A nap szépe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ates84
Ezt beszéld meg Jack Bauer apukával is. 😄

Scottt
Elisha Cuthbert

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

CopyKing92
teccik a hasikája meg a haja 😛 meg a kis ugárzása XÐ

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
cuthbert

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

<#nevetes1>
tigerbácsi
ok :-) én meg szvazok meg szavazok meg szavazok addig még le nem zárul :-) ha már úgyis meg voltam gyanúsítva a csalással :-) legyen már rá ok :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

akkor direkt másra szavazok hétvégén xD
illetve szavadon foglak 😄
tigerbácsi
ha most nem a munkahelyen lennék :-DDDD

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

I3andy
Pontosan :d és ahogy egy kicsit mindig nyitva van a szája, húúúú...

tigerbácsi
aza a baj, hogy Õ vitrincsaj! :-( tuti félteném még a portól is :-( az biztos hogy ha lehetne feleségjelölt volna már csak így ránézésre. ha nem Õ nyeri a heti szavazást akkor többet nem szavazok :-D

I3andy
Egyértelmûen nem csak az a dugni való csaj. Láttam vele több interjút, beszélgetéseket, amikor a punk'dban volt, és ezekbõl nagyon szimpatikusnak tûnt.

tigerbácsi
Õ egy tökéletes nõ külsõre, de adnék idõt rá hogy megismerhessem :-)

I3andy
Egyértelmûen Elisha Cuthbert ez nem lehet kérdés

IMYke2.0.0.0
Ha "választani" kellene: Jessica Biel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hegi90
Elisha 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

tigerbácsi
nekem nem a plasztikával van bajom, hanem hogy annyira öntelt s buta, hogy az már csoda! egy 60+ os nem mondja már hogy megfordúlnak utána a fiatal srácok! meg ha igen akkor is csak azért hogy jót röhögjenek rajta, de ezt nem veszi észre :-(

s sajnálom, részvétem.

elisha
IMYke2.0.0.0
Az én nagymamám is plasztikáztatta magát akkor, mert egy fija barázda sem volt az orcáján, csak a szokásos szarkalábak?! 68 éves korában vándorolt át az örök pihenésbe...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tigerbácsi
egyetértek Veled!

zsutyesz
Lehet, hogy a korához képest jól néz ki, de sztem akkor is gusztustalan, hogy 70 évesen majdnem pucéran mutogatja magát. Egyáltalán nem vonzó a kinézete.
Amikor meg emelgeti a lábát...na az a hányinger. <#wilting>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

tigerbácsi
lószart! már elnézést. nem hiszem el hogy természetes úton ennyire ráncmentes legyen.

IMYke2.0.0.0
Elõször is, az arcára tetováltatta a simkjét, hogy ne kelljen veszõdnie mindennap órákat a fellépések elõtt.
Másodszor, mivel reformkonyhán él a 60-as évek óta, nem kellett kés alá feküdnie.
Amit látsz, az a tiszta törõdés.

tigerbácsi
én csak azt a pénzt szeretném megkapni ami kellett ahhoz hogy így nézzen ki. viszont agya az nem kéne!

IMYke2.0.0.0
60+ év felett SOK NÕ szeretne így kinézni!
Sõt, sírva borulna le mindennap a falán logó kereszt elõtt, hálát adva érte!

Picar77
mivan ahoz hogy vagy 200 éves egész jól tartja magát 😛

()() (^^)

Bulykin
<#wilting>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Picar77
akkor már ezt 😄

()() (^^)

zsutyesz
itt még elég jól nézett ki...

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Medveczky Ilona 😄DDDDD
csak gondoltam nézek már róla egy régi képet 😄
Lyukasbogrács
Eliza... jó filmjei vannak 😊

Picar77
õ meg ki?

()() (^^)

IMYke2.0.0.0
Simán!

õt is belehtne tenni majd nem ?
kössz tényeg de errõl a képrõl ami fent van nem jöttem rá hogy õ volt a filmben 😊
FZoleee
Elisha... Egyértelmû, a régi avataromban is õ volt <#eljen>
Reaper
Elisa ofkóz

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

IMYke2.0.0.0
Kiakadni?
Ember, ez olyan, mintha egy 15-20 éves Opel Astra-t - mittomén, csak hoztam egy példát! - versenyeztetnél szépségben, "jóságban" egy ilyennel:

A legtöbb fórumozó alig lépte túl a bûvös tinikor kapuját... persze, hogy egy 4x éves nõ nem kelhet versenyre a gumibabákkal!

N3TuddKi

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

jackcsabi
Jessica Biel

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

N3TuddKi
szemét egy nap. mindegyik tetszik valamiért 😊
Jordana a nyerõ nálam.
valami rendesebb kép is lehetne róla...

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

dartonita
Elisa.

Picar77
mert igy jött ki a hét <#idiota>
mindenki mekkora problémákon tud kiakadni komolyan szánalmas 😄

()() (^^)

IMYke2.0.0.0
Most nem azért, de egy Gillian Anderson-t miért kellett huszonéves guminõkkel versenyeztetni?
<#zavart2><#wilting>

Dragooon
Jessica Biel

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Calver
The Faculty, Chuck, meg talán Halálos Iramban filmek (amiket én pofátlanul nem láttam)?. igencsak kellemes külsejû és szvsz tehetséges kis színésznõcske.

"The trees move. Do you not see it?"

Picar77
az hogy valaki nem hires még lehet szép 😛

()() (^^)

Jordana Brewster meg ki a tököm?😄 nem is hallottam róla még sohase 😞
alap,hogy kim bauer a nyerõ
2341.:
igen akkor jöhetne Michelle Wild,Maya Gold,Nikki Bellucci,Savanna Sampson,Briana Banks,Tawny Roberts ...stb
rengeteg nõ van 😄
és azon csodálkozom,hogy néha olyan névtelen valakik jönnek be ide 😄
ja igen megan fox volt már?
csak is Elisha Cuthbert

tigerbácsi
Elisha Cuthbert egyértelmû :-)