28
-
Takigabi #28 Szerintem igaza van a szerkesztőnek, ez egy botrányosan rossz film. -
zoltannemeth #27 Shrank!Gondolom neked a CGI-kel teletűzdelt lenne a látványmozi?!Hát a Batman-nel jól melléfogtál mert abba édeskevés az ilyen jelenet! -
#26 The Mist, Cloverfield... -
Zoliz #25 Már megint ez a nyomorult Szekeres Viktor pattog csak. Mikor kapcsolják már le?
Igenis jó lett ez a film. Csak ő budapesti torzult Mulholland és leszbi fanként semmit nem képes pozitívan értékelni. Őszintén kit érdekel a bevétel? -
JTBM #24 Nem láttam a filmet, pedig pont a hétvégén mentünk el moziba és csak a vélemények miatt nem néztem meg.
Sajnos nincs jó Sci-Fi, az összes író már régen a sorozatokban dolgozik.
Az idei évben egyetlen film sem volt, amit igazán vártam, ezért át is szoktunk a színházra a feleségemmel - minden rosszban van valami jó, a színház jobb, mint a mozi... -
#23 Nekem tetszett a film és az alapötlet, ez a film épp olyan film amitől hiába fogod várni hogy elalélj tőle inkább más célokat szolgált. Szerintem a star-trek is ezért van komoly válságban manapság, mert az igazi scifi nem foglalkoztatja az embereket, inkább az akciójelenetek poénos beszólások stb... Pedig pl nekem a Voyager sorozat nagyon tetszett, nem csak azért mert a st legfejlettebb technologóáit láthattuk benne, hanem azért is mert rengeteg lélektan volt benne.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem tetszett az alapötlet, melyszerint más foldönkívüli élet megvétózhatja az emberi faj sorsát, hiszen mi is történik manapság ? Igen keményen romboljuk a földet, ma már a globalás felmegedés nem csak egy elmélet hanem tény, hihetetlen mértékben olvadnak a jégsapkák és ha ez nem elég hatalmas területek sivatagosodnak el a földön. Ez zajlik ma és a film erre épít, arra hogy ha nem is hívja fel hivalkodóan a figyelmet, mivel ahogy az látszik ez átlagembereknek fel sem tűnik, de legalább elülteti a gondolatot az emberekben ha valaha is a föld lakhatatlanná válik azért igen is mi leszünk a felelősek. Egyáltalán nem tudjuk jelen pillanatban megmondani hogy mennyire lesz lakható a bolygó kb 50-100 év múlva. És miért történik mindez ? Természetesen az emberi önzöség és kabzsiság miatt, ha képtelenek leszünk változtatni ezen, és úgy gondolom ez a korunk legnagyobb kérdése, akkor elég valószínű hogy el fogunk bukni, mint ahogyan az a filmben is történt volna. -
#22 többet vártam, bár eleje tényleg jól indult.....arra gondoltam, hogy talán pont akkor volt a forgatókönyv írók sztrájkja ?? -
god25 #21 Egy kalap szar lett a film. Idegbeteg lettem volna, ha erre pénzt kiadok. 5 szereplős film. Ehh. Pedig jó az alapötlet. Tipikus B osztályú film lett belőle. Forever torrent. -
wolruf #20 Jogos, a vallásos rész kár volt, de a film akkor is jó volt :) -
05lampard #19 A szánsájn barbi a matelltől tényleg nem volt rossz. A vallásos részen el lehetett mosolyodni (vagy szörnyülködni), még belefért. Engem egyedül a fizikust játszó színész (sajnos nem tudom a nevét. edit: Cillian Murphy) idegesített azzal a Jeff Dunham-bábú kinézetével. -
05lampard #18 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szekeres Viktor nem újságíró, mint azt már bizonyítottam, hanem egy hírrobot.
A filmet a trailer miatt néztem meg, egyáltalán nem olvastam utána, miről is fog szólni. Ekkora átbaszást ritkán látni (bár sajnos egyre gyakrabb, a Hancock sem arról szólt, amit a trailer mutatott). Érdekelt volna a computergrafika, de ezt letudták egy 3DS max-ben 2 perc alatt összerakható shining sphere-rel meg egy kis dense foggal.
