Saint's Row 2 gépigény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõreleszögezem gyerekek ez egy zsák szar😄DD
Már konzolon is bugos volt zéró hangulat zéró metserséges intelligencia,a fizikáról nem is beszélve...
Mindenki lõránk,blõd az egész város,szánalmas szar az egész játék...
Buék!
Már konzolon is bugos volt zéró hangulat zéró metserséges intelligencia,a fizikáról nem is beszélve...
Mindenki lõránk,blõd az egész város,szánalmas szar az egész játék...
Buék!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Neked is boldog új évet!
Ez jobb lesz a GTA IV-tõl már zért is mert nincs olyan nagy gépigénye.Sajnos a GTA IV-nél a magas gépigény okozta a csalódást nekem,de ezt már nagyon várom mert ez símán elmegy a gépemen.Reméljük hogy ez nem lesz csalódás mint a GTA IV. 😊
Ez jobb lesz a GTA IV-tõl már zért is mert nincs olyan nagy gépigénye.Sajnos a GTA IV-nél a magas gépigény okozta a csalódást nekem,de ezt már nagyon várom mert ez símán elmegy a gépemen.Reméljük hogy ez nem lesz csalódás mint a GTA IV. 😊
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
Ezt már vártam, fõleg, a GTA4 okozta csalódás miatt.
No nem a játékélménnyel lenne gond, egy rossz szót nem tudok rá mondani, de a brutális gépigény miatt mindenképpen esélyes ez a játék amolyan gta pótlónak 😊
B.U.É.K.!
No nem a játékélménnyel lenne gond, egy rossz szót nem tudok rá mondani, de a brutális gépigény miatt mindenképpen esélyes ez a játék amolyan gta pótlónak 😊
B.U.É.K.!