4648
December szépe szavazás:
Katt a képre ha szavazni akarsz!
(Ps nélkül most ennyire futotta, igény esetén csinálok jobbat)
-
#190 Jelöltek (január 7.)
Klikk a képre ha szavazni szeretnél! -
#189 A nap szépe (JAN/06)
Klikk a képre a részletekért ! -
#188 ez valami bunda lehetett... -
G_ArchAngel #187 Kiraly Linda ellen kellene, bar szegeny Jolie az is elbukna:-))) -
#186 Közkívánatra, Angelina Jolie a közeljövőben újra fel fog tűnni a jelöletek között, hogy mikor és kik ellen az legyen meglepetés ! -
#185 Nekem csak a teste tetszik Berrynek, az arca nem fogott meg. -
#184 én se értem hogy :D
pfuj király linda -
G_ArchAngel #183 Kb. mintha egy Bugatti es egy KAMA3 kozul kellett volna valasztani:-) -
#182 Jah engem is nem kicsit meglepett..:D -
#181 hát ízlések és pofonok -
G_ArchAngel #180 Na ez a kemeny, Kiraly Linda lenyomja Halle Berryt:-)))
No comment, nekem a tehenek nem jonnek be... -
#179 támogatom, akkor szavaznék is rá talán nem úgy mint legutobb :DD -
#178 Jessica Alba is lehetne, lenne +1 neki -
#177 +1 Glau -
#176 Jolie féle szavazást szerintem ismételjük meg... -
ba32107 #175 Elena -
#174 pzoli azzal van a baj h Angelina nyert volna simán...a topicból többen csak beírták ide h Jolie, és nem tudták h szavazni kell. Így fals eredméyn született...+ez h önkényesen az előre megbeszélt dolgoktól eltérően megváltoztatod a szavazási határidőt és ezt 43 perccel később (saccra írtam) mondod csak...hát szervezésből karó -
#173 Elena meg Summer között vacillálok -
#172 ez a kép klikkelés eddig nekem se esett le lol:DD
jó hogy itt szavazgattam :K -
#171 Jelöltek (január 6.)
Klikk a képre ha szavazni szeretnél! -
#170 A nap szépe (JAN/05)
Klikk a képre a részletekért ! -
#169 semmi gond de máskor azért figyelj oda... -
#168 teljesen rendben van, mindig lesznek olyanok akik kifogást találnak a dolgokban -
#167 Látom tegnap miattam indult el a vita, bocs, hogy szavazni mertem, mikor engedte a szavazómotor -
#166 hamarosan az lesz -
ba32107 #165 Figyelj, azért, mert te nem vetted észre, még nem kéne ilyen támadóan fellépned.... -
#164 ne húzd fel magad, többen nem vették észre... -
G_ArchAngel #163 Segitek:
Olvass vissza az elejere, ott ez meg nem volt, igy nem is erdekelt tovabbra, hogy milyen lehetosegek vannak, foleg olyan helyen, ahol az SG-lakok 98%-nak alairasa szerepel, ezt pedig nem szoktam elolvasni.
Ha sikerult dekodolni, akkor orulok, ha nem, akkor egy vidamabb pillanatban lerajzolom. Capishe? -
#162 "Klikk a képre ha szavazni szeretnél!"
Ügyfélbarát ez, de látom nem vakbarát :) -
#161 le lett írva h rákell kattolni a képekre a szavazáshoz (am ezt kéne kirakni a bannerba) -
G_ArchAngel #160 Tedd ki bannerbe, kicsit lehetne ugyfelbaratabb a rendszer... -
G_ArchAngel #159 Halle Berry +1 -
#158 ITT KELL SZAVAZNI: -
#157 Na tessék!Az előző szavazás megismétlését javaslom.:) -
#156 +1 Halle Berry -
G_ArchAngel #155 Csak itt a forumban is tobb szavazat van Jolie-ra, kicsit bundaszagu, vagy normalisan kellett volna megcsinalni a szavazast...
Szerencsetlen kis szoszit meg nonek sem neveznem Angelina mellett -
#154 Ja, en is csak itt szavaztam, sehol nincs mashol szavazomotor -
G_ArchAngel #153 Miert, hova kell szavazni? Nincs a bannerban semmi, en csak ide irtam be, hogy Angelina... -
#152 Linda -
#151 1.Linda
2.Berry teste :)
3.Vera