Már most tudni, kik nyerik az Oscarokat?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és a wrestler? vagy a reader? hiába érdemelne sok díjat a batman 2, ha voltak jobbak. HA voltak.
szted legjobb mások szerint meg nem. ennyi! Esetleg technikai díjakban ok, de az mi alapján megy az már más! A nagy kategóriákban egyedül H.L. állítólagos nevezése ok, de az se biztos, hogy megkapja!
azért a batmannak én jóval több díjat adnék, az év egyik legjobb filmje volt, ha nem a legjobb.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Mi az, hogy elveszik? Övé? Nem. Akkor? Már nem is lehet, esetleg postumus.
Dolgozz, csökevény!
Cruise szerintem alapból jó színész. Kicsit elcsépelt már a karakter sajnos, amiket eljátszott, ezért felüdülés a Trópusi Viharban az alakítása... de ettõl függetlenül is vannak/voltak jó filmjei, az utóbbi idõben is. Mondjuk a legjobb szerintem picit régebben volt, Vincent a Collateralban :)
Ha viszont HL-tõl "elveszik" a szobrot, megyek tüntetni nõvérköpenyben, detonátorral... :)
Kojiro ergo sum.
Sztem Sean "never go full retard" Penn fogja megnyerni a szobrot, bár én Mickey Rourke-nak jobban örülnék, mert egyszerüen hihetetlen mit eljátszik abban a filmben. És e mellett nagyon "szép" szerep amit kapott és mindezidáig egyedi.
Kojiro ergo sum.
Mi alapján? A film jósága és a lobbizás alapján, de érdemtelen film nem kerül a tûz közelébe.
Az Oscarra szakmabeliek szavaznak. Gondolom neked is vannak apró ízlésficamaid. Attól, hogy valami nem jön be neked, még lehet jó. (Mocsok sok díj van, az Oscar egy a sok közül, és általában amiket Oscarra jelölnek azokat sok más díjra is jelölik.)
Az Oscarra szakmabeliek szavaznak. Gondolom neked is vannak apró ízlésficamaid. Attól, hogy valami nem jön be neked, még lehet jó. (Mocsok sok díj van, az Oscar egy a sok közül, és általában amiket Oscarra jelölnek azokat sok más díjra is jelölik.)
"Lehet kicsit elfogult vagyok, de a Robert Downey Jr-t és Tom Cruise-t jelölném férfi mellékszereplõ kategóriában."
Mellékszerplõt irt winnie. Ott meg Ledger van elõnyben teljesen jogosan is sztem! AMugy Downey inkább majdnme fõszerplõ a tropusi viharban Ben SSTillerrel egyetemben, míg Tom Cruise utobbi idõk legnagyobb alakitását vitte végbe magához képest! Hajrá csak ilyen szerepeket neki,ebben fantasztikus volt!
Amugy vki el tudná magyarázni h mondjuk eg filmet mi alapján pontoznak , vagy jelölnek oscarra? mert nekem utobbi idõkben 5 filmbõl min. 3 egyáltalán nem tetszett az oscarra jelöltek között.
Mellékszerplõt irt winnie. Ott meg Ledger van elõnyben teljesen jogosan is sztem! AMugy Downey inkább majdnme fõszerplõ a tropusi viharban Ben SSTillerrel egyetemben, míg Tom Cruise utobbi idõk legnagyobb alakitását vitte végbe magához képest! Hajrá csak ilyen szerepeket neki,ebben fantasztikus volt!
Amugy vki el tudná magyarázni h mondjuk eg filmet mi alapján pontoznak , vagy jelölnek oscarra? mert nekem utobbi idõkben 5 filmbõl min. 3 egyáltalán nem tetszett az oscarra jelöltek között.
mondjuk a slumdog millionnaire elég biztos befutónak tûnik, szó mi szó. valóban ász film lett. ott van az év legjobb tizesében.
"Lehet kicsit elfogult vagyok, de a Robert Downey Jr-t és Tom Cruise-t jelölném férfi mellékszereplõ kategóriában."
nem elfogult vagy és valóban nagyot alakítottak, de jelölni inkább csak akkor jelölj, ha láttad a többieket is, a frost/nixont, a seven pounds-ot vagy a benjamin buttont - viszonyatni köll:)
nem elfogult vagy és valóban nagyot alakítottak, de jelölni inkább csak akkor jelölj, ha láttad a többieket is, a frost/nixont, a seven pounds-ot vagy a benjamin buttont - viszonyatni köll:)
"hollywoodi források megerõsítették, hogy az Akadémia tagjai között már konszenzus is kialakult"
Mi ez a bulvár-maszlag?
"Cate Blanchett (The Curious Case of Benjamin Button) újabb gyõzelmére mutat"
Ja, egy Katit rebesgetnek, de az Kate Winslet lesz.
Mi ez a bulvár-maszlag?
"Cate Blanchett (The Curious Case of Benjamin Button) újabb gyõzelmére mutat"
Ja, egy Katit rebesgetnek, de az Kate Winslet lesz.
Lehet kicsit elfogult vagyok, de a Robert Downey Jr-t és Tom Cruise-t jelölném férfi mellékszereplõ kategóriában. Nagyot alakítottak a Trópusi Viharban. Nem tudom hogy vagytok vele, de mostanában elég érdekes filmeknek adják az Oscar-díjjakat.
"Aztán felébredsz, és a bilibe lóg a kezed!"