11
-
winnie #11 hidd el, az amerikai színészek is kiegyeznének, csak hogy a színészszakmára nem havi fix jellemző. -
carlos05 #10 szegény amcsik.. hát pont amerikát nemkéne sajnálni az amerikai minimálbérrel a világ kis színészeinek 90% kieggyezne kb -
kukacS3K #9 szerintem egy statisztaszerű kis színész megkapja a minimálbért és elküldik a picsbe -
Aldo Moro #8 Majd szabad 5 percemben sajnálom már az amerikai szinészeket. Hagyjuk már. -
kalapos01 #7 a többség alig keres... -
Etinger #6 Hozzáteszem: szerintem. A valóság lehet nagyon nem így van :) -
Etinger #5 Egyértelmű, hogy nem. De a többség azért... -
WinG #4 "a 120 ezer tagot számláló filmszínész-szakszervezetet (SAG)"
Etinger, xmodule, Wolfi24: Szerintetek a 120 ezerből mindenki milliomos meg szarrákeresi magát? -
Etinger #3 Itt végül is az arányokról megy a vita... Az egyik sokkal kevesebbet kap mint a másik. Csak azt felejtik el, hogy az a sokkal kevesebb is milyen piszok sok egy átlagos amerikai fizetéséhez képest is... -
xmodule #2 Ez a világ 2008 ban. Szerintem ez lesz 2009 ben is. Általában az sír, akinek a legtöbb van. -
Wolfi24 #1 Anyagi gondok nekik? Ne egy méreg drága cuccot vásároljon és akkor nem lesz gond. Hollywood-i színészek sztrájkolnak hogy kevés jövedelmet kapnak? Érdekes. No comment!