30
  • carlos05
    Szerintem Cod5 olyan mintha 1 kieg. lenne a 4hez.. (mondjuk azért szerintem is top10be lenne a helye amilyen szarok jöttek idén)gta-nak legalább a sztorija gta feelinges, pop ot szenvedés volt végigtolni olyan egysíkú az egész FC2 meghát Nc mekkora trágya(egyéni vélemény)
  • Fec papa
    Az eladási listákban lehet megelőzte az FC2 és a CoD WaW ezeket a játékokat de élményt nem nyújtottak akkorát. A listával én is tudnék vitatkozni, kicsit bánt hogy nem látom a Fallout 3at és a Mass Effectet.
  • Balumann
    #2: Az engine tökéletes a játékhoz, nem néz ki rosszul, nem is kell több. Akinek ez miatt nem tetszik a játék az forduljon orvoshoz. a fagyást meg javítja a patch, illetve patch nélkül a 2magos processzorokon be kell állítani, hogy csak 1 magon fusson és nem fagy ki (csak olvasgatni kellene egy kicsit...). A COOP része a játénak annyira jól meg lett csinálva, hogy ez miatt szerintem tényleg megérdemli a top10-et.

A cikkel kapcsolatban. Tényleg nem volt a legjobb a FC2 és a CoD WaW, azért nehezen tudom elképzelni, hogy ilyen játékok lehagyták volna (Football manager, C&C3, stb.)
  • torcipepe
    a GTA 4-et máshol is lehúzták, nem meglepő, hogy erre a listára sem tették fel.
    a POP 4 meg csak néhány hete jött ki.
  • grebber
    Gamespot szerinti év legjobbjai:

Best Driving Game: Burnout Paradise
    Best Platformer: Braid
    Best Rhythm/Music Game: Rock Band 2
    Best Shooter: Left 4 Dead
    Best Strategy Game: Sins of a Solar Empire
    Best Action Adventure: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
    Best Fighting Game: Super Smash Bros. Brawl
    Best Sports Game: NHL 2009
    Best PC Game: Fallout 3
    Best Graphics, Technical: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
    Best Expansion Pack: World of Warcraft: Wrath of the Lich King
    Best Atmosphere: Dead Space
    Best Story: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
    Best Cooperative Multiplayer: Left 4 Dead

Best New Gaming Hardware: Radeon HD 4870

Worthplaying szerinti PC-s lista:

1. Left 4 Dead
    2. Fallout 3
    3. Sins of a Solar Empire
    4. Mass Effect
    5. Spore
  • tttttom
    a 2*-re válaszolva sztem akkor elég gagyi géped volt hozzá, hogy nem tudtál vele lag nélkül játszani...
  • dante3
    Dead Space hol van?
  • szurka
    Prince of Persiával egyetértek, hangulatban a legtöbb listán szereplő játékot simán pofán veri
  • Gyuszopapa
    Hát sajnos igen.Mert ez egyet jelentett az indokolatlan gépigény növekedésével.Példának mondanám a Cod5WAW-ot,a Cod4 motorjával készitették plusz hozzáadták a legújabb generációs konzolgrafikát és kétszer erősebb gép kell hozzá mint a négyhez,de nem néz ki kétszer jobban.De azért láttam már egy pár rendes átportolást is.
  • IMYke2.0.0.0
    [Segítek: irónia]
  • IMYke2.0.0.0
    A lista egyetlen tagját tudom valóban elképzelni a listán: Command & Conquer: Red Alert 3
    A többi mit keres rajta? :)))))
  • tomcsa4
    Aham. Csak egy baj van. A PC-s játékok több mint fele konzolport.
  • Kero
    Szerintem a Call Of Duty: World At War is vastagon bele fért volna a Football Manager 2009 helyett.
  • Gyuszopapa
    Nem tudom miért vagytok felháborodva,a lista a legjobb pc-s játékrol szól.Én nem is raktam volna bele csak kimondottan és kizárólag pc-re megjelent játékot.
    Tehát konzol átiratnak itt helye se lenne pláne direkt trehányul átirt játékoknak.Amit persze azért csináltak,hogy mindenki konzolt vegyen.Pc-s játékot is lehet átirni úgy X-box-ra,PS3-ra hogy szaggasson és csúnyán nézzen ki.Csak akarni kellene.
  • daswalker
    Football Manager 2009 mint 2008 4. legjobb játéka? Na neee...
  • Runo
    Na igen, örültem hogy megjelent, hisz gta fan vagyok, de ebböl valahogy kimaradtak a hta sorozatra jellemző poénos dolgok.... szerintem
  • tomcsa4
    Igen igen. Bár nekem semmi bajom a listával, nem háborgok, megvan az én listám is. Én a GTA 4-et betenném a top 3 legigénytelenebb játékai közé.
  • HöfEE
    A legfelkapottabb játék nem ugyanaz mint a legjobb játék, azt vegyük figyelembe! Így maradhatott ki a GTA és a Far cry2 is.
  • tomcsa4
    FC2 jó játék. Hangulatos, igaz kicsit színtelen a szó szószoros értelmében.
  • tomcsa4
    Nekem a tizedik helyezet is szúrja a szemem, laposka. Illetve a hatodik helyezet is. 4 kedvencem nem látom, nem baj, gondolom a top 20-ban ott lennének.
  • Runo
    FC2?! Kezdem úgy érezni, h tényleg velem van a baj, amiért megunva az újabbnál-újabb játékokat feltettem a D2-t és azzal ütöttem el a fölösleges időmet :)
    Pedig tényleg FPS rajongónak érzem magam
  • sirpalee
    Miért lenne mindenki warezhuszár? Fogd vissza magad kicsit :P