És még akkor csak a látványt küldtem el az anyjába. A történet.... Mindegy, bele se kezdek. -
bitbandita #17 A film népszerűségének és bevételének az égvilágon semmi köze Keanu Reeves-hez ill. az ő színészi képességeihez, pontosabban annyira kicsi, hogy ezesetben nincs értelme számításba venni. Ellentétben a sztorival (de inkább a forgatókönyvvel), a rendezéssel, a dramaturgiával. -
bmw #16 Hat nekem a Sunshine kb a 2/3-aig tetszett, de amikor mar belevittek az vallast ha jol emlekszem na akkor ment ki a biztositek.:) -
wolruf #15 Oké, megnyugodtam, nem csak én vagyok ilyen irányban ,,ízlésficamos'' :-) -
#14 Egyetértek, nekem is tetszett a film, kit érdekel a sok "értetlen" kritikus meg a többiek, kit érdekel, hogy amerikában mennyit termelt a film. A lényeg, hogy nekem tetszett. -
#13 Kenau egy nagyon masodrangu szinesz nem sok jo filmje van mit vart a studio?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azert a Nobel dijas bacsi is szolt egy ket szot az erdekunkben -
Wittgen #12 Nekem az utolsó 1/2 óra kivételével tetszett. Az a bajom csak vele, hogy a vége nagyon összecsapott lett, ill. nem ilyen befejezést vártam volna.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Méghogy egy fejlett faj képviselőjét meghatja egyetlen egy amcsi nő siráma és megbocsát, illetve megkönyörül az emberiségen? Ugyan már...
-
#11 Ez a cikk is csak azért jelent meg, hogy Szekeres Viki legyezgethesse a hiúságát, egy amolyan "ugye én megmondtam" stílusú cikkel.
Lehet, hogy a véleményed igazolódni látszik - miszerint ez egy szar film -, de a filmnél akkor is vannak sokkal gyerekesebb alkotások, és csak az amerikai ostoba gondolkodásmód csillan vissza a te elmédben is, ha nem látod meg a filmben az értelmet kedves Viktor! -
kalapos01 #10 Agyatlanság. Épp ez a baj, hogy ezt a régi sztorit sikerült lebutítani az amerikai értelmi szintre. (Illetve nem sikerült, mert bukó, de akkor is.) -
Gilgamesh #9 "A sajnos röhejes film visszafogott eredményei főleg azért elszomorítóak, mert azokat látva Hollywood kétszer is meg fogja gondolni, hogy /.../ újabb régi klasszikust melegítsen fel a scifi hőskorából."
Én vagyok az egyetlen, akinek ez max. örömkönnyeket csal a szemébe? -
wolruf #8 Szerintem is jó volt. Sajnos a környezetvédelemre és egyéb dolgokra történő ráébresztés pont ott nem működött, ahol kellett volna. Ezt mutatja a film végén előttem ülő hiányos hajú úriember "- Hö, há enné jobban is el tudtam vóna b@szni ezt a pézt" - kijelentése is :) Nekem pedig akkor is tetszett. Most néztem meg a Sunshine (itthon talán Napfény?) című filmet, na az sem az egyszerű csihipuhi kedvelőknek szól. Aki nem látta és szereti az ilyesmit, nézze meg. -
#7 azért mert nem csak látványmúvi még nem szar sokkal jobb mint az agyatlan vasemberek meg transzformerszek meg hulkok és a többi képregényfasságok a betment is csak joker mentette meg a nézhetetlen sablonhegyektől , annyi hibát rónék fel neki hogy rövidke és ezért nem térnek ki a részletekre ... -
#6 a kinézetet, meg a reklámot jól megtudják csinálni, most már csak néhány normális forgatókönyv kellene az amarikai filmiparba :) -
kalapos01 #5 Jófele kapizsgálsz, csak egy szóval elnézted. A film röhejes, ezzel nincs gond. A sajnos szócska már más tészta. -
Etinger #4 Osztom, sőt szorzom a véleményed.
Kicsit gyermeteg 1-2 része, viszont a látvány, és az első fél óra elég erős ahhoz, hogy megérje megnézni moziban :) Szerintem. -
M0RN1NGST4R #3 ami az újságírót illeti, nem ez volt az első eset és biztos vagyok benne, hogy nem is az utolsó. Ajánlom figyelmedbe, hogy miket "írt" Jack Nicholson-ról a Sötét Lovag "kritikájában". [URL=http://www.sg.hu/cikkek/61905/a_sotet_lovag_ki_az_a_jack_nicholson]"Ki az a Jack Nicholson?"[/URL] -
bmw #2 En meg nem lattam de kivancsi vagyok ra. Scifi fun vagyok.:)
Es hat igen sajna, hogy az emberek mostanaban eleve nem nagyon szeretik ezt a mufajt. -
Aldo Moro #1 Sokkal többet vártam ettől a filmtől, nekem csalódás, de, hogy egy újságiró olyat irjon róla, hogy "röhejes", az enyhén sérti az objektivitás határait.