A nap szépe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
dehogy komoly
csak menõ nagyon<#wow3>
egy rajongói oldalonezen is igy írják.

hivatalos oldal

egyébként most,hogy szólsz eddig én is úgy tudtam,hogy Z-vel irják :|
Reaper
Bódy "Dubai" Sylvi...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Hegi90
Ez most komoly hogy Syilvinek írják a nevét?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ja oké semmi gond 😄 vagyis van de mind1 😛
Picar77
kedd délután jöttem meg nem olvastam vissza sory 😛
majd máskor

()() (^^)

Joanna Garcia

a-a
kocsis orsit is írtam tuti !
a lottós csaj meg hétfõ környékén vetõdõtt fel...
Andi

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

AntiHero
Joanna Garcia

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

dartonita
Zilvia.Barna nok rox

tommygear
Hát smink nélkül csodás mindegyik, de legyen Andi.
Picar77
nem tom nekem több nem rémlett ennyit irtál azok bent voltak 😛

()() (^^)

tigeroo
Bódy Syilvi

Még neki a legszebb az arca (úgy ahogy...meg persze a melle is ott van)
IMYke2.0.0.0
Internetrõl: képek
Photoshop + HyperSnap DX: képek rögzítése
A képek (programablak) keretét pedig a Windows Blinds adja.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Joanna Garcia
milyen progival készíted vagy mutatod a képeket?
IMYke2.0.0.0
Ctrl + F5 -re sincsenek új képek. Ezért:

Az aranyos sejpítése miatt is: Bódi Szilvia.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

N3TuddKi
Andi

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

<#banplz>
mára lemaradt a kenós csaj :'(:'(:'(
Kocsis Orsolya
holnapra meg elvileg a lottós csaj lett volna :'(
Picar77
igen arra ^^
annyira nem gáz😛

()() (^^)

tápos szabina
wesker24
Te jó ég erre a rondaságra szavaztak a legtöbben ? <#wow2>
És ez ki?

Sallayra voksoltam
második Jeanette lenne
de szabina se csunya
kár volt betenni tápait 😄 sokan rászavaznak csak mert :S
tommygear
😞
tommygear
<#eljen><#smile>
bazmeg, ez a csúnya nõ vezet D:::
ráadásul mennyivel.
linkelnék egy képet, de képfeltöltésrõl nem enged, szal url-t írok, képfeltötés szóból a pontot kitölöni

http://k.epfeltoltes.hu/090725/tapai-szabina-pool-02_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

"legyúrlak a gecibe" 😄
Edina, alap. aranyos 😄
kurvára nem
Heffi
Nyugodj már meg. Tommynak van igaza, amióta itt vagy a topikban, mindig csak azt látom, hogy vagy fújolsz vagy ráakarod eröltetni mindenkire a véleményed. Attól, hogy neked tetszik, nem fog mindenki rá szavazni. Vita vége.

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

tommygear
szép ez

Nekem tetszik és ahogy látom másnak is, nem tudom mi a bajod vele, és miért hiszed csalásnak.

tommygear
mondtam zárjuk a témát
IMYke2.0.0.0
"te buta c....." - mennyire jellemzõ azokra, akik ész nélkül próbálnak érvelni! Ez a szánalmas.

tommygear
én elfogadtam a véleményed te buta c..... te vagy értelmetlen mint win7 topikban is
na zárjuk a témát nemkell az off beszélj itt magadba
IMYke2.0.0.0
"max van egy rossz ízlésed de fogadd el a más véleményét is" - parancsolj, olvasd fel magadnak hangosan, és nyugodtan vedd magadra.

Ésszel ossz másnak tanácsot, nehogy ellened fordítsák!

tommygear
ez nem beszólás, megvan a magad véleménye kész, max van egy rossz ízlésed de fogadd el a más véleményét is
Szabina

every damn day

IMYke2.0.0.0
ne akarj beszólni, thx

tommygear
ne akard már ráerõszakolni másra a véleményed, thx
IMYke2.0.0.0
Megnéztétek már a kézilabdás csajt rendesen?
Vagy épp azért klikkel mindenki rá, mert
- elõtte is rászavaztak
- csak õt ismeri
- kézilabdás?

Tényleg nem ártana Google-t használni!
Vagy GIF összeállításokat betenni a statikusak helyére, több kép, több beállítás stb.

TSZ randa.

tommygear
Szabina
Reaper
Szabina

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

IMYke2.0.0.0
S lám: klikk

IMYke2.0.0.0
Másrészt: olyan birka tekintete van ennek a TSZ-nek, hogy fáj!

IMYke2.0.0.0
Csak érdekes mód, nem sokkal ezelõtt még csak 4 volt neki - két oldal frissítés és már 2x annyi van neki...

Én rá szavaztam

IMYke2.0.0.0
Na persze, hirtelen megkétszerezõdött a Tápai szavazat... persze!

N3TuddKi
Jeanette

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.