Az RTL Klub eltakarítja műsorából a vetélkedőjét

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"FAPÉF" Hát ez kész. Hová lesz igy a világ? Na mindegy, nem is idegelem magam ilyeneken. Már májusban megmondtam volna, hogy ez a mûsor bukás lesz, többek között velem tesztelték, akkor még 5, illetve 10 milláról szólt a történet. Ugyanolyan gagyi volt, mint most.
gondolom semmit. nekik nem azokból a statisztikákból kell ítélniük.
Mit fizetne egy ilyen tévéadó egy torrentsite anonim statisztikai adataiért?
Például kor/nem/letöltött típus arányban?
Ebbõl kiderülne, hogy mennyi talksót, vetélkedõt, filmet, sorozatot töltenek le _arányban_ bizonyos célcsoportok. 😉
"Talán azért nem érdekel senkit ez a mûsor, mert a mûsorvezetõ nem tudja a figyelmünket lekötni... "

vagyis a többi, a sikeres mûsorok esetében a mûsorvezetõ leköti a nézõk figyelmét?😊 ugyan már. egész egyszerûen a játék egy béna tippelgetõs valami volt, minimális téttel.

"Mikor jönnek már rá, hogy a nézõk jó FILMEKET szeretnének nézni és nem mûbotrányokat a jött-ment "celebeknek" kinevezett szánalmas emberektõl... "

filmeket? ööö, filmeket? a nézõk a tévét nem filmekért nézik (fõleg, nem jó filmekért. olyan igény sosem volt. mármint a "jó"-ra való), hanem a tévére készített mûsorokért, sorozatokért, talkshow-kért, híradókért, szappanoperákért, vetélkedõkért.)

mindenért, de filmekért nem, hiszen filmbõl csak heti egy jót tudnak adni a tévék, így azok csak fillerek, mûsoridõköltõk a sok b-filmmel.
redfish
Talán azért nem érdekel senkit ez a mûsor, mert a mûsorvezetõ nem tudja a figyelmünket lekötni... Peller Mariann se nem szép (úgy néz ki, mint egy nõnek öltözött férfi!), se nem intelligens! 1-2 alkalommal elsuhantam a mûsor "felett" : szánalmasan gyönge!
De szánalmas a Gyõzike mûsor is, és a Balázs-vetélkedõ, meg a Mónika show is...
Az egész Retekklub a béka feneke alatt van, valljuk be õszintén!
Mikor jönnek már rá, hogy a nézõk jó FILMEKET szeretnének nézni és nem mûbotrányokat a jött-ment "celebeknek" kinevezett szánalmas emberektõl...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ \"A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást.\"

Nekem is ellenszenves a mûsorvezetõ, de nem vagyok közönség, egy részbe néztem bele valamiért, de nagyon nem tetszett.

Mindenesetre szerintem nem ártana, ha az RTL folytatná a mûsorvezetõ keresgélést, mert ez most szvsz. nem jött be.
1 részt láttam (asszem a 2. volt) és h intelligens??? vicces 😊 szépnek szép de ez tv nem ckm (bár ott el tudnám képzelni 😛)
egy 10 percet láttam a mûsorból, de az bõven elég volt...
Ezt a Mariannt csak az RTL Klub bábjaként tudom titulálni, azonnal levehetõ róla, hogy ez a kötekedõ és "poénkodó" szerepet csak a készítõk kedvéért vette fel, mert nagyon szarul csinálta. Még a jelenlevõ nézõk sem röhögtek pedig õket azért fizetik. Nagyot hibáztak ha azt hitték, hogy õ lehet a nõi Balázs...
Pff. Szerintem egyik sem. Nekem rohadtul ellenszenves. És amint az adatok mutatják vannak akik részben egyetértenek velem.(2 adást láttam csak, uram bocsá') De már az egész mûsor ilyen Mónika showból kivett figurákból lett összerakva. Olyan sötétség volt ott a fejekben...
Peller Mariann tényleg tehetséges. És nagyon szép is😛

Ennek a fejét valami kovácsmûhelyben csinálták?
kinek a pap, kinek a papné. egy adás alapján nagyon taplraesett volt, profikat is megszégyenített. szerintem korrekt casting volt nagyon.

(de a kommentek is igazolják, hogy miért a bevált arcokat erõltetik a csaornák és miért reszkíroznak keveset.)
Kíváncsi vagyok, hogy honnan ez a nagy utálat a csaj felé, szerintem nagyon hosszú idõ óta õ az elsõ olyan nõi mûsorvezetõ, aki végre nem csak dísznek van ott, hanem szellemesen, sõt, intelligensen irányít. Nem vagyok egy nagy tévézõs és a mûsorért sem voltam oda, de a humoros és vagány mûsorvezetés párszor bizony odatapasztott az RTL elé. Szóval magáért a mûsorért nem kár, de Peller Mariannért mindenképpen az lenne.
Egyet értek. Gyõzike valami óriási szánalom. És amugy én NEM nézem csak mivel a Sóder Klubb elött volt(van) ezért be van kapcsolva a tv elötte, mivel nekem háttal van a tv 😄

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Jrex
A Gyõzike eltakarításának jobban örülnék 😛

Mindannyian egyetértünk akkor.

sztem ez a Peller halálos volt, ilyen szõkét rég láttam 😊 elég sok köze volt a bukáshoz
jaja kicsit csuda..
Ez a Peller csaj iszonyat ellenszenves. Nem bánnám, ha nem látnám több mûsorban