pepe792, a Far Cry 2 még szép hogy nem került be a listára, elég igénytelen lett.

De a Mass Effect-et én is hiányolom, no meg a fallout 3-at.
  • Cat 02 #8
    Nekem warez sem fagyott ki

Ám FC2 és Mass Effect befért volna, Spore meg RA3 helyett...
  • Evoluti0N
    Red Alert 3 hatodik omg. A Fallout 3 hol van a listáról? Meg ha PC-s toplistáról van szó akkor a Mass Effect-nek is simán a TOP 10-ben lenne a helye. Elvégre a PC-s verzió idén jelent meg. Az egész lista egy vicc
  • pepe792
    Nálam a Far Cry 2 is befért volna a listára. Elég érdekes egy Top 10.
  • schrank
    már megint mi nyamvadt warezhuszár magyar kockák akarjuk megmondani a nagyvilágnak hogy mi a jó ?
  • sirpalee
    A left 4 dead tényleg a legjobb pc-s játék, online coop-ban megunhatatlan, tükörsimán fut, minden fagyás nélkül és jól is néz ki.

Nohea, legális verzióval játszottál?
  • cateran
    itt lathato a "ki,mennyit tejelt"lista,illetve a "kinek a faszat szopjuk leginkabb"lista
    WotLK 3.? Meg C&C:RA3 a 6.? nem akarom tudni mikkel jatszottak akkor....
  • bertino
    #2.
    nálad a hiba, vagy béna vagy, vagy szar a géped.
    régi az engine. és ? egy first person shooter játékot magas fps-el lehet jól játszani, a source pedig már elég régi fejlesztés, mégse hótszar a kinézete a játéknak, sőt... manapság a legtöbb gépen igen jol fut már.
    játékosok milliói tolják online megállás nélkül a játékot, szal ennyi.(már csak az a szám meglepő, ahányan előrendelték)

van benne igazság...

többi engem nem érint, szal azokhoz nem szólok hozzá.
  • nohea
    #1: ilyen top10eket visszafelé szokás listázni...

#2: Left 4 Dead szvsz egy vicc, ezeréves engine ráadásul 10 percet nem tudtam vele fagyás nélkül eltölteni

#3: nemtom ki hogy van vele, de engem mmorpgkkel hagyjanak már békén ilyen "évtop10" listákban...egy kiegészítő pláne ≠ egész játék.

#4: GTA4et meg tudom érteni, egyrészt mki végigtolta konzolon (akit érdekelt), másrészt PCn egy rakás gányadék az egész...

#5: PoPról nem tudok nyilatkozni, de Fallout 3 vélhetően kimaradt a videogamer szerkesztőinek - részemről ezt az egy indokot tudnám elfogadni. o_O