A nap szépe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigerbácsi
s kire voksoltál?

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

A mai szavazás az, amin egy másodpercig sem gondolkoztam.

dartonita
Lészihárt <3

Reaper
Kissé mûanyag beütésû ezekkel a nagy mûcickóival, ettõl függetlenül: Tarra

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

<#nevetes1>
nekem sem azzal van a gond nyilván, hogy nem tudok magamnak rákeresni, hanem azzal, hogy két percet elvesz az életembõl mire végigkeresgélem mindhármat 😄
szívesen
de ha ismered akkor meg nem kell olyat kérni amit te is megtudsz csinálni a másodperc tört része alatt 😄 Na meg azért írtam le mert ez már kilett tárgyalva,hogy miért nincsenek a képek meglinkelve :=)
Desiderata
kössz a tutorialt, de ismerem a módszert
meddig tart a googleba beirni õket? és látsz sok képet 😊
1.: kijelöl
2.: crtl+c
3.: új lap
4.: googlehoz klikk
5.: kiválaszt kép
6.: crtl+v
7.: örül
Desiderata
kár hogy nincs odaírva egy biográfia vagy legalább wikipedia vagy googlekép link a csajokról
minden szavazásnál lövésem sincs hogy ki kicsoda
Lela Star ra szavaztam,bár a másik két hölgy is nagyon szép...

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

én meg azt hittem,hogy a kinézet alapján mondod hogy megváltozik a vélemény róla 😄
attól,hogy bemutat? nemtom ha te is nagy "sztár" lennél és minden sarkon figyelnének téged és egyet észrevennél akkor hogy viselkednél ?!
Magánéletben mindenhol ott vannak és örülhsz ha marad egy kis nyugodt perced ...
én is ezt csinálnám,sõt még egy mother f*** is mehetne simán!

Na de nap szépéhez térve látom a többségnek van szeme 😄
Eve Angel vezet (Y)
wesker24
Épp ezt mondom hogy vannak sokkal rosszabb szinészek akik megverik öket elveszik a fényképezõgépüket stb.. Azt hoyg bemutat egy paparazonnak az nem nagy dolog !
zsutyesz
sztem ez nem olyan nagy szám, h bemutatott. na és?

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

IMYke2.0.0.0
Tény - sõt, olyanok is vannak, akik megverik õket, összetörik a fényképezõgépüket stb.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Én nem azt mondtam hogy az összes szinész/szinésznõ utálja a paparazokkat hanem azt mondtam vannak egyes szinész/szinésznõk akik nem komálják öket ! Egyesek bemutatnak nekik meg asszem volt olyan is amelyik ki kezdett vele !
z99999
angyallááány, hol jársz

Pszt.

IMYke2.0.0.0
Hány színész és színésznõ van a világon? S hányan csinálják ezt?
Nem hiszem, hogy mindegyik híresség ezt teszi...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Mint minden szinésznõ gondolom ö se kedveli a paparazzikat !

Mindegyik szinész vagy szinésznõ utálja a paparazokkat !

Volt olyan is amelyik le is állt vele verekedni !

Én se komálnám azt hogy állandoan a sarkamban van egy két vérmes paparazzi !
Rob02
Zafira

De most nem a filmekrõl beszélünk, hanem a csajról, és az általam említett két filmben igenis nagyon szép 😊

poppe
lela

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

IMYke2.0.0.0
Hát nem értetted az élcet? 😊

Amúgy a "nõm":

Elisha Cuthbert

<Érdemes megnézni. Megváltozik mindenkinek a véleménye róla...>

Reaper
Nektek semmi se jó... Linkelj már képet a nõdrõl pls!😊

IMYke2.0.0.0
Milyen... orra van már 😊

IMYke2.0.0.0
Mindkettõ felejthetõ film.
Akkor már inkább az Underworld

Nem, csak a Távkapcsot és a Pearl Harbor-t láttam tõle

jó nevet néztél?😄 ÉN everõl beszéltem 😄
tigeroo
jó igazad van de ami a fejlécben van kép az valami iszonyat..
Reaper
Bocsi csöcsz😊

Reaper
Érdekes hasonlat... Pláne ennek fényében:

tigeroo
fejre nem rossz? báázzz

nekem ez ugrik be a fejérõl:
Dragooon
Eve Angel

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

dartonita
Lila csillag

N3TuddKi
Lela

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

zafi fejre nem rossz de tüdõre nem jó
lela tüdõre jocska fejre nem annyira
eve fejre jó tüdõre is 😄
IMYke2.0.0.0
Csak nem az Underworld filmek miatt...?

Bulykin
Lela

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Igazán egyik sem. Viszont jelölném Kate Beckinsale-t!

watto
Lela

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

IMYke2.0.0.0
Eve.
Zafira pasis arcú.

Reaper
Zafira

tigeroo
hát ez igaz de arcra valami iszonyat 😄
zsutyesz
nekem tetszik, h nem ezek a felpumpált-csöcsû szõkeségek vannak 😊

tigerbácsi
Eve Angel

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

tigeroo
Eve Angel

úristen ez a mai kínálat nagyon lightos 😄
zsutyesz
Lela

Picar77
devon

()() (^^)

N3TuddKi
Jenaveve Jolie

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

poppe
devont, mint a lopott biciklit 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;