A nap szépe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Reaper
egyértelmû, hogy Lanny

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

watto
Lanny

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

z99999
sokat vacakoltam lanny és jesse közt. tán ha lanny mosolygott volna a képen, õt választom 😊

Pszt.

zsutyesz
jézusom, ilyen nõk vannak?!? <#szomoru2>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Picar77
lanny

()() (^^)

tigerbácsi
Lanny Barbie

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

nem az 😊
és az ciki hogy az eddigiek közül kb. csak minden 10-ediket ismertem fel, és a filmszerepek alapján soha nem szoktam felismerni senkit sem?
igen.
N3TuddKi
mert még szûz vagy :Ð

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

nem kell olvasni a stáblistát 😄 alapból fellehet ismerni 😄
Reaper
Shyla

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

poppe
nem szoktam olvasgatni a stáblistát <#hehe>
de tényleg, nem ismerõs egyik feje sem...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Komolyan te nem ismered õket? 😄

felnõtt film szereplõk 😄
poppe
egyiket sem ismerem... kik ezek? a 3 kép alapján shyla lehet a legjobb, csak itt épp bénán mosolyog 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Scottt
Gina Lynn

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

dartonita
Mind muanyag.4.

jackcsabi
Egyik se jön be, a Birttney meg förmedvény ezen a képen.......

Már szavaztamra nyomok inkább...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

<#worship>
valóban én is csodákozva nézem,hogy a legidõsebb és a legszebb is õ !
Gina Lynn
Bulykin
nem gyengén

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

IMYke2.0.0.0
#3019-ben lévõ képe alapján is? <#idiota><#zavart2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

brittney skye
tukném
tigerbácsi
lehet azért volt, mert túl hamar szavaztam, illetve akkor még nem voltak fotók :-) csak a firefoxot használom itt is a munkahelyen, ám ez az opció hogy már szavaztam tetszene nekem :-) lehet újraindult akkor mikor a képek bekerültek ide.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

N3TuddKi
Brittney

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

z99999
randa az összes 😄DDD
de ha nagyon muszáj választani, akkor szkájlány

Pszt.

Ability
Nem enged ugyan arról az IP-rõl szavazni, ha nem használsz 20 böngészõt egy gépen, akkor meg IP változásnál sem enged. Amúgy be lehetne tenni egy "Már szavaztam, mutasd az eredményt" opciót. Sokan munkahelyrõl és otthonról is szavaznak.
tigerbácsi
hmmm szerintem én mátr szavaztam egyszer, de újra enged :-) mégegy szav Brittney Skyera ha egy iprõl ment akkor az elsõt töröld, mert különben nem látom az állást :-) ha meg újrakezdõdött akkor sorry :-)

IMYke2.0.0.0
Megnyugodtam, mert még ezek alapján is Gina Lynn az emberszabásúbb.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Picar77
Shyla

()() (^^)

Picar77
képek on

()() (^^)

IMYke2.0.0.0
Nekem Gina Lynn jön be. Hiába õ az idõsebb.

IMYke2.0.0.0

Picar77
Nikitõl lehet még tudnék törölni szavazatokat de csak az utolso párat néztem meg de bõven elég volt az is ....

()() (^^)

Picar77
A 32 hét szavazásán két gyõztesünk is lett mivel az állás döntetlen

()() (^^)

tigerbácsi
mindig több képet nézek, mert nem mindig a legjobb kép van fent, ami természetesen nem hiba :-)

tigerbácsi

IMYke2.0.0.0
Kis huncut... 😊
Na, akkor kuglizok én is.

A középsõt nem ismerem, a másik kettõrõl nem is kell kép. Van videó is bõven 😄

tigerbácsi
néztem Róluk képeket :-)

IMYke2.0.0.0
Nálam még az 5 magyar nõ van, míg a szavazásnál a 3 külföldi...

tigerbácsi
Brittney Skye a három platinaszõke közül a legszebb szerintem, bár Õ sem igazán tetszik :-)

IMYke2.0.0.0
Hát igen. Ennyit a tiszta szavazásról.

N3TuddKi
érdekes, hogy niki a végére lekörözte a mezõnyt... :S

AntiHero
Polgár Krisztina

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

banok
szoros a harc. 😊 11-esek? <#idiota>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Calver
látom a hozzászólásom lényege nem jött le, na sebaj.

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
ügyes. még jó h nincs magyar proxy. mondjuk ha valaki nagyon manipulálni akarna, az is elég ha körbemegy a városban és egy rakás védetlen wi-fi hálózatról végig szavaz favoritjára. bár ehhez már elég nagy mértékû elmebaj kell és fogalmam sincs miért adok ilyen elbaszott ötleteket.

bár így is kicsit túl soknak tûnik ez a 96 szavazat...

"The trees move. Do you not see it?"

z99999
amíg nincs ádámcsutkája, addig jöhet (és nem, nem cicipárti vagyok, egyszerûen bejön az összeállítás)

Pszt.

Hegi90
valami fan lehetett

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S