40
Balto 1-2-3-...
-
WinStar #40 Sziasztok.Létre hoztam egy magyar Balto közösségei csoportot a facebookon. Lehet csatlakozni,várok mindenkit sok szeretettel aki szereti,s szeretne róla beszélni,képeket osztani,stb...stb... :)
Facebook Magyar Balto csoport -
#39 Ez a legszeb mese a vilagon. -
#38 pedig nagyon jó mese ;) -
#37 Ez aranyosan van megrajzolva.. de még nem hallottam róla. -
#36 senkinek sincsen kedve beszélgetni a Baltóról?Pedig külföldi Balto oldalon kedvelnek engem mert magyar vagyok és Balto fan :D -
#35 kissé kihalt ez a topic :( -
#34 hááát....sztem nem bejelentés volt,csak ovlastam róla....és elméletileg ez lesz a címe,vagy nemtom :S :D XD
De adok persze:
:) -
#33 dede, engedélyezd azon a honlapon a felugró ablakot.
TUdsz adni linket a bejelentésről? -
#32 am. nekem nem hozza be a honlapot :S
Mozillát használok...blokkolja a felugró ablakokat,nem az a baja? :D -
#31 háát kár,pedig nagyon jó mese,de állitóalg lesz 4 :) -
#30 A filmeket az Universal készítette, csak az első került moziba, a másik 2 film direkt DVD-re készítették. Sajnos az első film 11 milliós bevétele még a 90-es években is kevésnek számított, ezért nem kerülthetett mozikbs s folytatás, és csak DVD-re jött ki.
Amúgy ez a hivatalos oldala: balto.tv (Elég kezdetleges honlap, mivel '95-ös)
Hogy miért nem csináltak eddig 4. részt?
Gondolom nem volt olyan jó a DVD-eladás és/vagy nem érte meg a stúdiónak az új rész készítése
-
#29 bocsi én nem akartalak felhúzni de nekem szemre nem hasonlit a két grafika......de ha ennek megvették a grafikai motorját akkor miért nem csinátlak Balto 4-et?Amúgy a Baltot melyik cég csinálta?Van hivatalos weboldala? -
#28 Miről beszélsz?? Hogy lenne a Kis Vuk szebb??
Az egy összetákolt valami, ahonnan kilopták a forgatásra szánt 1 milliárd (!!) forintot, és letették az asztalra ezt a semmit. De legalább "3 dés", az kell a népnek...
Ezen most nagyon felkaptam a vizet, mert ha azt mondod, hogy egy Pixar 3D-s film szebb képileg, mint a Balto vagy akármelyik Disney 2D-s film, azt aláírom, de ez a rakás hulladék Kis Vuk, na azért ezt nem néztem ki belőled.
vs
-
#27 hát bocsáss meg de ez baromság...a Kis Vuk az 3D animáió...ez még a 3D-t se éri el :)
Max 2 D :)
Am. meg a Kisvuk sokkal szebb :) -
#26 a kisvukkot erről koppintották grafikailag -
#25 az alsó képnek semmi köze a topik címéhez.És ha valami nem tetszi kakkor menj el innen! -
#24 ez netes kép nem én töltöttem fel
valaki kocka vagy annak néz ki vag is-is
és akkormegint nem én kezdtem
-
#23 most komolyan, rólad rakok fel képet milyen kocka vagy.. -
#22 lesz Balto 4!
Ez már hivatalos,de sajnos a filmről infókat nem találtam....
Címe:
BALTO 4-A LEGENDAÁK SOHA NEM HALNAK MEG címmel :) -
#21 kiváncsi vagyok a véleményetekre....a 3.-ik részről :)
Amúgy meg az a DVD bolt amit belinkeltem ahoz segíteni tud valaki? :D
Mert én vidéki vagyok Pest mellett lakok és nemtudom hogy hogy kéne eljutnom ahoz a bolthoz,mert szeméylesen venném át,please segítsen valaki! -
#20 te most mire vered magad? -
#19 Am. megtaláltam ahol rendelhető is
Akit érdekel :) -
#18 értem,megpróbál majd este miután megnéztem a Balto 3-at :D -
#17 télleg....én megnézem 4.jére is...mondjuk a 3 nem egy nagy szám :)
De várom majd a véleményeteket róla :) -
#16 Igen igen. TV2 16:55
Attila: Ha eredetiben akarod, akkor viszont googlezz. Valahol csakcsak rendelhető lesz. (Balto 3 DVD)
Soundtracket meg azért nem linkelek, mert biztosat nem találtam, olyat amiben nem vagyok biztos (torrent) nem linkelek. Ha szerencséd van találsz egyet ;) -
Lyan Kyj #15 Ma lesz tv2-n 17:00-kor a 3. rész, azt hiszem. -
#14 jah am. azt írja hogy nem rendelhető :D
Most mit csináljak? :S
Használtan meg nem akarom megvenni mert akkor biztos hogy valami hiányozni fog belőle vagy valami.......meg karcos,hibás a doboz,stb....mert én ezt majd a gyerekemnek is megakarom mutatni hogy tanuljon és okuljon belőle :) -
#13 végre valaki aki eggyet ért velem...a 3-t még nem láttad mi? :) -
#12 warezosan megvan,de én eredetiben veszem meg,ha minden igaz a kettő meglesz holnap,meg talán az 1 is ha adják a CD Galaxisban még :)
És konkrét linket nemtudsz inkább adni? :D -
#11 te az igazi mama2-vagy? mert akkor tudnál mesélni az említett témakörből
-
#10 Szánalmas vagy... Ha neked nem tetszik akkor minek jössz ide be? Játszál a Batlefield 2-vel, az való neked-.-.
Én láttam az első és második részét, és nagyon tetszett. Tényleg van mondanivalója:). -
#9 Mintha olvastam volna, hogy lesz vagy volt valami ilyen valamelyik csatornán a napokban. -
#8 ez a gagyivukk különböző borcsikkal b+ -
#7 Emberünk megvenni akarja, nem lewarezolni, ami becsülendő dolog errefele! -
#6 te kis kalózfijú -
#5 Szia!
Még életemben nem hallottam erről a mesélről, de felkeltetted az érdeklődésemet :) Megvenni netes dvd oldalon meg tudod pl.: divido
Ha pedig mind a 3 filmet keresed DVD minőségben szinkronosan itt le tudod tölteni. (regisztrálni kell a fórumba)
Zenelistát hogy találsz: google-be beírod, hogy "Balto soundtrack"
Ha meg le is akarod tölteni akkor még hozzáírod, hogy torrent vagy rapidshare -
#4 hmm...igen,meg egyben igaz történet is,de nagyon nagyon szép mese :) -
#3 ez ha jol sejtem olyan mese aminek van mondanivaloja :) -
-
#1 Sziasztok.Gondolom nem csak én ismerem eme remek igaztörténetes rajzfilmet.Én láttam az összes részét.Állitólag készül a negyedik rész.Nagyon várom már....de sajnos hivatalosan még nincs bejelentve a 4 :(
Mindenesetre pár kérdésem lenne:
A 3-at eredetiben holtudom megvenni?(Magyarul!)
Zenelistát hol találok hozzá amit le is lehet tölteni?Mert van egy nagyon jó zene ami tetszik benne és az ez:
EZ
Jah am. itt van pár kép: