Győzött a romantika, bukott a Spirit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HAha pont te beszélsz Men Lover, aki mindig mindenkinek beszól 😊
hát neked még a nevedben is benne van homokgyík 😊 boldog újévet n !! Csinján a pezsgõvel,ne dugd fel tövig 😛
nyugi, melletted a homo kapitány a másik iq betyár, mindig mindent leszól

Eltérve a témáttól pont ma láttama spirit elõzetesét. olyan elmegy kategoria. Adam Sandlerre kiváncsi leszek csak uyg mint Jim-re. És a Sin City 2-t máér nagyon várom.
ha házaspár akkor akkor semmiképp sem kellene nagy M-el írni a mit, így akár azt is gondolhatnánk, hogy Mi egy név...
semmi omg nincs benne, egyszerûen így érezték jónak. a könyvre illik, hiszen egy házaspárról szól, ás valóban elsõre fura lehet a cím, de ha ez a koncepció...
csak az hogy eredetileg "Marley and Me" ...
de utánanéztem és kivételesen nem a Tibi volt a balfasz, hanem aki ezt a címet adta a filmnek illetve annak a könyvnek amibõl az készült...
Hiszen Marley egyértelmûen a kutya....a Me az meg Én...
OMG
akyyy
de hogy jön ide gyõzike?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Marley és Mi. Ez a magyar címe. Mi bajod ezzel?
Trisztin
õszinte legyek? ilyen trailer után nem csodálom,hogy jó nézetssége volt a "Marley and Me"-nek már kétszer megnéztem és ez egy olyan film,amire biztos,hogy magammal rángatom az egész családomat 😊 Nagy kutyás family révén ezen sírva fogunk röhögni 😊

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

"Marley and Mi" xDDDD

jáj ez a Tibi