30
-
carlos05 #30 Szerintem Cod5 olyan mintha 1 kieg. lenne a 4hez.. (mondjuk azért szerintem is top10be lenne a helye amilyen szarok jöttek idén)gta-nak legalább a sztorija gta feelinges, pop ot szenvedés volt végigtolni olyan egysíkú az egész FC2 meghát Nc mekkora trágya(egyéni vélemény) -
#29 Az eladási listákban lehet megelőzte az FC2 és a CoD WaW ezeket a játékokat de élményt nem nyújtottak akkorát. A listával én is tudnék vitatkozni, kicsit bánt hogy nem látom a Fallout 3at és a Mass Effectet. -
#28 #2: Az engine tökéletes a játékhoz, nem néz ki rosszul, nem is kell több. Akinek ez miatt nem tetszik a játék az forduljon orvoshoz. a fagyást meg javítja a patch, illetve patch nélkül a 2magos processzorokon be kell állítani, hogy csak 1 magon fusson és nem fagy ki (csak olvasgatni kellene egy kicsit...). A COOP része a játénak annyira jól meg lett csinálva, hogy ez miatt szerintem tényleg megérdemli a top10-et.
A cikkel kapcsolatban. Tényleg nem volt a legjobb a FC2 és a CoD WaW, azért nehezen tudom elképzelni, hogy ilyen játékok lehagyták volna (Football manager, C&C3, stb.) -
torcipepe #27 a GTA 4-et máshol is lehúzták, nem meglepő, hogy erre a listára sem tették fel.
a POP 4 meg csak néhány hete jött ki. -
#26 Gamespot szerinti év legjobbjai:
Best Driving Game: Burnout Paradise
Best Platformer: Braid
Best Rhythm/Music Game: Rock Band 2
Best Shooter: Left 4 Dead
Best Strategy Game: Sins of a Solar Empire
Best Action Adventure: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
Best Fighting Game: Super Smash Bros. Brawl
Best Sports Game: NHL 2009
Best PC Game: Fallout 3
Best Graphics, Technical: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
Best Expansion Pack: World of Warcraft: Wrath of the Lich King
Best Atmosphere: Dead Space
Best Story: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
Best Cooperative Multiplayer: Left 4 Dead
Best New Gaming Hardware: Radeon HD 4870
Worthplaying szerinti PC-s lista:
1. Left 4 Dead
2. Fallout 3
3. Sins of a Solar Empire
4. Mass Effect
5. Spore -
tttttom #25 a 2*-re válaszolva sztem akkor elég gagyi géped volt hozzá, hogy nem tudtál vele lag nélkül játszani... -
#24 Dead Space hol van? -
szurka #23 Prince of Persiával egyetértek, hangulatban a legtöbb listán szereplő játékot simán pofán veri -
Gyuszopapa #22 Hát sajnos igen.Mert ez egyet jelentett az indokolatlan gépigény növekedésével.Példának mondanám a Cod5WAW-ot,a Cod4 motorjával készitették plusz hozzáadták a legújabb generációs konzolgrafikát és kétszer erősebb gép kell hozzá mint a négyhez,de nem néz ki kétszer jobban.De azért láttam már egy pár rendes átportolást is. -
#21 [Segítek: irónia] -
#20 A lista egyetlen tagját tudom valóban elképzelni a listán: Command & Conquer: Red Alert 3
A többi mit keres rajta? :)))))
-
tomcsa4 #19 Aham. Csak egy baj van. A PC-s játékok több mint fele konzolport. -
Kero #18 Szerintem a Call Of Duty: World At War is vastagon bele fért volna a Football Manager 2009 helyett. -
Gyuszopapa #17 Nem tudom miért vagytok felháborodva,a lista a legjobb pc-s játékrol szól.Én nem is raktam volna bele csak kimondottan és kizárólag pc-re megjelent játékot.
