10
  • CaptainRumi
    HAha pont te beszélsz Men Lover, aki mindig mindenkinek beszól :)
    hát neked még a nevedben is benne van homokgyík :) boldog újévet n !! Csinján a pezsgővel,ne dugd fel tövig :P
  • Loverman
    nyugi, melletted a homo kapitány a másik iq betyár, mindig mindent leszól
  • diablo1336
    Eltérve a témáttól pont ma láttama spirit előzetesét. olyan elmegy kategoria. Adam Sandlerre kiváncsi leszek csak uyg mint Jim-re. És a Sin City 2-t máér nagyon várom.
  • CaptainRumi
    ha házaspár akkor akkor semmiképp sem kellene nagy M-el írni a mit, így akár azt is gondolhatnánk, hogy Mi egy név...
  • winnie
    semmi omg nincs benne, egyszerűen így érezték jónak. a könyvre illik, hiszen egy házaspárról szól, ás valóban elsőre fura lehet a cím, de ha ez a koncepció...
  • CaptainRumi
    csak az hogy eredetileg "Marley and Me" ...
    de utánanéztem és kivételesen nem a Tibi volt a balfasz, hanem aki ezt a címet adta a filmnek illetve annak a könyvnek amiből az készült...
    Hiszen Marley egyértelműen a kutya....a Me az meg Én...
    OMG
  • akyyy
    de hogy jön ide győzike?
  • 5i
    Marley és Mi. Ez a magyar címe. Mi bajod ezzel?
  • Trisztin
    őszinte legyek? ilyen trailer után nem csodálom,hogy jó nézetssége volt a "Marley and Me"-nek már kétszer megnéztem és ez egy olyan film,amire biztos,hogy magammal rángatom az egész családomat :) Nagy kutyás family révén ezen sírva fogunk röhögni :) [extraként az én labim pont ilyen kelekótya :)]
  • CaptainRumi
    "Marley and Mi" xDDDD

jáj ez a Tibi