebb!

jah ki kellett volna de már mind1, tőlem elfogadhatjuk a számolt is, én nem vádolok senkit csalással. az is lehet hogy múltkór is jó volt a szavazás, csak mivel benne volt az első 10 be azért jöttek többen. ez csak egy tipp de mind1. lesz ahogy lesz.
  • Dean Winchester
    előtted levőt miért nem számoltad be ?
    egyébként kikellett volna irni a banner alá hogy aki szava irja is be mert most valaki erre jár szavaz tisztességel lövése sincs,hogy errő volt szó :)
  • tigerbácsi
    értékelhető szavazatok száma: 11

Danaya 6

Kenda 5
  • Picar77
    hajrá emberek Kendra :\
  • Reaper
    Kendra!
  • syberia2
    Kendra!!!
  • tigerbácsi
    értékelhető szavazatok száma: 9

Danaya 6

Kenda 3
  • Lcapitant
    Ganay :D
  • Hegi90
    D
  • N3TuddKi
    Danay
  • jackcsabi
    Danay
  • wesker24
    Egyetértek én is a Prison Break nagyszerű alakitásai miatt is meg azért is mert nagyon jó buxa !