Tehát konzol átiratnak itt helye se lenne pláne direkt trehányul átirt játékoknak.Amit persze azért csináltak,hogy mindenki konzolt vegyen.Pc-s játékot is lehet átirni úgy X-box-ra,PS3-ra hogy szaggasson és csúnyán nézzen ki.Csak akarni kellene. -
daswalker #16 Football Manager 2009 mint 2008 4. legjobb játéka? Na neee... -
Runo #15 Na igen, örültem hogy megjelent, hisz gta fan vagyok, de ebböl valahogy kimaradtak a hta sorozatra jellemző poénos dolgok.... szerintem -
tomcsa4 #14 Igen igen. Bár nekem semmi bajom a listával, nem háborgok, megvan az én listám is. Én a GTA 4-et betenném a top 3 legigénytelenebb játékai közé. -
#13 A legfelkapottabb játék nem ugyanaz mint a legjobb játék, azt vegyük figyelembe! Így maradhatott ki a GTA és a Far cry2 is. -
tomcsa4 #12 FC2 jó játék. Hangulatos, igaz kicsit színtelen a szó szószoros értelmében. -
tomcsa4 #11 Nekem a tizedik helyezet is szúrja a szemem, laposka. Illetve a hatodik helyezet is. 4 kedvencem nem látom, nem baj, gondolom a top 20-ban ott lennének. -
Runo #10 FC2?! Kezdem úgy érezni, h tényleg velem van a baj, amiért megunva az újabbnál-újabb játékokat feltettem a D2-t és azzal ütöttem el a fölösleges időmet :)
Pedig tényleg FPS rajongónak érzem magam -
sirpalee #9 Miért lenne mindenki warezhuszár? Fogd vissza magad kicsit :P
pepe792, a Far Cry 2 még szép hogy nem került be a listára, elég igénytelen lett.
De a Mass Effect-et én is hiányolom, no meg a fallout 3-at. -
Cat 02 #8 Nekem warez sem fagyott ki
Ám FC2 és Mass Effect befért volna, Spore meg RA3 helyett... -
Evoluti0N #7 Red Alert 3 hatodik omg. A Fallout 3 hol van a listáról? Meg ha PC-s toplistáról van szó akkor a Mass Effect-nek is simán a TOP 10-ben lenne a helye. Elvégre a PC-s verzió idén jelent meg. Az egész lista egy vicc -
#6 Nálam a Far Cry 2 is befért volna a listára. Elég érdekes egy Top 10. -
#5 már megint mi nyamvadt warezhuszár magyar kockák akarjuk megmondani a nagyvilágnak hogy mi a jó ? -
sirpalee #4 A left 4 dead tényleg a legjobb pc-s játék, online coop-ban megunhatatlan, tükörsimán fut, minden fagyás nélkül és jól is néz ki.
Nohea, legális verzióval játszottál? -
cateran #3 itt lathato a "ki,mennyit tejelt"lista,illetve a "kinek a faszat szopjuk leginkabb"lista
WotLK 3.? Meg C&C:RA3 a 6.? nem akarom tudni mikkel jatszottak akkor.... -
#2 #2.
nálad a hiba, vagy béna vagy, vagy szar a géped.
régi az engine. és ? egy first person shooter játékot magas fps-el lehet jól játszani, a source pedig már elég régi fejlesztés, mégse hótszar a kinézete a játéknak, sőt... manapság a legtöbb gépen igen jol fut már.
játékosok milliói tolják online megállás nélkül a játékot, szal ennyi.(már csak az a szám meglepő, ahányan előrendelték)
van benne igazság...
többi engem nem érint, szal azokhoz nem szólok hozzá. -
nohea #1 #1: ilyen top10eket visszafelé szokás listázni...
#2: Left 4 Dead szvsz egy vicc, ezeréves engine ráadásul 10 percet nem tudtam vele fagyás nélkül eltölteni
#3: nemtom ki hogy van vele, de engem mmorpgkkel hagyjanak már békén ilyen "évtop10" listákban...egy kiegészítő pláne ≠ egész játék.
#4: GTA4et meg tudom érteni, egyrészt mki végigtolta konzolon (akit érdekelt), másrészt PCn egy rakás gányadék az egész...
#5: PoPról nem tudok nyilatkozni, de Fallout 3 vélhetően kimaradt a videogamer szerkesztőinek - részemről ezt az egy indokot tudnám elfogadni. o_O