18
  • shane81
    #18
    Már másik hírnél is leírtam: Scorponok feléleszti Megatront a saját szikrájával. Eközben Üstökös visszamegy a Kibertronra még több Álcáért. A "Fallen" lesz ebben a főgonosz egyébként, ami nem az első rész veszteseit takarja.

  • berserk87
    #17
    "az viszont evidens lenne, hogy fővezér csak egy van. és ugye az első filmben megatron fővezér szerepel. robotéknál meg nemhiszem, hogy választják a fővezért, sokkal inkább a legerősebb birtokolja ezt a címet."

    Először Sokkoló volt a fővezér, majd Megatron legyőzte őt és így vette át a parancsnokságot, majd Megatron halála után megint Sokkoló lett. Amúgy a Kibertronon él még rengeteg transformers és azoknak nem Megatron meg Sokkoló volt a parancsnoka, hanem Husáng.
  • zoltannemeth
    #16
    Ajajj!Senki se olvasta mi lesz a folytatásba?
  • ddt500
    #15
    Sokkoló alap lenne ha jönne de Üstökös is folyamatosan a vezéri címre áhítozott.
  • bitbandita
    #14
    De "bírom" az ilyen jellemzést: "...az egyébként remek, de az első részben elég arctalan rendezést produkáló Michael Bay..."
  • s2rk2ny
    #13
    torcipepe kedves... kérlek ne erőlködj...
    ha nem olvasod a képregényt és igazából nem vagy TF rajongó, ne próbálj itt eszet osztogatni, mert csak magadat járatod le.
    ha nem tetszett az első rész, ne menj el a másodikra - ilyen egyszerű
    pont
  • wolruf
    #12
    Te is csak áttekerted? :) Már az elején a filmnek szó volt róla hogy sokan vannak. A vége is az volt, hogy Optimus várja az űrben szerteszét lézengő tesókat. Mivel Starscream pont az űrbe tiplizett le (ja, ez ki volt vágva a mozikamerás változatból? :) a végefőcím alatt), valamint motyogott valamit a bájos kis nyelvén, valószínű elment csapatot verbuválni. Egyébként miért is kötelező, hogy ,,főgonosz'' legyen? Elég egy csapat mérges izé, akik jól le akarják vadászni a másik kupac izét. Legalábbis leegyszerűsítve.
    Egyébként maga az első rész nekem nagyon tetszett, pedig nem vagyok Transformers-fan (azóta már van két pici Bumblebeem :D :) ). Jól csinálták meg, aranyos volt, tipikus lazítós film, amin az ember jól elszórakozik (azóta megvan a fémdobozos DVD is).
  • torcipepe
    #11
    és tényleg nem olvasom a képregényt.
    az viszont evidens lenne, hogy fővezér csak egy van. és ugye az első filmben megatron fővezér szerepel. robotéknál meg nemhiszem, hogy választják a fővezért, sokkal inkább a legerősebb birtokolja ezt a címet.
    az meg hogy az első filmben meglógott 2 álca, nemhinném hogy sok vizet zavar, elvégre a legerősebbet +2-t kinyírtak, akkor az a maradék kettőt már nem sokból tartana elintézni.
  • winnie
    #10
    "tini szerelem és hasonló baromságokat "

    nem mondod, hogy még nem voltál szerelmes? ha voltál, akkor rájössz, hogy nem baromság:)
  • Blasta
    #9
    Okosssss

    Eleve 2 álca meglógott a filmben szereplő karakterek közül.
    Aztán ott van a #6-os hsz-ben a továbbiak...
  • BCS pixel
    #8
    én konkrétan azért nézem csak gépen az ilyen filmet, hogy a tini szerelem és hasonló baromságokat gyorsan át tudjam tekerni,h a nagyon erőltetni kezdik

    bár a sablon történetes amcsi filmeknél a végén ígyis úgyis az lesz, hogy csak egyszer nézhetős, de az effekt az jó volt
  • bmw
    #7
    Az elso is eleg gyerekes lett....
  • berserk87
    #6
    Látszik, hogy nem olvastad a képregényeket. A főgonosz Unicron, egy bolygó, aki egyben robot is. De ott van másik főellenségnek Shockwave(sokkoló), aki kb. olyan erős mint megatron és ő is fővezér volt az álcáknál. A képregényben újjáteremtette Unicron Megatront, vagyis megteremtette Galvatront. És még van legalább 100 másik álca akiket most nincs kedvem felsorolni, szóval van hová nyúlniuk az alkotóknak.
  • HarryProf
    #5
    Ha jól látom, egy piramison vannak a 3. képen (Gízai?). Ebből arra következtetek, hogy valami olyasmi sztori lesz, hogy van a Földön egy nagyon ősi robot, tárgy, amit istenítettek még az ókorban stb, és ezért kerülnek oda, gondolom nem csak random kerültek Kairó szélére. :D (ha tényleg ott vannak, ahol gondolom, mert sok más helyen lehetnek még)
  • MoToX
    #4
    Remélem lesz benne olyan autobot, amelyik trabantá tud átalakulni :D
  • AzUs
    #3
    Van annak jelentősége? Az égvilágon semmi jelentősége sincs.... El lehetne intézni egy piroska és a farkas szintű sztorival az egész filmet, úgyis csak (az egyébként jó) effekteket és a jól megszokott halálraokádodmagad amcsi tiniszerelem kibontakoztatását nézi mindenki a filmben...
    Legalábbis az első rész kb. ennyi volt...
  • torcipepe
    #2
    és miről fog szólni?? elvégre már az első részben elintézték a főgonoszt.
  • bertino
    #1
    harmadik kép elég jo :)