A nap szépe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
de ha ismered akkor meg nem kell olyat kérni amit te is megtudsz csinálni a másodperc tört része alatt 😄 Na meg azért írtam le mert ez már kilett tárgyalva,hogy miért nincsenek a képek meglinkelve :=)
1.: kijelöl
2.: crtl+c
3.: új lap
4.: googlehoz klikk
5.: kiválaszt kép
6.: crtl+v
7.: örül
minden szavazásnál lövésem sincs hogy ki kicsoda
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
attól,hogy bemutat? nemtom ha te is nagy "sztár" lennél és minden sarkon figyelnének téged és egyet észrevennél akkor hogy viselkednél ?!
Magánéletben mindenhol ott vannak és örülhsz ha marad egy kis nyugodt perced ...
én is ezt csinálnám,sõt még egy mother f*** is mehetne simán!
Na de nap szépéhez térve látom a többségnek van szeme 😄
Eve Angel vezet (Y)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem hiszem, hogy mindegyik híresség ezt teszi...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mindegyik szinész vagy szinésznõ utálja a paparazokkat !
Volt olyan is amelyik le is állt vele verekedni !
Én se komálnám azt hogy állandoan a sarkamban van egy két vérmes paparazzi !
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Amúgy a "nõm":
Elisha Cuthbert
<Érdemes megnézni. Megváltozik mindenkinek a véleménye róla...>Érdemes megnézni. Megváltozik mindenkinek a véleménye róla...>
Akkor már inkább az Underworld

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
lela tüdõre jocska fejre nem annyira
eve fejre jó tüdõre is 😄
Zafira pasis arcú.
Ale Alonso! poppe fan club™
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.